Jump to content
BulForum.com

Prince of Persia The Two Thrones

Lil Scrappy

Recommended Posts

Аве,мама му д**ба,как да подкарам ш*б*ната игра от локалния сайт,бе д**ба!? :angry:

Правя всичко както трябва,маунтвам,праа там квото праа и пак нищо!Само ми казва "Please insert the POP disk 3 into another drive!"

Е кълна се........кво ли не пробвах,не тръгва и тва е!

Бихте ли ми казали,тези,които имат играта от локалния , CD вариянт,да кажат,ако може как точно става!!! :angry1

• Replies 351
  • Created
  • Last Reply
sss5fn.th.jpg

Как да го оправя тва?

Направих всичко квото трябва.Пуснах sdhide и SFNightmare и пак нестава!

Даемона ми е 3.47-тва има ли някво значение!?

Разкачи си писачката от кабела. И аз пробвах и двете версии без да го правя ама... греда :cry

sss5fn.th.jpg

Как да го оправя тва?

Мисля 4е трябва да си с DT 4.0.

някой ще ми даде ли save след "онези двамата в огнения кръг"?

то бива, ама на нищо не прилича т'ва .... тея игри са за разпускане, а не да си трошиш нервите ... най-лесно е да я изтрия и да не се занимавам с подобни претенциозни шитни като тази. тоя принц (3-ата част) с нищо не се различава от предишния. страшно праволинеен, през цялата игра ги мушкаш с оная чекийка, водеща се кинжал .... и уж ти нараства силата и уменията, ама или аз не мога да ги владея, или нищо подобно не става. а бе, очаквах повече. графиката ми се струва, че е по зле и от warrior within. на моменти противници изчезват, след като при мятане "потъват" в стените, кошове висят във въздуха .... за колесницата направо не ми се говори :sick добра идея, ама реализацията и куца.

.. и как по дяволите да ги убия онези гадове само с тоя кинжал? аз докато го изкачам единия да реши да скокне и да си забие брадвата в земята, минават сигурно 10 мин :confused ... и ако съм жив до тогава.

Аи наистина някои да обясни какво трябва да се направи за да се подкара играта която е ка4ена на локалния 4е 4ета ама нещо не мога да зацепа

samkijot ,

Мисля, че проблема е само при теб. При мен ги нямаше тези неща, дето ги разправяш, а машината ми едва покрива минималните системни изисквания (имам предвид процесора). Да не би нещо драйвери да ти правят прблем? На мен всичко ми се стори добре направено. Само при мен имаше един бъг, когато принца като застане между две стени, дето може да се захване за тях, като тръгна да слизам, дори след като свършат стените, той си продължава надолу :)

Като цяло принца се превърна в любимата ми игра :)

А по въпроса с ония двамата - какви 10 минути? Общо 3 или 4 пъти трябва да направиш някво комбо на оня с меча, така 3 или 4 пъти кечиш другия с брадвата, правиш speed kill, после още веднъж цялата тая серия. Само се пази от първия с меча докато удряш тоя с брадвата ;)

samkijot ,

.....

А по въпроса с ония двамата - какви 10 минути? Общо 3 или 4 пъти трябва да направиш някво комбо на оня с меча, така 3 или 4 пъти кечиш другия с брадвата, правиш speed kill, после още веднъж цялата тая серия. Само се пази от първия с меча докато удряш тоя с брадвата ;)

мда, т'ва вече го усетих, ма този с меча "мноо лош", бе дейба. като се превъртя и застана в гръб на онзи с брадвата, другия все търчи да го пази ....

.... ми аз си я играя нормално играта. не вярвам да е от драйверите. върви си плавно ...

sss5fn.th.jpg

Как да го оправя тва?

И аз го имам същия тъп проблем.

Дали ако се напише играта на дискове като се спази това:

WARNING 1: Do only burn to the media you selected in the tool

else it will surely fail.

ще тръгне?

И аз тва се чудя от вчера,ама едва ли!

Щото аз презаписах 3-я диск и само него!

Пробвах да я подкарам,ама не стана...нещо не зацепва при тръгване...

Имам предвид тръгва да проверява диска (checking disk) и нищо,колкото и да го чакам,пак нищо! :angry:

Много кофти!

А искам да попитам,защо от локалния са махнали DVD версията? :confused

За вси4ки, които не са успели да подкарат играта.

Инсталвате я с Deamon tools 4 ,след това пускате sd4hide и SFnightmare маунтвате с DT4 двд-то на играта пишете сериала и играете.

В краина сметка някои ще обясни ли как да е подкарам Играта защото страшно много ми се играе...

Аз 4етох описанието във локалния оба4е пак нещо не правя като хората и се се става.....

АИде някои които е подкарал сас 3-тедиска да каже какво да правим :angry1

EDIT: Маи като гледам близките месеци в наи скоро време няма да можем да играем игри4ките.......Ако ме разбирате какво имам в предвид

В краина сметка някои ще обясни ли как да е подкарам Играта защото страшно много ми се играе...

Аз 4етох описанието във локалния оба4е пак нещо не правя като хората и се се става.....

АИде някои които е подкарал сас 3-тедиска да каже какво да правим :angry1

EDIT: Маи като гледам близките месеци в наи скоро време няма да можем да играем игри4ките.......Ако ме разбирате какво имам в предвид

Ами по принцип няма никакъв проблем с подкарването поне при ми мен ако ви е хубава машината трябва да направите следното....Инсталвате Демон толс 4.0 махате захранването или ИДе кабелите на сидером или записвачка каквото имате там и играта тръгва...но както и да е аз стигнат почти към края и мисля че има бъг с една стена и пича неможе да се хване там и пада и стената и да се задържи и ако е бъг наистина ще се наиграя...тъпо но какво да се прави. :sayjin

Достатъчно е само да си откачите DVD-то и тръгва(DVD версията), без никви cd4hide, sfnightmare и т.н. :)

Ама нещо предишната версия ми хареса повече... тука са сложили някъв дразнещ звук когато цъкаш менютата... :angry: и от време на време се появяват едни правоъгълници, полупрозрачни на средата на нищото(някой друг също се оплака от това)

И...от къде се пускат субтитрите? :bgrin:

Добре оба4е аз не сум сас двд версията даже съм се пояснил по нагоре 4е нямам двд версиата ...

Сега го махам сд-то и ще видиа какво ще стане слагам и дадения по нагоре цд-кеи които сте сложили

Edit: Играта ми е на 3-диска дръпнал сам е от локалния и след като е друпна правия следното:

моунтвам с дт4 вси4ки оптион на он след това инсталвам и 3-тедиска след тва си махнах кабелите от цд-то след това слагам тоиз цд-кеи 8HVCM-TJ7Q7-XCSAD-RSND9-XACGX оБа4е неще да тръгне......Какво да правя

мда, т'ва вече го усетих, ма този с меча "мноо лош", бе дейба. като се превъртя и застана в гръб на онзи с брадвата, другия все търчи да го пази ....

.... ми аз си я играя нормално играта. не вярвам да е от драйверите. върви си плавно ...

Na men mi otne 5-6 chasa igra za da gi mina v edin moment za edna broika da si chupa klaviaturata ot iad.....naisitna e super tupo da e tolkova trudno,ama kakto i da e....sled,kato gi minah zapochnah da si peia "Koi sega e nomer ednoooo" :D ...tolkova mnogo se izkefih!Triabva ti poveche turpenie i trupane na expirience v tazi bitka i v edin moment sha gi razmajesh ot boi....az kato gi ubih pochti ne mi biaha vzeli kruv!Uspeh ;)

Na men mi otne 5-6 chasa igra za da gi mina v edin moment za edna broika da si chupa klaviaturata ot iad.....naisitna e super tupo da e tolkova trudno,ama kakto i da e....sled,kato gi minah zapochnah da si peia "Koi sega e nomer ednoooo" :D ...tolkova mnogo se izkefih!Triabva ti poveche turpenie i trupane na expirience v tazi bitka i v edin moment sha gi razmajesh ot boi....az kato gi ubih pochti ne mi biaha vzeli kruv!Uspeh ;)

да бе, да ... само дето нервите не съм си ги намерил на улицата :P

както и да е. намерих си всички save-ове от играта и направо приминах на следващия ;)

btw вече си имам и меч(a) (на тати :D )

да бе, да ... само дето нервите не съм си ги намерил на улицата :P

както и да е. намерих си всички save-ове от играта и направо приминах на следващия ;)

btw вече си имам и меч(a) (на тати :D )

Bravo....az obicham da si izigravam igirite sam! ;)

Абе играта си е добре верно е че на ония типове с меча и братвата узориха ама на мен ми отне 30-40мин да ги мина луда работа...Иначе вече доста съм минал от играта и се надявам да не съм пропуснал някой life upgrade мисля че само 1 ми е останал и дано несъм го пропуснал че може да има пак 1-2-3 превъртания :D

Bravo....az obicham da si izigravam igirite sam! ;)

а след тези двамата има ли някакъв life upgrade? .... щото след тях не си запълвам всичките sand tanks и един остава празен, а преди ги изпълвах всичките :confused

аз играта е врътнах на нормал и с един изпуснат life-upgrade

сега зех да играя на хард и смятам да ги събера всичките малко е кофти защото изродите трябва да се бият повече и по често блока влиза в сила но кво да се прави нали затова е хард

дано да измислят някоя нова история за продължение

защото играта винаги ще има успех в това няма спор

не случайно Prince-а придоби множество фенове по целия свят

Ми зад него има колони катериш се нагоре после скачаш kъм него после E и тогава почват сериите от Speed Kill които са ти познати

аз от 20 пъти веднъж да оцеля момента :( ... баси, що са ги направили толкова трудни тея гадове .... на предишната беше голямо лутане и "царете" горе-долу се ядваха, ама тук :sick

И аз я врътнах на нормал обаче ме съмнява да има друга анимация.. и аз без един лифе ъбграед я врътнах ама така като гледам анимацийте няма да има друга поне така предполагам...Ако някой е превърти с всичките лифе ъптрейди и е друго превъртането да свирка :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...