Jump to content
BulForum.com

RAW vs. WWF 2006

Zaio

Recommended Posts

Ами,може би чувате тази игра за първи път и искам да питам дали знаете откаде да си я сваля?Мисля че е за PS2. :blink: :punk :punk

Има една игра Smack Down и за PS1. Играта е нечовешка (ако може да се говори за нечовешка игра създадена за кеч). Има адски много хватки, които не са трудни за прилагане, много видове мачове (вкл. клетки, маси-стълби-столове, с ковчези...абе с квото се сетите и с квото не се сетите). А RAW за компютър е хубава, но работата с хватките поне за мен беше трудна за свикване.

Има една игра Smack Down и за PS1. Играта е нечовешка (ако може да се говори за нечовешка игра създадена за кеч). Има адски много хватки, които не са трудни за прилагане, много видове мачове (вкл. клетки, маси-стълби-столове, с ковчези...абе с квото се сетите и с квото не се сетите). А RAW за компютър е хубава, но работата с хватките поне за мен беше трудна за свикване.

Аз я имам тая игра и я разцъквам :rolleyes: :P ,но искам нещо по-ново!!! :punk :punk С малко по-добра графика също!

EDIT:А тая за PC откаде да я сваля(RAW)?

Може ли линк към нея, само че от японския, защото не мога да свалям от там :( (става въпрос за тая с многото хватки :) )

Da ne bi igrata da e tazi

WWE Smackdown Vs Raw

Link za Info

igrata e imam na harda ( ima hora na koito im praq igri za PS2 sreshtu zaplashtane estestveno )

ta picha na koito sam mu e prodal vika che igrata bila dobra

no trqbva da imash chip na PS2 za piratski DVD-ta

Има я ТУК,но като торент :)
Тая ли е с многото хватки, неща, клетките ... ? Защото я имам и няма никакви клетки и е доста тъпа. Исках за другата линк :)

Тая ли е с многото хватки, неща, клетките ... ? Защото я имам и няма никакви клетки и е доста тъпа. Исках за другата линк :)

Да де,играта се казва Smack Down 2!Регни се и я дръпни ;)

Нещо не хванах този линк , където сте дали е игра с кея ЗА ПЦ (компютър) ЛИ ?!? Ако е така да я свалям ако не ... някой да каже няква за пц .... или тази където викате има ли емулатор ..... ? А бе кажете с 2 думи няква игра с кеч WWF,RAW,WWE ЗА КОМПЮТЪР :punk Благодаря предварително хорца :excl:

абе играта е за ps2

тоя кеча за пц е супер тъп.няма кариер моуд и само на ринг мое се биеш.и е с супер малко кечисти

добрите кечове излизат само за ps2

има си всичко.бой в клетки,бой в който трябва да вкараш протинвика в ковчег,да го разбиеш върху маса

много помещения от залата на wwf и какво ли още не

абе играта е за ps2

тоя кеча за пц е супер тъп.няма кариер моуд и само на ринг мое се биеш.и е с супер малко кечисти

добрите кечове излизат само за ps2

има си всичко.бой в клетки,бой в който трябва да вкараш протинвика в ковчег,да го разбиеш върху маса

много помещения от залата на wwf и какво ли още не

Ами аок може да дадеш линк за даунлоад ще е хубаво ;)

не може да я подкараш с емулатор.ако имаш ps2 има куп места откъдето могат да ти я запишат

• 4 weeks later...

официално не е излезнала и няма да излиза.освен ако е неофициален порт ...

или пък с емулатор за ps2 с 10-12 фпс може

официално не е излезнала и няма да излиза.освен ако е неофициален порт ...

или пък с емулатор за ps2 с 10-12 фпс може

Не е с емулатор. Става въпрос за РС - играта била на 3 или 4 диска.

и аз го чух тва.даже 1н ми каза че я е свалил,но не можал да я подкара.

а дали има или ще има официален pc release може да се провери навсякъде.

а за такъв никъде не пише!!!

иначе цялата серия е култова.не съм играл само smackdown 3

• 1 month later...
А някой има ли идея кога излиза WWE RAW 2 for PC ? За X-box излезна, а кога ще излиза за PC ?

Никога :(

• 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...