Warez-boy Posted October 27, 2005 Share Posted October 27, 2005 Здравей те! Много спешно ми трябва да разбера колко струва автобусен билет от Пловдив за Смолян. Автогарата вече е затворена и няма как да разбера. Спешно ми трябва. Ако някой знае нека да каже. Предварително Благодаря! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted October 27, 2005 Share Posted October 27, 2005 Провери колко струва билета за влак, сложи лев-два отгоре и си готов. http://razpisanie.bdz.bg/cgi-bin/ph.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted October 27, 2005 Share Posted October 27, 2005 Провери колко струва билета за влак, сложи лев-два отгоре и си готов. http://razpisanie.bdz.bg/cgi-bin/ph.pl Мдам провери колко е влака до Смолян и ми кажи и на мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uncle Fester Posted October 27, 2005 Share Posted October 27, 2005 Здравей те! Много спешно ми трябва да разбера колко струва автобусен билет от Пловдив за Смолян. Автогарата вече е затворена и няма как да разбера. Спешно ми трябва. Ако някой знае нека да каже. Предварително Благодаря! Със сигурност за цената немога да ти кажа,защото аз пътувах в 18:00ч. - взеха ми 9 лева,една приятелка пътуваше в 06:00ч. - взеха и 7 лева Така че сложи го средна работа - 8 кинта Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naghual Posted October 27, 2005 Share Posted October 27, 2005 АГ "Юг": тел. 626937 Аз пък си мисля, че на този телефон отговарят денонощно. Звънял съм и в 12 вечерта. EDIT: Ето и телефона на АГ "Родопи" ако случайно съм объркал автогарите : 697607 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted October 27, 2005 Share Posted October 27, 2005 Провери колко струва билета за влак, сложи лев-два отгоре и си готов. http://razpisanie.bdz.bg/cgi-bin/ph.pl Не знам, дали се сещаш, но няма железопътен път до Смолян... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted October 27, 2005 Share Posted October 27, 2005 Не знам, дали се сещаш, но няма железопътен път до Смолян... Не знаех, просто дадох идея. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted October 27, 2005 Share Posted October 27, 2005 Не знам, дали се сещаш, но няма железопътен път до Смолян... Как да няма бе... ей на скоро го направиха - минава под връх Снежанка, оттам през Смолянските езера и право на гарата в Устово :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted October 27, 2005 Share Posted October 27, 2005 Искам и аз билетче за влака до Смолян, ония ден бяха свършили нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 28, 2005 Share Posted October 28, 2005 Филмът пак е "глупости без край" 144 - кой е телефона на автогара Родопи - отговор на въпросчето много е трудно да се сетиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
velikiat Posted October 30, 2005 Share Posted October 30, 2005 Искам и аз билетче за влака до Смолян, ония ден бяха свършили нещо бе за кво ти е тоя влак, фани метрото по-бързо е Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted October 30, 2005 Share Posted October 30, 2005 Здравей те! Много спешно ми трябва да разбера колко струва автобусен билет от Пловдив за Смолян. Автогарата вече е затворена и няма как да разбера. Спешно ми трябва. Ако някой знае нека да каже. Предварително Благодаря! Пак не на място Динозавърчо, пардон, Рапторчо пробва да се прави на мислещ. Филма му пак е "глупости без край". Май е много трудно да прочетеш цялата тема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krastnik Posted October 30, 2005 Share Posted October 30, 2005 7,50 лв е. А за билет до смолян за влак можете да се обадите на бай Груйо с рикшата от Лъки да дойде да ви вземе и откара до Смолян. До сега повече пари не съм давал за билет в малкото пъти кото ми се е налагало и за това мисля, че това си е цената. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naghual Posted October 30, 2005 Share Posted October 30, 2005 Филмът пак е "глупости без край"144 - кой е телефона на автогара Родопи - отговор на въпросчето много е трудно да се сетиш АГ "Юг": тел. 626937Аз пък си мисля, че на този телефон отговарят денонощно. Звънял съм и в 12 вечерта. EDIT: Ето и телефона на АГ "Родопи" ако случайно съм объркал автогарите : 697607 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted October 30, 2005 Share Posted October 30, 2005 Билета с бус е 7 лева Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted October 31, 2005 Share Posted October 31, 2005 Otivash na avtogarata i shte ti kajat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.