Jump to content
BulForum.com

Prince of Persia The Two Thrones

Lil Scrappy

Recommended Posts

Няма ли да видим играта най-накрая в тайванеца?
щото играта е Clone със StarForce, а такива на локалния не се качват по незнам кви причини

чети малко назад :) Сега я играя и мога да кажа,че играта е много яка,даже малко ме е яд,че не съм ги играл старите(поради технически причини :bgrin: )

ЕДИТ:

http://play.evrocom.net/dl/incoming/InSide...15-05-27-17.jpg

кой клавиш да натисна(W,S,A,D),за да скоча в правилната посока(назад),че с тази камера не успявам,все скачам наляво/надясно?10x предварително

• Replies 351
  • Created
  • Last Reply
чети малко назад :) Сега я играя и мога да кажа,че играта е много яка,даже малко ме е яд,че не съм ги играл старите(поради технически причини :bgrin: )

По добре ги изиграй

защото Warrior Within не остъпва по нищо от новото предложение (даже е по доброта ;) ) нe че новото заглавие не е добро но като е изиграеш ще разбереш

естествено трябва да почнеш от Sand of Time и да ги караш по ред :)

Аз изобщо не правих толкова много неща.

1.Маунт с ДТ4 и на Emulations правите All Options On

2.Инстал

3.Пускате ехе-то

4.Давате му Yes(което е за рестарт на компа)

5.Пак пускате ехе-то пишете кода от арената

6.Пуцайте колкото искате.

Дайте кода от арената.

http://play.evrocom.net/dl/incoming/InSide...15-05-27-17.jpg

кой клавиш да натисна(W,S,A,D),за да скоча в правилната посока(назад),че с тази камера не успявам,все скачам наляво/надясно?10x предварително

Еми А + Space :) А Ако не стане пробвай всички комбинации с А + нещо :P

Еми А + Space :) А Ако не стане пробвай всички комбинации с А + нещо :P

Ами пробвах всички посоки и не пак не става :angry1.Все скача на майната си

опраих се

а бе, каква е тайната за тоя speed kill :confused винаги ме блокират при втория удар, който би трябвали да е смъртоносен за противника ... става въпрос за "E" бутона

а бе, каква е тайната за тоя speed kill :confused винаги ме блокират при втория удар, който би трябвали да е смъртоносен за противника ... става въпрос за "E" бутона

tainata e da umerish momenta.....t.e. da svetne mecha!

tainata e da umerish momenta.....t.e. da svetne mecha!

на мен ми прави впечатление, че светва само веднъж :huh: , а ударите са 2, нали? ... или е само един?

Аз запънах на едно проклето местенце.Значи станал съм вече Дарк Принс.И момента е точно след като дръпна онова за да ми се отвори 2рата врата.Там следва едно катерене, тичане по стена за да се хвана за стълба.И има една като скала за която трябва да забия камата, да се спусне и скалата да се изтегли така че да се хвана за един прът.Хващам се и се премятам на 2ри прът и там има една ниша нагоре като лявата и страна е едно дет се върти и има бодли.Как тряя се мине онова местенце.Не можах с задържане, нито с тичане и отскок, нито с прескачане от едната на другата стена.

П.П Минах го :D

ako nqkoi moje da mi obyrne vnimanie nai gore na tazi stranica sym napisal ne6to nujdaq se ot informaciq.

thx

Нарави си само D-то на NTFS ... А за проблемите незнам ,дано да нямаш такива

Хора помагайте !! ;) След "The King's Road" има едни 2-ма дето трябва да ги убия ама незнам как. Супер яко ми блокират ударите и дори не мога да ги изненадам. Така че ако може някой да каже каква е тактиката ще съм много благодарен.

Хора помагайте !! ;) След "The King's Road" има едни 2-ма дето трябва да ги убия ама незнам как. Супер яко ми блокират ударите и дори не мога да ги изненадам. Така че ако може някой да каже каква е тактиката ще съм много благодарен.

Биеш оня с меча .Вкарай му една серия и виж какво става ... натам ще се оправиш и сам :)

Divaka отляво няма ли начин да се покатериш(сепнатината ми се вижда на ниско) ?

Пробумче.Онзи великан кво тряя напраа след като му избода 2те очи и 1/2 от кръвта му я махам???

Дивака, pop3202005120720154103939yh.th.jpg]

ако можеш да схванеш идеята... :P

Пробумче.Онзи великан кво тряя напраа след като му избода 2те очи и 1/2 от кръвта му я махам???

Дивака, pop3202005120720154103939yh.th.jpg]

ако можеш да схванеш идеята... :P

kak da my gi izboda.az seki pat kato skokna ne moga da go yceliq?

Pri men puk se poqvqva su6tiq problem kakto i pri NFS:Most Wanted-introto v na4aloto se dviji na kadri i go 4akam 30 min da mine puk i ne moje da se mahne.Nqkoi mi be6e kazal 4e problema idva ot kodecite, no az kakvi li ne kodeci ne probvah i ne stava i ne stava.

PP sry za 6liokavicata no windowsa e toku 6to instalizaran i ne sum si opravil kilirizatora :rolleyes:

Това с интрото и при мен е така. И то с много игри. С Ace Mega Codecs pack съм и като махна всякакви кодеци всичко ми върви на шест, ама всеки път да си играя да го махам и да ги слагам ...

Някой да помогне плс

Става въпрос за:

Натискам това

screenshot00017vk.th.jpg

и се отваря тази врата но за молко и си нямам и на идея как да стигна до нея преди да се затвори

screenshot00020az.th.jpg

Някакви идеи ?

Spister

Ми приател

като отвориш вратата натискаш R ( веднъж не се задържа ) и се забавя времето и ще имаш достатачно време да преминеш през отворената врата

За жалост това при мен не работи ...

Натискам R и нищо (нали говориш за бутона при който като го задържа се връща времето назад) ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...