Jump to content
BulForum.com

Device manager Проблем !!!!

Nordik

Recommended Posts

Значи преди да се случи всичко ,това което направих бе да махна един драйвери на звуковата карта...и след известно време установих,че в Device Manager-a - НЯМА НИЩО :) бах мааму. Помислих, че е някаф моментен колапс на системата, ама след рестарт - same shit :) . И за капак на тва отгоре като влизам в My computer машината се лагва за 15-20сец и рови "searching for items..." - няма да казвам колко е изнервящо.... Та тези две неща се явяват проблем, особено първото. (второто го превъзмогнах с директни линкове към всяко устройство)...тааа ... Device Manager-a ми е празен с една дума, не мога да конфигурирам устройствата, Няам Звук! : yahoo : : bad : : yahoo : и сичко тва ме навява на мисълта, че нешууу не е наред , та някой експерт ако може да си даде мнението - ще съм много благодарен!

конкретно какво опитах аз :

- зачетох в няколко чужди форума (щото в нашите не намерих нищо по въпроса, явно аз ше съм сефтето на тая одисея)

- пипах в регистрите

- в services.msc (start-run) пробвах да активирам (universal) Plug'n'Play Service-то, изобщо квото ми дойде на ума, свързано с хардуера...

- опитах със SysRestore (в един форум някъф пич беше написал че проблема изчезнал след като използвал снимка на системата ама 10 days old) ама моята най-старата ми е от преди 2 дни,..та опитах и не стана "no changes were made"...blah....

Таааа нещо ако ви хрумне, моля споделете :) бахти зора, няам звук, пък за формат не ми се мисли още........

Пробвай с рестарт F8 --->> Last Good Config....

Аз така бая проблеми съм оправял, но неможе да се каже на 100% че ще ти върне предишните настройки.. Дано стане така ако не се някой ще измисли нещо :) В много краен случай нов вин :angry1

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...