predatora Posted October 29, 2005 Share Posted October 29, 2005 значи проблема е следния.. след преинсталация на уиндолса си сложих неро 7 и ми се появи проблем с записването на VCD-ta, нерото неможе да ми encode-ни видео фаила за да го запише на диска. Реших да истрия 7цата и да сложа 6, но при опита ми да инстралирам неро 6.6.0.7 се появява текст с информация че версията е много стара и от nero.com да изтегля най новата.. и не ми дава да инстал 6цата.. та някой може ли да ми каже какво трябва да се направи за да инстал 6 ( пробвах да тия регистри ала бала но непомогна осбено.. ) или как да си оправа 7цата че да нямам проблем с encodinga на фаилове? Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted October 29, 2005 Share Posted October 29, 2005 Kak така си изтрил 7-та. И какви са тия регистри където си трил? Не го ли деинсталира от Control Panel/Add or Remove Programs ? Ако не си го направил го направи и би трябвало всичко да е наред. С тази версия още не съм се пробвал да правя VCD-та, но мисля че не би трябвало да има проблем. Но ако не искаш да ползваш енкодинга на Неро, може първо да го преобразуваш на mpg формат с TMPGEnc програмата и след това направо да си записваш с Неро. Link to comment Share on other sites More sharing options...
predatora Posted October 30, 2005 Author Share Posted October 30, 2005 Kak така си изтрил 7-та. И какви са тия регистри където си трил? Не го ли деинсталира от Control Panel/Add or Remove Programs ? Ако не си го направил го направи и би трябвало всичко да е наред. С тази версия още не съм се пробвал да правя VCD-та, но мисля че не би трябвало да има проблем. Но ако не искаш да ползваш енкодинга на Неро, може първо да го преобразуваш на mpg формат с TMPGEnc програмата и след това направо да си записваш с Неро. ем значи преди да преди да си преинсталирам уиндолса нямаше проблем с 7 доколкото си спомням... нерото го деинсталирах от контрол панел и регистри махах с програмата "regcleaner" но поискам ли да си сложа 6цата и ми изпсива табелка че е стара и да свалям 7.. самия проблем мисля че е в енкодинга на неро, когато от неро бърнинг рум мъ дам енкоцинг само, без да пваря VCD и ми казва че немога да вкарам .avi-та липсва ми нянкакф плугин или? как да го оправа това? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted October 30, 2005 Share Posted October 30, 2005 Пробвай с файруол забрани достъп до интернет на инсталиращата програма, или пък по-добре изключи кабела на нета докато слагаш 6-цата. Сложи си последната 6-ца, която май се намира и тука някъде - 6.6.0.16. Link to comment Share on other sites More sharing options...
predatora Posted October 30, 2005 Author Share Posted October 30, 2005 Пробвай с файруол забрани достъп до интернет на инсталиращата програма, или пък по-добре изключи кабела на нета докато слагаш 6-цата. Сложи си последната 6-ца, която май се намира и тука някъде - 6.6.0.16. пробвах с изключването на кабела пак ми казва да сваля 7 това 6.6.0.16 мисля че е само неро бърнинг рум аз искам да си слоца nero suite 6.6.0.7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Albert Posted November 4, 2005 Share Posted November 4, 2005 Ima nova versia na nero 7 - 7.0.1.2 vij v kaldata . Moje da ti se opravi. I da ti kaja che na iaponskia sait ima palnata versia na Nero 7 premium , koiato e 2 CD-ta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.