Fenix Posted October 27, 2005 Share Posted October 27, 2005 Какво мислите за новия албум според мен е най добрия който са издавали досега. Всички парчета са размазващи. Аз лично да си призная не очаквах много след Райзе,Райзе .. ама все пак се оказа супер размазващ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted October 27, 2005 Share Posted October 27, 2005 Добър, доста добър, но не и най-добрия. По-скоро достойно продължение за една от най-великите групи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_alien Posted October 28, 2005 Share Posted October 28, 2005 Най ме кефи Te Quiero Puta! Кърти отсякъде По-скоро e достойно продължение за една от най-великите групи. И аз така мисля Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted October 29, 2005 Share Posted October 29, 2005 Добър, доста добър, но не и най-добрия. По-скоро достойно продължение за една от най-великите групи. Е-е-е, чакай бе човек! Вярно е, че са МНОГО добра група и всичко останало, ама чак пък една от най-великите... Просто е несериозно. Те имат 5 албума на кръст, а ти ми казваш, че са от най-великите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted October 29, 2005 Share Posted October 29, 2005 Не знаех, че броят на албумите е критерий за това дали една група е велика... Но щом казваш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 30, 2005 Share Posted October 30, 2005 Е-е-е, чакай бе човек! Вярно е, че са МНОГО добра група и всичко останало, ама чак пък една от най-великите... Просто е несериозно. Те има 5 албума на кръст, а ти ми казваш, че са от най-великите... Миличко колко си далеч от мисълта! 1во нямат 5 албума... 2ро те събират за 3 концерта повече народ , от колкото някои други групи цял живот не са! (Умишлено не споменавам имена , защото ще има конфликт) А отностно този албум.. Смея да твърдя , че това им е провала до момента... Дори Reise , Reise е по - добър... Но това е лично мнение. Само 1 човек , който е слушал всичките им песни може да оцени... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted October 30, 2005 Share Posted October 30, 2005 Ми не ма кефи тоя албум бе майна.Една от най-любимите ми групи е Rammstein, ама моеше да са представят доста по-добре от тва, а с испанската песничка избиха рибата просто Дето вика Eric Cartman:"Weak ..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted October 30, 2005 Share Posted October 30, 2005 Миличко колко си далеч от мисълта! 1во нямат 5 албума... 2ро те събират за 3 концерта повече народ , от колкото някои други групи цял живот не са! (Умишлено не споменавам имена , защото ще има конфликт)А отностно този албум.. Смея да твърдя , че това им е провала до момента... Дори Reise , Reise е по - добър... Но това е лично мнение. Само 1 човек , който е слушал всичките им песни може да оцени... Хууу де, изброй ми тогава останалите албуми, без да броим разни сборни, на живо и т.н., за щото това просто не са албуми. Освен това ме съмнява някога Рамщайн да съберат 400-500 хиляди човека, нещо което са правили и Металика и Айрън Мейдън. Тая информация нз отдкъде си я изкопал, обаче е доста смешна Ето Директно от техния сайт. Не вярвам те да лъжат. Точно 6 са Link to comment Share on other sites More sharing options...
LSS Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 не е зле, но Reise Reise е по-добър Link to comment Share on other sites More sharing options...
melo_girl Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 Честно си казвам, че не знам за другите албуми, но песента с Sharleen Spiteri - Stirb Nicht Vor MIr (don't die before i do) е много яка, въпреки че не се вписва в типичния стил на Rammstein. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.