Jump to content
BulForum.com

Продавам:DFI LP nF4 SLI-D

Recommended Posts

Продавам DFI LanParty UT nForce4 SLI-D за 300лв, дъното има около година и половина гаранция от РТС (Русе). Дъното е със чипсет нФ4 СЛИ-Д, няма никакви модове по него, така че гаранцията си важи. За повече информация на сайта на ДФИ. Ако имате някакви въпроси задайте ги. Причината за продаването е че искам да мина на интел платформа и ми трябват пари. Цената подлежи на коментар, стига да има желаещи ще се договорим някак си. За връзка ПМ, тук в темата и разбира се на пощата ми xeforce3@abv.bg и на ГСМ 0885 80 27 80 (може да ми се праща смс от мтел).

Нова цена на дъното 293лв. Дъното е перфектно ;) Сменил съм му пастата на чипсета с АртикСилвер 5. С дъното съм правил 450НТТ с 6х множител на процесора. Максимума на НТТ стабилно е около 1350НТТ (450НТТх3LDT). Дъното има достатъчно екстри за оверклок. Дава напрежение на процесора до 2.1 волта, на рам памета има 2 режима на работа, може да черпи от 3.3 линия на захранването и напрежението на памета в биоса е до 3.2волта, а когато се пусне чрез джъмпер да черпи от 5-те волта, напрежението на памета може да се зададе до 4.0в. Малко са дъната който позволяват толкова възможности за оверклок. За чипсет напрежението може да се корегира от 1.5 до 1.8, на LDT шината от 1.2 до 1.5. На процесора минимума е 0.8в като стъпката е 0.025. ДЪното подържа всички нови процесори и е с последната версия биос. Има регулация на оборотите от дъното, показва напреженията на процесора,чипсета,LDT,рам памет, 12-те,5-те 3.3-те волта. Има сензори за 3 вентилатора на който може да се наглася диапазон в който да работат с различно натоварване. Оборотите на чипсета могат да се регулират и от програма която върви с дъното. Може и на процесора и на захранването да се регулират софтуерно. Биоса има всички настройки на таймингите. Дъното е перфектно за оверклок. Звуковата карта е 8кналана 7.1, мисля че е реалтек 850. Ако има интерес ще се разберем за цена нещо.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...