canada Posted October 29, 2005 Share Posted October 29, 2005 tarsq da kupq BG usilbatel СТУДИО2 a ako nqkoi ima informaciq ot kade da namerq shemi za sa6tiq da pi6e PLS Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted October 29, 2005 Share Posted October 29, 2005 Имам целия комплект "Студио 2" - тунер + усилвател + грамофонно шаси. Какво предлагаш като цена за усилвателя? Макар, че много рядко го ползвам, не ми се разкомплектова, защото усилвателят е ключовия елемент и без него тунера и шасито са като паметници. Link to comment Share on other sites More sharing options...
canada Posted October 29, 2005 Author Share Posted October 29, 2005 Имам целия комплект "Студио 2" - тунер + усилвател + грамофонно шаси. Какво предлагаш като цена за усилвателя? Макар, че много рядко го ползвам, не ми се разкомплектова, защото усилвателят е ключовия елемент и без него тунера и шасито са като паметници. mi kaji kolko iska6 za vsi4ko i samo za usilvatelq a nali stava vapros za STUDIO2 2x35W Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted October 29, 2005 Share Posted October 29, 2005 Да, за "Студио 2" 2х35 Вт става дума. Не е първа младост, но работи. Потренциометрите трябва да се почистят. Цена на комплекта тунер+шаси+усилвател - 40 лв. Само усилвателя - 30 лв. Да кажа, че тунерът не е преработван по отношение на приеманите честоти и работи в обхват 63-74 МХц. За няколко кинта може да се "пренастрои" за 88-108 МХц в някой телевизионен сервиз. Link to comment Share on other sites More sharing options...
canada Posted October 30, 2005 Author Share Posted October 30, 2005 Да, за "Студио 2" 2х35 Вт става дума. Не е първа младост, но работи. Потренциометрите трябва да се почистят. Цена на комплекта тунер+шаси+усилвател - 40 лв. Само усилвателя - 30 лв. Да кажа, че тунерът не е преработван по отношение на приеманите честоти и работи в обхват 63-74 МХц. За няколко кинта може да се "пренастрои" за 88-108 МХц в някой телевизионен сервиз. tva me ustroiva dai ako ima6 SKYPE adres da se razberem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
canada Posted October 31, 2005 Author Share Posted October 31, 2005 o6te si tarsq takav usilvatel ako nqkoi ima da kazva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.