sohm Posted October 28, 2005 Share Posted October 28, 2005 Това представлява овлажнителя. За какво се ползва мисля, че ясно на всеки. Купен е точно от get.bg за 39.60 лв. преди седмица т.е. с една година гаранция си е още. Причината за продажбата е, че се сдобих с два едновременно т.е. единия е излишен. Цена 25 лева. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sohm Posted November 1, 2005 Author Share Posted November 1, 2005 Имам няколко въпроса на ПМ за какво все пак служел. Ами зимата въздуха в помещението, което се отоплява се изсушава независимо дали се ползва климатик, радиатор или друг отоплителен уред - та точно това компенсира овлажнителя, поддържа здравословна влажност на въздуха. И предложения от типа давам 5-10-15 лева няма смисъл да ми се дават. Цената е 25 лева. Link to comment Share on other sites More sharing options...
star_net Posted November 1, 2005 Share Posted November 1, 2005 Имам няколко въпроса на ПМ за какво все пак служел. Ами зимата въздуха в помещението, което се отоплява се изсушава независимо дали се ползва климатик, радиатор или друг отоплителен уред - та точно това компенсира овлажнителя, поддържа здравословна влажност на въздуха.И предложения от типа давам 5-10-15 лева няма смисъл да ми се дават. Цената е 25 лева. vzimam go vzemi go pri teb v ofissa.az 6te mina v 4etvartak naobqt da go vzema Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.