Jump to content
BulForum.com

Колко струва билет до Смолян.

Warez-boy

Recommended Posts

Здравей те! Много спешно ми трябва да разбера колко струва автобусен билет от Пловдив за Смолян. Автогарата вече е затворена и няма как да разбера. Спешно ми трябва. Ако някой знае нека да каже. Предварително Благодаря!

Здравей те! Много спешно ми трябва да разбера колко струва автобусен билет от Пловдив за Смолян. Автогарата вече е затворена и няма как да разбера. Спешно ми трябва. Ако някой знае нека да каже. Предварително Благодаря!

Със сигурност за цената немога да ти кажа,защото аз пътувах в 18:00ч. - взеха ми 9 лева,една приятелка пътуваше в 06:00ч. - взеха и 7 лева :)

Така че сложи го средна работа - 8 кинта :)

АГ "Юг": тел. 626937

Аз пък си мисля, че на този телефон отговарят денонощно. Звънял съм и в 12 вечерта.

EDIT: Ето и телефона на АГ "Родопи" ако случайно съм объркал автогарите :D : 697607

Не знам, дали се сещаш, но няма железопътен път до Смолян...

Не знаех, просто дадох идея.

Не знам, дали се сещаш, но няма железопътен път до Смолян...

Как да няма бе... ей на скоро го направиха - минава под връх Снежанка, оттам през Смолянските езера и право на гарата в Устово :lol: :lol: :lol:

Филмът пак е "глупости без край"

144 - кой е телефона на автогара Родопи - отговор на въпросчето

много е трудно да се сетиш

Пак не на място Динозавърчо, пардон, Рапторчо пробва да се прави на мислещ. Филма му пак е "глупости без край". Май е много трудно да прочетеш цялата тема.

7,50 лв е. А за билет до смолян за влак можете да се обадите на бай Груйо с рикшата от Лъки да дойде да ви вземе и откара до Смолян. До сега повече пари не съм давал за билет в малкото пъти кото ми се е налагало и за това мисля, че това си е цената.

Филмът пак е "глупости без край"

144 - кой е телефона на автогара Родопи - отговор на въпросчето

много е трудно да се сетиш

АГ "Юг": тел. 626937

Аз пък си мисля, че на този телефон отговарят денонощно. Звънял съм и в 12 вечерта.

EDIT: Ето и телефона на АГ "Родопи" ако случайно съм объркал автогарите :D : 697607

Otivash na avtogarata i shte ti kajat.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...