Jump to content
BulForum.com

Prince of Persia The Two Thrones

Lil Scrappy

Recommended Posts

• Replies 351
  • Created
  • Last Reply

Играта е със следната защита:

[17:31:14 PM] StarForce 3.6.10.06 detected -> F:\amir.dll

[17:31:24 PM] StarForce detected -> F:\POP3.EXE

[17:31:27 PM] --- File(s) Scan Finished [8.58s] ---

да се надява ме че тези дни ще се появи работеща версия

Честито на всички вече в арената има

... и преди това в линкос ;)

3. Remove all IDE drives and Play.

ей т'ва обаче, ако се окаже единствения възможен начин да се играе играта, *бал съм ти и играта!

ей т'ва обаче, ако се окаже единствения възможен начин да се играе играта, *бал съм ти и играта!

Споко едни ми казаха че са я подкарали без да ги махат с D-Tools 4.00

Dreamer , ще я качваш ли в локалния ,за да знам дали да дърпам от арената или да чакам тук?

Можете да смените формата на диска ви с Partition Magic.В софтуера я има таз програмка.Дано Харда да ви е делен на повече СД-та,иначе сичко вътре ше ви се делне.Аз го напраих и вече ми се сваля ;).

Можете да смените формата на диска ви с Partition Magic.В софтуера я има таз програмка.Дано Харда да ви е делен на повече СД-та,иначе сичко вътре ше ви се делне.Аз го напраих и вече ми се сваля ;) .

Как да сменя формата на диска :confused :confused

Edit: Оффф много съм умен сега зацепих за какво става дума. Yami Yugi не е вярно че всичко се изтрива може и без като влезете в тази програма има една опция Convert на диска и оттам си го сменяте формата като нещо не ви се изтрива ;)

Nekoi sha kachi li igrata pri Japoncite??? :(

Сега както е още прясна играта ще я дръпнеш много бързо от арената. Не виждам защо ще чакаш да я къчат първо в локалния.

Как да сменя формата на диска :confused :confused

Edit: Оффф много съм умен сега зацепих за какво става дума. Yami Yugi не е вярно че всичко се изтрива може и без като влезете в тази програма има една опция Convert на диска и оттам си го сменяте формата като нещо не ви се изтрива ;)

Не е нужно.Може и през ДОС.И не е нужно нищо да триете.

Сваляйте от bubu.to... после става колкото там. HBK ако си на XP можеш да си конвертираш дяла на NTFS - в windows има специален tool за целта (под команден ред става - ако ти трябва ще ти дам линк).

Сваляйте от bubu.to... после става колкото там. HBK ако си на XP можеш да си конвертираш дяла на NTFS - в windows има специален tool за целта (под команден ред става - ако ти трябва ще ти дам линк).

А защо от бубу.то?Няма ли да се появи на нашия варез? :)

Мерси,засега няма нужда ;) Ще почакам ЦД версия ,пък ако няма ще му мисля :)

От малкото ,което играх мога само да кажа ДЪРПАЙТЕ КАТО ЛУДИ :) Играта е много брутална особенно с новите движения. Има един много изрудски Speed Kill ;) Абе като цяло играта кърти мивки :punk

Ми и ас е подкарах снощи

за играта мога да кажа че е размазващо добра

луда е отвсякаде кво да ви говора дарпайте и ще видите сами за какво става въпрос

лошото е че при мен не иска да тръгне без разкачено ДВД (има бая хора които не са си маха ли кабелите) но при мен траъгва само като разкача СД-то

при вас може и да е по лесния начин

но играта си заслужава 100%

лошото е че при мен не иска да тръгне без разкачено ДВД (има бая хора които не са си маха ли кабелите) но при мен траъгва само като разкача СД-то

при вас може и да е по лесния начин

но играта си заслужава 100%

Защо не пробваш с sd4hide. :) Незнам дали ще стане,защото не съм го пробвал.

Защо не пробваш с sd4hide. :) Незнам дали ще стане,защото не съм го пробвал.

То тази програмка не е ли само са NFSMW ?

Иначе преди малко карах колесницата от трейлърите . Много е зарибено ;)

Divaka

ми нестава и сас sd4hide

изключих СД-то с програмата StarForce Nightmare но пак ми го хваща защитата на играта

сега разкачих СД-то и си тръгна от рас

почвам сега да е разцъквам

Хора стигнах до някакво място където се играе с тъмния принц дето е някакво супер невъзможно за минаване. Намира се след оня големия изрод ,който е на трейлърите. Ако някой стигне да помага :)

Edit: Като гледам за сега само Lil Scrappy и аз играем ,така че малко Хинт да дам щот на мен ми отне много време да се сетя ;) Когато се играе с тъмния принц номера е да се чупят кутиите около теб за да ти възвърнат кръвта(това ако няма противници срещу теб). Айде гл на всички ,които тепърва ще играят.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...