Jump to content
BulForum.com

Prince of Persia The Two Thrones

Lil Scrappy

Recommended Posts

За жалост това при мен не работи ...

Натискам R и нищо (нали говориш за бутона при който като го задържа се връща времето назад) ...

да за него говоря

но до колкото помна нещо се правеше и ти се изписва съобщението че вече можеш да забавяш времето с R

би трябвало да си го получил и ти щом си на тази врата защо наистина по друг начин не може да се премине освен сас забавяне на времето

Edit:

Spister

затвори светлината като си забиеш камата в отвора и би трябвало да ти изпише че вече можеш да забавяш времето

• Replies 351
  • Created
  • Last Reply
Pichove stignah do dvama izroda edinia s goliam mech a drugia s bradva i triabva da se bia s tiah na edna arena obgradena s ogun...........,ako niakoi gi e minal neka kaje nekuv hint pls,che mi omruzna da ma mlatat tia! :angry1

аа тези ми бяха голяма мъка :)

Цаката е да правиш комбота на оня с меча. Той ти ги отбива всичките, но по някое време докато го млатиш камерата фокусира отзад оня с брадвата как се засилва към теб. Като тръгне да ти скача се търкаляш настрани и той си забива брадвата в земята и се опитва да я измъкне. През това време отиваш зад гърба му и го биеш колкото можеш. След една-две такива процедури ще ти даде да направиш speed kill, който отнема половината живот на оня с меча. Правиш всичко написано дотук още веднъж и си готов ;)

аа тези ми бяха голяма мъка :)

Цаката е да правиш комбота на оня с меча. Той ти ги отбива всичките, но по някое време докато го млатиш камерата фокусира отзад оня с брадвата как се засилва към теб. Като тръгне да ти скача се търкаляш настрани и той си забива брадвата в земята и се опитва да я измъкне. През това време отиваш зад гърба му и го биеш колкото можеш. След една-две такива процедури ще ти даде да направиш speed kill, който отнема половината живот на оня с меча. Правиш всичко написано дотук още веднъж и си готов ;)

Mi sia sha sa probvam pak......ama mi pisna te,kat mi napraat edna-dve serii i sum murtav! :angry1

Mi sia sha sa probvam pak......ama mi pisna te,kat mi napraat edna-dve serii i sum murtav! :angry1

и мен тези изруди ме узориха в началото

но цаката е да дебнеш ония с меча а през другото време играеш брейк по терене ( внимаваш да не те налагат ) но до колкото помна вкарваш два Speed Kill-а и двамата са под ножа

:) просто се иска тарпение

и мен тези изруди ме узориха в началото

но цаката е да дебнеш ония с меча а през другото време играеш брейк по терене ( внимаваш да не те налагат ) но до колкото помна вкарваш два Speed Kill-а и двамата са под ножа

:) просто се иска тарпение

Ako ne chupa klaviaturata skoro vreme sha gi mina! :devil

BTW az igraia na Normal vie na k'va trudnost ste?

Ako ne chupa klaviaturata skoro vreme sha gi mina! :devil

BTW az igraia na Normal vie na k'va trudnost ste?

Ми ас сам е врътнал на Нормал

сега смятам да поигравам малко и на Hard но определено ще е голямо мъчение

Аве пичове вие май вообще не оглеждате нищо а направо питате

точно пък тази игра няма кой знае какви трудности сравнение с Warrior Within

такаче преди да поснете помислете малко

ас ако питам постоянно ми то няма да ми е интересно ве дейба

а за снимката която си да не мога да сетя но до колкото помна минаването е елементарно

май се преместваше един сандък за да ти се отвори врата

и приател не можа ли да поснеш по голяма снимка :rolleyes:

Видях,че на FTP-то на movies.co.jp майче се ъплоудва играта!

Вярно ли е тва? :unsure:

Аз не съм си я свалял от никъде , щото българския трафик ми е много скапан и за тва чакам да я качат на локалния!

Е,вярно ли е ,че ще се качва? :confused

На мен тази ......... ку....ка дето се води като втория бос след ония великан ша ми разкатай душицата.Откакто станах дарк принс тая постоянно бяга. :angry1 :angry1

На мен тази ......... ку....ка дето се води като втория бос след ония великан ша ми разкатай душицата.Откакто станах дарк принс тая постоянно бяга. :angry1 :angry1

Ми приател като почне да ти бяга като стъпиш на дадената платформа натискаш R (веднъж) и ти се забавя времето и почваш да е биеш така няколко пъти като и остане малко кръв няма да ти бяга и ще можеш да е довършиш

Току-що я врътнах играта :) Супер е. Много ми харесва как са завъртяли историята и с 3-те части.

Първото видео rox :D

Ми приател като почне да ти бяга като стъпиш на дадената платформа натискаш R (веднъж) и ти се забавя времето и почваш да е биеш така няколко пъти като и остане малко кръв няма да ти бяга и ще можеш да е довършиш

thanks. мерси приятел.Вообще съм забравил за тая хава.Иначе за онзи скриин дет дадох се минаваше по друг начин.Местенето на сандъка за да ти отвори врата беше преди тва.Все пак 10х

turningcat

Tuk se чупи вратата задържш E и принца прави мощен удар и чупи стената която всъшност е врата :)

Edit:

Що имам чуството че се базикаш с този въпрос :unsure:

да не ти е изиграл някой друг играта :confused

turningcat

Tuk se чупи вратата задържш E и принца прави мощен удар и чупи стената която всъшност е врата :)

10х :lol:

Edit:

Що имам чуството че се базикаш с този въпрос :unsure:

да не ти е изиграл някой друг играта :confused

не ама понякога правя големи глупости

аз упорито си натисках грешното копче и се чудя що не става

Lil Scrappy след сейф пойнта наречен The City Gardens има ли още много до края на играта? :)

Еми не съм Scrappy ама мога да ти кажа ,че има :)

Някой може ли да ми даде сейф след като играеш с тъмния принц в една ограмна дупка,където везира преди това хваща оная с лъка. Айде много ще съм благодарен ако някой го прати на fanfantasy@gmail.com

Еми не съм Scrappy ама мога да ти кажа ,че има :)

Някой може ли да ми даде сейф след като играеш с тъмния принц в една ограмна дупка,където везира преди това хваща оная с лъка. Айде много ще съм благодарен ако някой го прати на fanfantasy@gmail.com

ако кажеш как се казва сейф пойнта...ама май като се замисля още не съм стигнал до там :)

Абе как да го трепа тоя великан бе :angry1 Не мога да му се кача на глаата :excl:

Стигам нивото на главата и кво натискам R и не се забавя времето,нито пък не излиза и hint какво да направя

Абе как да го трепа тоя великан бе :angry1 Не мога да му се кача на глаата :excl:

Стигам нивото на главата и кво натискам R и не се забавя времето,нито пък не излиза и hint какво да направя

Недей натиска R . Просто като се качиш на нивото на главата му скочи към него и след това гледай кога ще ти светне кинжала и натискай левия бутон на плъха. Лесно е ;)

като спиид килл.Цъкаш Е.И натискаш лявото копче когато ти светва кинжала.

П.П аз къв зор видях на The Kings Road......с онея двамата. Ама ги минах.Годлайк ти до каде си стигнал?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...