Jump to content
BulForum.com

Vupros otnosno TFT

Recommended Posts

Naprimer idi v Adroid i vij za ko staa vapros-CRT IBM 21" s TRINITRON kineskop-470$.Ako niamash tolkoz pari tarsi 19-ka no da e TRINITRON tehnologia.Povtariam ti pak TRINITRON shtot kat ta gledam izobshto nishto ne razbirash i zatova 4eti kakvo ti pishem vsi4ki tuka.

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

сложи му два шперплата и отсякъде ще е плосък. и отгоре.. и отдоле... като картонена кутия ще е. като искаш толкова плоско.. аз за изображение отгоре и отдолу.. че и отпред .. наведнъж.. не съм чувал. някой друг чувал ли е?

гледам, че разстоянието между пръстите ти е широко. замисли се тогава над тaзи iiyama.

доста по-солена е цената от тази на другите монитори. както сам виждаш... 379 лири стерлинги. което ще рече.... 1200 лева.

Е за 1 пиксел как да я признаят като си го пише преди да го купиш, че трябва да са повече от 3 един до друг, за да се брои за дефект.

На мен това ми е ясно.Също ми е ясно колко е гадно да седиш на ТФТ с умрели пиксели.

Е за 1 пиксел как да я признаят като си го пише преди да го купиш, че трябва да са повече от 3 един до друг, за да се брои за дефект.

Кви са тея пиксели за които говорите не мога да разбера. Как се разбира ако ти е изгорял пиксел

Ето ти един перфектен монитор тук

ето ти още един и с това мисля да приключа с постовете.

Не са Trinitron, a DiamondTron която е може би по-добра технология. Не напразно Еизо и Ияма ползват тръби на Mitsubishi.

Кви са тея пиксели за които говорите не мога да разбера. Как се разбира ако ти е изгорял пиксел

Изгорял пиксел е бяла/черна/сива точка, която не се променя. И аз имам една такава вече на монитора, не е болка за умиране.

Predi dva dni si kupih 15" LG L1510S i kogato prevurtam stranici ili mestq kursora zamazva samiq kursor i odebelqva i zamazva bukvite kogato vsi4ko e stabilno problema iz4ezva . Pri igrite zamazvane nqma dori pri 290 FPS . Monitora e s 25ms vreme za dostup mogeli da se opravi ili i pri drugite TFT ima su6tiq problem .

ot 4 godini sym sas TFTta i goreshto bih gi preporachal na vsichki deto mogat da si go pozvoljat

a problema sas izgorelite pixeli leko se preuvelichava. zavisi kade e i kakvo tochno. moja monitor si ima 2 "po rozdenie" obache sa na takiva mesta che ne gi zabeljazvam nito mi prechi i samo s testove se vizdat. nastrana che ako nqkoj mi kaze che tova e super kofti neka tozi otvorko da pogledne vsichki 19"-vi trinitroni sas 2te cherti na ekrana i da si govorim pak.

po-dobro ot TFTtata trudno shte se nameri. problemi sam njamal sas razmazvane i t.n. ochite ne me boljat nito mi parjat kakto s normalnite monitori. vsichko e do videokartite. ako njakoj zelae moze da dojde da mu pokaza razlikata mezdu ATI, Matrox i njakvi darveta i naj-veche kakvo stava kogato monitora vzima analogov signal ili cifrov (dvi).

v momenta imam 3 razalichni TFTta i s NITO edin ne sym imal nikakvi problemi. sas CRTtata e 100 pyti po-kofti.

ajde nazdrave za TFTtata i vsichki nesvedushti

А може ли монитор с обикновен конектор да се върже към DVI и ще има ли същия ефект? Или преобразуването на сигнала става още преди стандартния VGA-изход?

По този повод да кажа. Като си взех видео картата ми дадоха един предходник за DVI, който се включва към кабела на монитора и след това се слага в DVI изхода на видео картата. Ще има ли някво подобрение с него или няма да има разлика

Не съм забелязал някаква разлика дали ще ми е на DVI или на аналоговия изход, crt монитора. Сигурно защото преходника, който слагам, ми взима аналоговия изход от dvi и ми го поднася на подходящата букса ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...