bate_pesho Posted October 29, 2005 Share Posted October 29, 2005 Еми тва е заглавието говори доста , но се пак ... Купувам тел-че до 200 лв. (това не значи , че веднага треа ми кажете за 200 лв ти давам еди кво си .... ще купя това , което е най-изгодно) .... Телчето задължително трябва да е цветно , камерка може , но НЕ е задължително да има , батерийката да си е на ниво .... телефона е за сестра ми ... демек тя иска нещо по дамско ... демек хубаво ще да е с капак (но не е задължително) .... също и ако може да се качват по няколко МП3 ки също ще е добре ... еми тва е .... предлагайте ... тук или на пм като държа да е дадена ЦЕНА ! А не от рода на ти колко даваш . На колко време е тела , батерията колко държи , дали има външни наранявания (паднала боя , драскотини и др. , дали давате към него дата кабел и тва е като цяло Link to comment Share on other sites More sharing options...
fluky Posted October 29, 2005 Share Posted October 29, 2005 Ot mene towa http://www.evrocom.info/invision/index.php?showtopic=35980 :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.