Jump to content
BulForum.com

Продавам 64MB SDRAM PC133

Recommended Posts

Продавам 64MB SDRAM PC133. Марка: IBM. Причина на продажбата - купих си нова памет и нямам свободни слотове :) Не ми се иска да държа 64MB в шкафа и затова ги продавам.

Цена 10лв.

Продавам 64MB SDRAM PC133. Марка: IBM. Причина на продажбата - купих си нова памет и нямам свободни слотове :) Не ми се иска да държа 64MB в шкафа и затова ги продавам.

Цена 10лв.

5lv. ot men

5lv. ot men

Извинявай, но съм казал цена именно, за да не получават подобни подигравки. Не, че ми е за 2-3лв., но все пак я продавам, не я подарявам! А постове от този сорт са повече от несериозни и трябва да се санкционират от модераторите - като я искаш за по-малко поне прати РМ, а не да ми подбиваш цената и да спамиш темата! :angry1

Извинявай, но съм казал цена именно, за да не получават подобни подигравки. Не, че ми е за 2-3лв., но все пак я продавам, не я подарявам! А постове от този сорт са повече от несериозни и трябва да се санкционират от модераторите - като я искаш за по-малко поне прати РМ, а не да ми подбиваш цената и да спамиш темата! :angry1

ako zabelqzva6 ot koga sam 4len v tozi forom i kolko posta imam tova dostata4no mnogo moje da ti kaje

4e pi6a samo kogato me interesuva ne6to a ne spamq za gluposti az si predlojih cena koqto spored men e normalna za tazi 4ast

Още при първия ти пост видях, че си член на форума доста по-отдавна от мен и се учудвам, че все още не си запознат с правилата! И какво значи "predlojih cena koqto spored men e normalna za tazi 4ast". 128MB PC133 вървят за по 20-25лв, 256MB PC133 от 40 до 50лв., защо тогава 64MB да струва 5лв. :confused На всичкото отгоре ти не даваш просто малко по-ниска цена, а 2 пъти по-ниска цена!

Уважаеми Jeimison,

Моля да бъда извинен за намесата,но ако уважаваш форума,на който си член от толкова дълго време,пиши на български.В други форуми писането на латиница дори се санкционира от модераторите.А и продължителността на присъствие във форума не дава никакви привилегии,инак защо поискахме комунизма да си отиде със всичките разни привилегии на "активни борци против фашизма" и други малоумни прослойки.Ако искаш да изглеждаш авторитетно,трябва да знаеш,че авторитетът е преди всичко отговорност,а не привилегия.Пиша всичко това с добро чувство и дано ме разбереш правилно.Това се отнася и за много други членове на форума.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...