notor1ous Posted October 29, 2005 Share Posted October 29, 2005 Продавам 64MB SDRAM PC133. Марка: IBM. Причина на продажбата - купих си нова памет и нямам свободни слотове Не ми се иска да държа 64MB в шкафа и затова ги продавам. Цена 10лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeimison Posted October 29, 2005 Share Posted October 29, 2005 Продавам 64MB SDRAM PC133. Марка: IBM. Причина на продажбата - купих си нова памет и нямам свободни слотове Не ми се иска да държа 64MB в шкафа и затова ги продавам.Цена 10лв. 5lv. ot men Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted October 29, 2005 Author Share Posted October 29, 2005 5lv. ot men Извинявай, но съм казал цена именно, за да не получават подобни подигравки. Не, че ми е за 2-3лв., но все пак я продавам, не я подарявам! А постове от този сорт са повече от несериозни и трябва да се санкционират от модераторите - като я искаш за по-малко поне прати РМ, а не да ми подбиваш цената и да спамиш темата! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeimison Posted October 29, 2005 Share Posted October 29, 2005 Извинявай, но съм казал цена именно, за да не получават подобни подигравки. Не, че ми е за 2-3лв., но все пак я продавам, не я подарявам! А постове от този сорт са повече от несериозни и трябва да се санкционират от модераторите - като я искаш за по-малко поне прати РМ, а не да ми подбиваш цената и да спамиш темата! ako zabelqzva6 ot koga sam 4len v tozi forom i kolko posta imam tova dostata4no mnogo moje da ti kaje 4e pi6a samo kogato me interesuva ne6to a ne spamq za gluposti az si predlojih cena koqto spored men e normalna za tazi 4ast Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted October 29, 2005 Author Share Posted October 29, 2005 Още при първия ти пост видях, че си член на форума доста по-отдавна от мен и се учудвам, че все още не си запознат с правилата! И какво значи "predlojih cena koqto spored men e normalna za tazi 4ast". 128MB PC133 вървят за по 20-25лв, 256MB PC133 от 40 до 50лв., защо тогава 64MB да струва 5лв. На всичкото отгоре ти не даваш просто малко по-ниска цена, а 2 пъти по-ниска цена! Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted October 31, 2005 Author Share Posted October 31, 2005 10% намаление - 9лв. ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stapos Posted October 31, 2005 Share Posted October 31, 2005 Това кой от кога е член не дава право за ФУКАНИЦИ. на 9 или 10 лв. Ще я продадеш или си я дръж в шкафа. Все на някой ще му потрябва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdk Posted November 2, 2005 Share Posted November 2, 2005 Уважаеми Jeimison, Моля да бъда извинен за намесата,но ако уважаваш форума,на който си член от толкова дълго време,пиши на български.В други форуми писането на латиница дори се санкционира от модераторите.А и продължителността на присъствие във форума не дава никакви привилегии,инак защо поискахме комунизма да си отиде със всичките разни привилегии на "активни борци против фашизма" и други малоумни прослойки.Ако искаш да изглеждаш авторитетно,трябва да знаеш,че авторитетът е преди всичко отговорност,а не привилегия.Пиша всичко това с добро чувство и дано ме разбереш правилно.Това се отнася и за много други членове на форума. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.