JoroBoy Posted December 9, 2005 Share Posted December 9, 2005 като спиид килл.Цъкаш Е.И натискаш лявото копче когато ти светва кинжала.П.П аз къв зор видях на The Kings Road......с онея двамата. Ама ги минах.Годлайк ти до каде си стигнал? S tia 2-mata i az golem k*r iadoh......ama nakraia im sipah! Недей натиска R . Просто като се качиш на нивото на главата му скочи към него и след това гледай кога ще ти светне кинжала и натискай левия бутон на плъха. Лесно е Ako skochi niama da stane nishto....tribava da izchaka da mu svetne ekrana...posle natiska "E" i ottam natatuk chaka da mu svetka noja i [MsL]!Upseh! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MazataBG Posted December 9, 2005 Share Posted December 9, 2005 шах и мат съм.Не ми стига The edikav si Workshop който сума време го мъчих ся и тва.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
The AnGeL Posted December 9, 2005 Share Posted December 9, 2005 Не виждам много добре на шота какво е, но май е едно място с три платформи. Трябва да се вдигнат до най-горе и трите, за да се отвори пътя. Ама сам ще трябва да решиш в каква поредност да ги вдигаш Просто наблюдавай коя врътка кои, амм, "издатини" премества. Вдигаш едно сваляш друго и се получава накрая А това ако мислиш, че е трудно, чакай да видиш нивото след него Аз много се измъчих там Link to comment Share on other sites More sharing options...
MazataBG Posted December 9, 2005 Share Posted December 9, 2005 Не виждам много добре на шота какво е, но май е едно място с три платформи. Трябва да се вдигнат до най-горе и трите, за да се отвори пътя. Ама сам ще трябва да решиш в каква поредност да ги вдигаш Просто наблюдавай коя врътка кои, амм, "издатини" премества. Вдигаш едно сваляш друго и се получава накрая А това ако мислиш, че е трудно, чакай да видиш нивото след него Аз много се измъчих там tnx минах го.А следващото не ми се струва трудно...ако не ми се затваряха очите и да се осирам смятам да го мина Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDL1Ke Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 tnx минах го.А следващото не ми се струва трудно...ако не ми се затваряха очите и да се осирам смятам да го мина Аз съм точно на това следващото където играеш с тъмния глупак Супер трудно е там с ония така да ги нареча резачки MazataBG айде ако го минеш при прати сейф след него на fanfantasy@gmail.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Knight Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 П.П аз къв зор видях на The Kings Road......с онея двамата. Ама ги минах.Годлайк ти до каде си стигнал? Как ги мина.Дай некъф хинт.Pls!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDL1Ke Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 Как ги мина.Дай некъф хинт.Pls!!! Когато оня си забие брадвата почни да го биеш с нормалните комбота и като го източиш на половина натисни Е .След това пак го бий докато му остане 1/4 от кръвта и пак Е за втори Speed Kill и те ще умрат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 Когато оня си забие брадвата почни да го биеш с нормалните комбота и като го източиш на половина натисни Е .След това пак го бий докато му остане 1/4 от кръвта и пак Е за втори Speed Kill и те ще умрат Немога да разбера как да го накарам да си я забие.Досега стана 2 пъти, ама немога да разбера как, стана на късмет. Разбрах как става.Да обясня и за другите.Удряш по тоя с меча,а не по тоя с брадвата и оня с брадвата се опитва да те удари ти отскачаш настрани и той я забива в земята и останалото е история... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MazataBG Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 Аз съм точно на това следващото където играеш с тъмния глупак Супер трудно е там с ония така да ги нареча резачки MazataBG айде ако го минеш при прати сейф след него на fanfantasy@gmail.com ок щи пратя Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 тази версия, която се появи се подкарва без "вадене на кабелите", нали? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MazataBG Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 избих сички гадини и ся???нема как да отвора вратата.Скрапи помагай то се разбивало вратата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Knight Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 Когато оня си забие брадвата почни да го биеш с нормалните комбота и като го източиш на половина натисни Е .След това пак го бий докато му остане 1/4 от кръвта и пак Е за втори Speed Kill и те ще умрат Мерси много!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDL1Ke Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 Хора в "The Labirynth" има едни камъни ,коита са запушили вратата. Как се минава това ?в Офф ся се усетих ,че се задържало Е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 На последния цар (Везира) какво се прави като откърти ония камъни почне да ги върти в кръг. ПП..Яко свършва, ама тва Come let me tell you... май май към продължение мяза или просто за по-готин край. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted December 10, 2005 Author Share Posted December 10, 2005 На последния цар (Везира) какво се прави като откърти ония камъни почне да ги върти в кръг. Ми зад него има колони катериш се нагоре после скачаш kъм него после E и тогава почват сериите от Speed Kill които са ти познати Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDL1Ke Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 Играта като убиеш везира ли свършва ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted December 10, 2005 Author Share Posted December 10, 2005 Играта като убиеш везира ли свършва ? не ве брат после принца ще се бори със вътрешния си глас тоест Dark Prince но ми е интересно защо още не си е врътнал Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDL1Ke Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 не ве брат после принца ще се бори със вътрешния си глас тоест Dark Prince но ми е интересно защо още не си е врътнал Защото играя по-малко Така де като почна по повече да играя на това много яко почва да ми писва Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 имам един преблем с тая игра .... вече за 2-и път ми блокирва клавиатурата и не мога да направя нищо. в смисъл звука от играта се чува, но клавиатурата не отговаря на командите. дори и на клавиши, които нямат общо с нея (като num lock примерно) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 имам един преблем с тая игра .... вече за 2-и път ми блокирва клавиатурата и не мога да направя нищо. в смисъл звука от играта се чува, но клавиатурата не отговаря на командите. дори и на клавиши, които нямат общо с нея (като num lock примерно) играта предизвиква краш на машината Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 играта предизвиква краш на машината ... и няма кръпки предполагам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 имам един преблем с тая игра .... вече за 2-и път ми блокирва клавиатурата и не мога да направя нищо. в смисъл звука от играта се чува, но клавиатурата не отговаря на командите. дори и на клавиши, които нямат общо с нея (като num lock примерно) Подобно нещо се получаваше и при мен-Като дам ескейп да си вида контролите и така оставаше мишката->гипс,след което с alt+f4 излизах от играта и пак наново. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 Вярно ли,че играта не става за GF MX? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MazataBG Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 Някой ще изплюе ли тактиката за убиването на везира?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted December 10, 2005 Author Share Posted December 10, 2005 Някой ще изплюе ли тактиката за убиването на везира?? Ми първата фаза е лесна биеш го после блок (повтаря се) после като почне да ти мята камани се пазиш втората фаза е като почне да се върти в кръг и около тебе обикялят камани ми изруда докато се върти в кръг зад него има колони по които се засилваш и се отласкаш към него и почва серията от Speed Kill третата фаза е изруда отива много нависоко в небесата и ти се построяват каманите нагоре към него но докато се катериш трябва да внимаваш защото везира ти пуска някоя друга магия и като паднеш ако нямаш пясаците на времето за да използваш се почва сичко от начало демек от първата фаза !!! А що се отнася до играта и трите части са уникално добри и много ми се иска хората от UBISOFT да измислят някоя нова история след добрия завършек на тази трилогия защото всичко свързано с Prince-а винаги ще ни радва и мисля че могат да се измислят много нови неща и да продалжат или направят нова история хората от UBISOFT няма да съжеляват защото играта придоби много фенове които несъмненно ще очакват нещо новоо свързано с Prince-а Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.