BoqoJIa3a Posted December 2, 2005 Share Posted December 2, 2005 Абе аз след обяд заспивам на South Park шото съм със стопени лагери от даскало ма тва не значи че тва не е най-смешната анимация, която съм гледал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nostradamos Posted December 2, 2005 Share Posted December 2, 2005 Ne e koi znae kakvo filma. Purvata 4ast beshe po qka. Super qk e we!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted December 3, 2005 Share Posted December 3, 2005 Saw i Saw 2 I dvata FIlmi Kurtat mivkii..tva e nai psixopatskia film koito e praven do sega Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 Според мен 1 беше по-интересен, но и 2 не е никак зле, заслужава си да се гледа. За 1 не бях подготвен какво да очаквам, но за 2 вече знаех, че ще има изненади и се досетих какво ще стане горе-долу. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MPABKATA_Z Posted December 11, 2005 Share Posted December 11, 2005 Първата част я гледах с баща ми и той са изкърти от кеф .. ама втората никва я няма. Не ме изкефи. И все пак я гледайте Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted December 11, 2005 Share Posted December 11, 2005 Тоя филм ша излиза ли на кино в Пловдив шото вече колко време Не съм гледал още двойката поради простата причина че Saw ме е един от любимите филми и не искам да го гледам с лошо качество И мен тва ма спира, ма то търпението на човек не е безкрайно Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Black Dragon Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 Тоя филм ша излиза ли на кино в Пловдив шото вече колко време и аз това се питам Не съм гледал още двойката поради простата причина че Saw ме е един от любимите филми и не искам да го гледам с лошо качество :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted December 16, 2005 Share Posted December 16, 2005 е, по-голяма боза от saw II няма .... просто се чудя как толкова много хора го харесват (а и първа част) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted December 16, 2005 Author Share Posted December 16, 2005 е, по-голяма боза от saw II няма .... просто се чудя как толкова много хора го харесват (а и първа част) Въпрос на вкус - казало кучето и си облизало задника Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 18, 2005 Share Posted December 18, 2005 Не мога да кажа коя от двете части е по-добра. Доволен съм, че са успели пак да измислят изненадващ край. Доволен съм от атмосферата - успешно бяха предадени паниката и отчаянието на "заточените". Абе доволен съм Сега с нетърпение чакам Final Destination 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
emirates stadion Posted December 18, 2005 Share Posted December 18, 2005 е, по-голяма боза от saw II няма .... Всеки има право да няма вкус Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted December 18, 2005 Share Posted December 18, 2005 Първа част, ми хареса повече. Много се повтори сюжета в 2 и вратичката за 3-та част беше кофти... Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Black Dragon Posted December 20, 2005 Share Posted December 20, 2005 Аааааааааа гледах го най-накраяяя. Ми кво да говоря, то нямам думи. Велик филм! Изкъртих се! Мноо як! И 1 и 2 част са страхотни. Обаче, аз като един заклет киноман веднага щом видях Аманда я разконспирирах Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted December 23, 2005 Share Posted December 23, 2005 e тва не е истина тамън го гледах и го пуснаха в кината Link to comment Share on other sites More sharing options...
mEd0 Posted December 29, 2005 Share Posted December 29, 2005 HOhoohHOhoHoh...2-ta filma sa nai-golemite filmi v sveta na kino industriqta IMBAAAA nqma po-gloemi, ama dano da ima za v bude6te Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted December 29, 2005 Share Posted December 29, 2005 И 1 и 2 част са страхотни. Втората част продължение на първата ли е ... защото аз не съм гледал 1-вата и нз дали ще зацепя за какво става въпрос ... ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mEd0 Posted December 29, 2005 Share Posted December 29, 2005 Втората част продължение на първата ли е ... защото аз не съм гледал 1-вата и нз дали ще зацепя за какво става въпрос ... ? Ами да...2 част е продължение на 1 част И наистина ще е добре да гледаш първо 1 част да не кажа задължително...кво да казвам задължително е да гледаш първо 1 част за да се изкефиш максимално на 2 и да разбереш нещо все пак Link to comment Share on other sites More sharing options...
BurnRus Posted March 27, 2006 Share Posted March 27, 2006 Някой ще качи ли Soundtrack към филма или да даде линкче от къде да си го дръпна че ми харсват някой от песните?Благодаря предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
LautaHoolsYouth Posted April 12, 2006 Share Posted April 12, 2006 А дали ще има 3 част ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
charsi Posted April 12, 2006 Share Posted April 12, 2006 Дам ще има.Даже мисля че беше обявена дата ама не си спомням ква беше Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted April 12, 2006 Share Posted April 12, 2006 Датата е с един ден разлика от тая на втората част.Същото е и с датата на първия филм Демек и трите излизат с по едно и също време сяка година с един ден разлика.Нещо такова Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 12, 2006 Share Posted April 12, 2006 Края на Октомври тази година. Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted April 12, 2006 Share Posted April 12, 2006 Датата е с един ден разлика от тая на втората част.Същото е и с датата на първия филм Демек и трите излизат с по едно и също време сяка година с един ден разлика.Нещо такова И трите филма излизат на хелоин(не съм сигурен че се пише така ) !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
divanov Posted April 21, 2006 Share Posted April 21, 2006 Яко, много яко. На днешно време, пълно с толкова клишета трудно се прави толкова повлияващ филм Link to comment Share on other sites More sharing options...
ra4eto Posted April 28, 2006 Share Posted April 28, 2006 tova e nai-brutalniq film koito sam gledala ostanah potresena ot tova koeto vidqh.... ne moga da si predstavq 4e nqkoi moje da se kefi na tova..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.