Zaio Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 Хора,ако имам ДТ 4 и ДТ 3,47 ще ми праят ли некви проблеми? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted December 5, 2005 Author Share Posted December 5, 2005 аве защо не мое се копира тфа .исо от Ц в Д при положение,че имам повече от 4 ГБ свободни и тъпата игра при копиране пак ми казва да напрая disc cleanup защото диска ти е FAT 32 а трябва да ти е NTFS ас да кажа че е врътнах вече играта е невероятно добра (размазващо) но ми се видя не много дълга след като убиете везира играта не свършва има малка изненада (така да го нарека) ето още някои шотове които съм напревеил по време на игра Пожелавам ви успех Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 Хора,ако имам ДТ 4 и ДТ 3,47 ще ми праят ли некви проблеми? и да искаш не може да ги имаш едновременно Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDL1Ke Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 защото диска ти е FAT 32 а трябва да ти е NTFS ас да кажа че е врътнах вече играта е невероятно добра (размазващо) но ми се видя не много дълга след като убиете везира играта не свършва има малка изненада (така да го нарека) Пожелавам ви успех Браво ама имам чуството ,че не си спал цяло нощ Я кажи от "The Royal Workshop" има ли още много от играта ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 и да искаш не може да ги имаш едновременно Ами какво ще стане с другите ми игри?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
The AnGeL Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 Аз само си я маунтнах на ДТ4 и играта върви Никакви проблеми не ми прави Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 Ами какво ще стане с другите ми игри?? ще ги зареждаш с Daemon Tools 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
777 Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 Браво ама имам чуството ,че не си спал цяло нощ Я кажи от "The Royal Workshop" има ли още много от играта ? Да ... ти даже май не стигнал ония двамата на огнения ринг ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted December 5, 2005 Author Share Posted December 5, 2005 Браво ама имам чуството ,че не си спал цяло нощ Я кажи от "The Royal Workshop" има ли още много от играта ? ми има бая не мога да кажа че е малко като отворите Video Gallery пуснете си първото филмче много яко Fun e Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoroBoy Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 Pri men igrata si trugna bez da pravia kakvoto i da bilo drugo deistvie osven instalaciata! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guardian Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 Men pak cd-key ne 6te da mi go preeme 8HVCM-TJ7Q7-XCSAD-RSND9-XACGX??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 появи ли се из нета mini image? ... и единствения начин да се играя, за хората с dvd-rom, още ли е само и единствено, като се махнат кабелите? Link to comment Share on other sites More sharing options...
u3poga Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 Добре де след като няма да се качи на локалния играта ще може ли някой да я Share-не в DC++ или да се качи на торент в локалния?!?!?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Knight Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 Aве хора как минахте оня големия гад със увисналия език?Като му ско4а пъвия път го уцелвам и се прехвърля принца на другото рамо, и тамън да го удара пак и ме хваща.Пи6е 4е не съм уцелил момента на натискане на бутона.Кoга то4но да го натисна?Pls help!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted December 5, 2005 Author Share Posted December 5, 2005 Aве хора как минахте оня големия гад със увисналия език?Като му ско4а пъвия път го уцелвам и се прехвърля принца на другото рамо, и тамън да го удара пак и ме хваща.Пи6е 4е не съм уцелил момента на натискане на бутона.Кoга то4но да го натисна?Pls help!!! Ми като светне кинжала (несе помпи нищо) ако изпуснеш момента връщаш времето с R за да си поправиш грешката по добре свикнете сас Speed Kill-а защо с навлизането в играта ще ви трябва на 100% Link to comment Share on other sites More sharing options...
777 Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 Aве хора как минахте оня големия гад със увисналия език?Като му ско4а пъвия път го уцелвам и се прехвърля принца на другото рамо, и тамън да го удара пак и ме хваща.Пи6е 4е не съм уцелил момента на натискане на бутона.Кoга то4но да го натисна?Pls help!!! Ами щом ... позеленее екрана ( същото когато правиш speedkill - предполагам се сещаш ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiBaTa Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 Nqkoi moje li da mi kaje dali igrata ima joystick support? Imam q za ps2 i sum kum kraq i se 4udq dali da q svalqm za pc. Edit: A na nqkoi s dvd rom trugnala li mu e bez da go razka4va? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Knight Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 Ами щом ... позеленее екрана ( същото когато правиш speedkill - предполагам се сещаш ) На мен само първия път ми свететва екрана като се ка4а на гада.После не ми светка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted December 5, 2005 Author Share Posted December 5, 2005 Nqkoi moje li da mi kaje dali igrata ima joystick support? Imam q za ps2 i sum kum kraq i se 4udq dali da q svalqm za pc. Edit: A na nqkoi s dvd rom trugnala li mu e bez da go razka4va? Що се отнася до жойстика имам е играта и за ХБОХ и управлението е много по добро от това на ПС версията Едит: PiBaTa да има Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiBaTa Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 To4no zaradi tova iskam da znam dali ima joystick support za6toto imam vazmojnost da si varja joypada ot ps2 na pc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elemental^ Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 a otnosno NTFS formata ima li problem ? 6toto i az trq da convertna s partition magic smisal kva e razlikata mejdu FAT32 ili NTFS kazvali sa mi 4e e po-dobre da sym na FAT32 za6toto kato polzvah Serial ATA i imah problemi s toq NTFS da convertvam i C i D v NTFS za6toto i 2ete sa mi FAT32 ili samo D da naprava NTFS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Knight Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 Lil Scrappy Може6 ли малко по- подробно да ми обясни6.На4и като ми стане бял екрана натискам Е и принца му се фърля и ми става син екрана и леко забавя.Натискам Msl и го удря.Оба4е след тва принца се мести на другото му рамо и нито ми светка екрана нито ни6то .Принца без да натискам ни6то сам замахва да удари ама гада ме хваща.Какво то4но да направя.Pls help me!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
777 Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 Lil ScrappyМоже6 ли малко по- подробно да ми обясни6.На4и като ми стане бял екрана натискам Е и принца му се фърля и ми става син екрана и леко забавя.Натискам Msl и го удря.Оба4е след тва принца се мести на другото му рамо и нито ми светка екрана нито ни6то .Принца без да натискам ни6то сам замахва да удари ама гада ме хваща.Какво то4но да направя.Pls help me!!! Явно нещо избързваш - 100% трябва екрана да ти стане "син" и да удариш ... просто изчакай колкото е нужно ... няма значение че принца удря - ти не натискай нищо ! Би трябвало да забележиш кога ще забави (виж там екрана да не ти е много светъл нещо ) или дори по звука може да се усетиш - лек пукот се чува (ако те хвърли без причина - може би не си нацелил момента при предния удар) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Knight Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 Мерси на вси4ки, които ми помогнаха.При мен беше грешката .Аз си мислих, 4е като съм врътнал предишните 2 4асти и тая да я играя на медиум трудност.А то на медиум при Speed Kill-a ако трябва да нпраивиш два удара, екрана светва веднъж само. Мерси още веднъж. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mita Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 Няма ли да видим играта най-накрая в тайванеца? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.