Lil Scrappy Posted December 8, 2005 Author Share Posted December 8, 2005 За жалост това при мен не работи ...Натискам R и нищо (нали говориш за бутона при който като го задържа се връща времето назад) ... да за него говоря но до колкото помна нещо се правеше и ти се изписва съобщението че вече можеш да забавяш времето с R би трябвало да си го получил и ти щом си на тази врата защо наистина по друг начин не може да се премине освен сас забавяне на времето Edit: Spister затвори светлината като си забиеш камата в отвора и би трябвало да ти изпише че вече можеш да забавяш времето Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoroBoy Posted December 8, 2005 Share Posted December 8, 2005 Pichove stignah do dvama izroda edinia s goliam mech a drugia s bradva i triabva da se bia s tiah na edna arena obgradena s ogun...........,ako niakoi gi e minal neka kaje nekuv hint pls,che mi omruzna da ma mlatat tia! Link to comment Share on other sites More sharing options...
The AnGeL Posted December 8, 2005 Share Posted December 8, 2005 Pichove stignah do dvama izroda edinia s goliam mech a drugia s bradva i triabva da se bia s tiah na edna arena obgradena s ogun...........,ako niakoi gi e minal neka kaje nekuv hint pls,che mi omruzna da ma mlatat tia! аа тези ми бяха голяма мъка Цаката е да правиш комбота на оня с меча. Той ти ги отбива всичките, но по някое време докато го млатиш камерата фокусира отзад оня с брадвата как се засилва към теб. Като тръгне да ти скача се търкаляш настрани и той си забива брадвата в земята и се опитва да я измъкне. През това време отиваш зад гърба му и го биеш колкото можеш. След една-две такива процедури ще ти даде да направиш speed kill, който отнема половината живот на оня с меча. Правиш всичко написано дотук още веднъж и си готов Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoroBoy Posted December 8, 2005 Share Posted December 8, 2005 аа тези ми бяха голяма мъка Цаката е да правиш комбота на оня с меча. Той ти ги отбива всичките, но по някое време докато го млатиш камерата фокусира отзад оня с брадвата как се засилва към теб. Като тръгне да ти скача се търкаляш настрани и той си забива брадвата в земята и се опитва да я измъкне. През това време отиваш зад гърба му и го биеш колкото можеш. След една-две такива процедури ще ти даде да направиш speed kill, който отнема половината живот на оня с меча. Правиш всичко написано дотук още веднъж и си готов Mi sia sha sa probvam pak......ama mi pisna te,kat mi napraat edna-dve serii i sum murtav! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted December 8, 2005 Author Share Posted December 8, 2005 Mi sia sha sa probvam pak......ama mi pisna te,kat mi napraat edna-dve serii i sum murtav! и мен тези изруди ме узориха в началото но цаката е да дебнеш ония с меча а през другото време играеш брейк по терене ( внимаваш да не те налагат ) но до колкото помна вкарваш два Speed Kill-а и двамата са под ножа просто се иска тарпение Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoroBoy Posted December 8, 2005 Share Posted December 8, 2005 и мен тези изруди ме узориха в началото но цаката е да дебнеш ония с меча а през другото време играеш брейк по терене ( внимаваш да не те налагат ) но до колкото помна вкарваш два Speed Kill-а и двамата са под ножа просто се иска тарпение Ako ne chupa klaviaturata skoro vreme sha gi mina! BTW az igraia na Normal vie na k'va trudnost ste? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted December 8, 2005 Author Share Posted December 8, 2005 Ako ne chupa klaviaturata skoro vreme sha gi mina! BTW az igraia na Normal vie na k'va trudnost ste? Ми ас сам е врътнал на Нормал сега смятам да поигравам малко и на Hard но определено ще е голямо мъчение Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenian Posted December 8, 2005 Share Posted December 8, 2005 Ок,все пак има ли новини дали ще има релейз на CDили не?крак ще има ли или не? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MazataBG Posted December 9, 2005 Share Posted December 9, 2005 идей за минаване?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted December 9, 2005 Author Share Posted December 9, 2005 Аве пичове вие май вообще не оглеждате нищо а направо питате точно пък тази игра няма кой знае какви трудности сравнение с Warrior Within такаче преди да поснете помислете малко ас ако питам постоянно ми то няма да ми е интересно ве дейба а за снимката която си да не мога да сетя но до колкото помна минаването е елементарно май се преместваше един сандък за да ти се отвори врата и приател не можа ли да поснеш по голяма снимка Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToRmEnToR Posted December 9, 2005 Share Posted December 9, 2005 Видях,че на FTP-то на movies.co.jp майче се ъплоудва играта! Вярно ли е тва? Аз не съм си я свалял от никъде , щото българския трафик ми е много скапан и за тва чакам да я качат на локалния! Е,вярно ли е ,че ще се качва? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TED Posted December 9, 2005 Share Posted December 9, 2005 Днес следобед вече ще е там. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MazataBG Posted December 9, 2005 Share Posted December 9, 2005 На мен тази ......... ку....ка дето се води като втория бос след ония великан ша ми разкатай душицата.Откакто станах дарк принс тая постоянно бяга. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted December 9, 2005 Author Share Posted December 9, 2005 На мен тази ......... ку....ка дето се води като втория бос след ония великан ша ми разкатай душицата.Откакто станах дарк принс тая постоянно бяга. Ми приател като почне да ти бяга като стъпиш на дадената платформа натискаш R (веднъж) и ти се забавя времето и почваш да е биеш така няколко пъти като и остане малко кръв няма да ти бяга и ще можеш да е довършиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
The AnGeL Posted December 9, 2005 Share Posted December 9, 2005 Току-що я врътнах играта Супер е. Много ми харесва как са завъртяли историята и с 3-те части. Първото видео rox Link to comment Share on other sites More sharing options...
MazataBG Posted December 9, 2005 Share Posted December 9, 2005 Ми приател като почне да ти бяга като стъпиш на дадената платформа натискаш R (веднъж) и ти се забавя времето и почваш да е биеш така няколко пъти като и остане малко кръв няма да ти бяга и ще можеш да е довършиш thanks. мерси приятел.Вообще съм забравил за тая хава.Иначе за онзи скриин дет дадох се минаваше по друг начин.Местенето на сандъка за да ти отвори врата беше преди тва.Все пак 10х Link to comment Share on other sites More sharing options...
turningcat Posted December 9, 2005 Share Posted December 9, 2005 нещо заседнах накрая трябва ли оня камък да е там и как да го мина? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted December 9, 2005 Author Share Posted December 9, 2005 turningcat Tuk se чупи вратата задържш E и принца прави мощен удар и чупи стената която всъшност е врата Edit: Що имам чуството че се базикаш с този въпрос да не ти е изиграл някой друг играта Link to comment Share on other sites More sharing options...
turningcat Posted December 9, 2005 Share Posted December 9, 2005 turningcatTuk se чупи вратата задържш E и принца прави мощен удар и чупи стената която всъшност е врата 10х Edit:Що имам чуството че се базикаш с този въпрос да не ти е изиграл някой друг играта не ама понякога правя големи глупости аз упорито си натисках грешното копче и се чудя що не става Link to comment Share on other sites More sharing options...
MazataBG Posted December 9, 2005 Share Posted December 9, 2005 Lil Scrappy след сейф пойнта наречен The City Gardens има ли още много до края на играта? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDL1Ke Posted December 9, 2005 Share Posted December 9, 2005 Lil Scrappy след сейф пойнта наречен The City Gardens има ли още много до края на играта? Еми не съм Scrappy ама мога да ти кажа ,че има Някой може ли да ми даде сейф след като играеш с тъмния принц в една ограмна дупка,където везира преди това хваща оная с лъка. Айде много ще съм благодарен ако някой го прати на fanfantasy@gmail.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
MazataBG Posted December 9, 2005 Share Posted December 9, 2005 Еми не съм Scrappy ама мога да ти кажа ,че има Някой може ли да ми даде сейф след като играеш с тъмния принц в една ограмна дупка,където везира преди това хваща оная с лъка. Айде много ще съм благодарен ако някой го прати на fanfantasy@gmail.com ако кажеш как се казва сейф пойнта...ама май като се замисля още не съм стигнал до там Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted December 9, 2005 Share Posted December 9, 2005 Абе как да го трепа тоя великан бе Не мога да му се кача на глаата Стигам нивото на главата и кво натискам R и не се забавя времето,нито пък не излиза и hint какво да направя Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDL1Ke Posted December 9, 2005 Share Posted December 9, 2005 Абе как да го трепа тоя великан бе Не мога да му се кача на глаата Стигам нивото на главата и кво натискам R и не се забавя времето,нито пък не излиза и hint какво да направя Недей натиска R . Просто като се качиш на нивото на главата му скочи към него и след това гледай кога ще ти светне кинжала и натискай левия бутон на плъха. Лесно е Link to comment Share on other sites More sharing options...
MazataBG Posted December 9, 2005 Share Posted December 9, 2005 Абе как да го трепа тоя великан бе Не мога да му се кача на глаата Стигам нивото на главата и кво натискам R и не се забавя времето,нито пък не излиза и hint какво да направя като спиид килл.Цъкаш Е.И натискаш лявото копче когато ти светва кинжала. П.П аз къв зор видях на The Kings Road......с онея двамата. Ама ги минах.Годлайк ти до каде си стигнал? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.