Jump to content
BulForum.com

неро проблем

predatora

Recommended Posts

значи проблема е следния.. след преинсталация на уиндолса си сложих неро 7 и ми се появи проблем с записването на VCD-ta, нерото неможе да ми encode-ни видео фаила за да го запише на диска. Реших да истрия 7цата и да сложа 6, но при опита ми да инстралирам неро 6.6.0.7 се появява текст с информация че версията е много стара и от nero.com да изтегля най новата.. и не ми дава да инстал 6цата.. та някой може ли да ми каже какво трябва да се направи за да инстал 6 ( пробвах да тия регистри ала бала но непомогна осбено.. ) или как да си оправа 7цата че да нямам проблем с encodinga на фаилове?

Kak така си изтрил 7-та. И какви са тия регистри където си трил? :confused

Не го ли деинсталира от Control Panel/Add or Remove Programs ?

Ако не си го направил го направи и би трябвало всичко да е наред.

С тази версия още не съм се пробвал да правя VCD-та, но мисля че не би трябвало да има проблем. Но ако не искаш да ползваш енкодинга на Неро, може първо да го преобразуваш на mpg формат с TMPGEnc програмата и след това направо да си записваш с Неро.

Kak така си изтрил 7-та. И какви са тия регистри където си трил? :confused

Не го ли деинсталира от Control Panel/Add or Remove Programs ?

Ако не си го направил го направи и би трябвало всичко да е наред.

С тази версия още не съм се пробвал да правя VCD-та, но мисля че не би трябвало да има проблем. Но ако не искаш да ползваш енкодинга на Неро, може първо да го преобразуваш на mpg формат с TMPGEnc програмата и след това направо да си записваш с Неро.

ем значи преди да преди да си преинсталирам уиндолса нямаше проблем с 7 доколкото си спомням... нерото го деинсталирах от контрол панел и регистри махах с програмата "regcleaner" но поискам ли да си сложа 6цата и ми изпсива табелка че е стара и да свалям 7..

самия проблем мисля че е в енкодинга на неро, когато от неро бърнинг рум мъ дам енкоцинг само, без да пваря VCD и ми казва че немога да вкарам .avi-та :blink: липсва ми нянкакф плугин или? как да го оправа това?

Пробвай с файруол забрани достъп до интернет на инсталиращата програма, или пък по-добре изключи кабела на нета докато слагаш 6-цата. Сложи си последната 6-ца, която май се намира и тука някъде - 6.6.0.16.

Пробвай с файруол забрани достъп до интернет на инсталиращата програма, или пък по-добре изключи кабела на нета докато слагаш 6-цата. Сложи си последната 6-ца, която май се намира и тука някъде - 6.6.0.16.

пробвах с изключването на кабела пак ми казва да сваля 7 :angry: това 6.6.0.16 мисля че е само неро бърнинг рум аз искам да си слоца nero suite 6.6.0.7 :rolleyes:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...