Jump to content
BulForum.com

Prince of Persia The Two Thrones

Lil Scrappy

Recommended Posts

И аз си е изтеглих пак друго си е като не трябва да разкачш ДВД-то

иначе е голям кеф да се цъка на HARD

макар че ще има моменти на вбесява с напредването

помна като е врътнах на Medium пак имах моменти кадето направо ми еидеше да метна ПС-то през терасата

Що се отнася до играта най добрата от жанра Action-Adventure

• Replies 351
  • Created
  • Last Reply

Аве хора дръпнах си играта и като я пуснах ся нали почнаха някви филмчета и едно филмче ми върви от 10 мин вече?!?!Дават там изгорял град и камерата обикала бавно,бавно...Нормално ли е тва филмче и колко тряя да го чакам??!?! :ph34r:

Edit:Като я пуснах отново и се оправи! ;)

1-вия изрод как да го мина бре ;) скачам му на главата ама ме бута.Кажете, че ме вбесява.В 1-на арена става всичко.

Първо трябва да му избодеш очите, за да не те вижда. Целта е да се качваш по страничните платформи, докато се изравниш на нивото на главата му и да извършиш speed kill (т.е. трябва да чакаш кинжала ти да светне в синьо и тогава да натиснеш бутона за основната атака. КАто направиш първият speed kill автоматично слизаш от него и трябва да намериш друга платформа и пак да направиш същото. След като му избодеш и второто око, той е сляп и трябва да направиш финалния speed kill, но първо трябва да го цепиш по краката, за да клекне и да направиш финалния. Като го извършиш успешно той е мъртав.

abe iskam da pitam zna4i sam na edin bos koito e dvam 4oveka edin s bradva a drugiq s me4 i teq prosto ne moga da gi kilna davaite predvojeniq

Почваш да биеш този с меча докато другия с брадвата не я забучи в земята. След което почваш да биеш този с брадвата. Така няколко пъти докато видиш ,че не му точиш вече кръв и правиш спийд кил. От тук нататък пак по същия начин.

da se pohvalq prevartqh igrata i sam ujastno shtastliv posledniq bos e vezira kogoto e mnogo lesen

Зависи на коя трудност играеш. easy просто ти убива удоволствието. Normal според мен е най - добрата опция, защото представлява умерено предизвикателство, а hard e направо невазможно.

• 4 weeks later...

Ако искаш да видиш началото - да. Но може да ти се стори малко тъпичка (за частта с битките) след като си изиграл втората и третата част. Въпреки това има с какво да те впечатли :)

• 1 month later...

G-force mx 440 support-ната ли е? Защото играта ми стартира,но върви с ужасен лаг и сечене :( Бтв таз карта въобще съпортва ли Pixel Shader 1.1 (Ако е да, някои да ми каже какво е необходимо, защото имам инсталирани най-новоте драйвери от сайта на Nvidia)? благодаря предварително :)

• 4 weeks later...

Айде моля помогнете.Искам да питам как се минава онази част с голямата статуя и горящата сграда,където принцът е затворен.Незнам какво да правя така че ако може някой да прати scrennshots за да видя кво се иска.МОЛЯ ВИ СЕ ПОМОГНЕТЕ.

• 3 weeks later...

И аз моля за помощ. След като убия изрода на арената, принцът пропада под земята. И там запънах. Стигам да мястото със стълбата и площадката с многото съндъци, обаче не знам как да го мина. Предполагам, че по някакъв начин трябва да се отвори голямата врата, ама не съм сигурен. Също така забеляза една плоча с лъвска глава по-надолу срещу стълбата, за която принца може да се хваща, но нищо повече. Кажете какво се прави тук. 10х предварително.

• 1 month later...

За хората които незнаят

ще има:

Prince of Persia Next-Gen

The plagued prince returns in his first next-gen adventure. Ubisoft has planned a number of adjustments to the series, with a new design for the prince, a new armored gauntlet with incredible powers, and a renewed focus on platforming and physical challenges rather than fighting.

NOTE: This game has been confirmed as a title in production, but exact platform releases have not been confirmed. Please check back for official info.

Айде моля помогнете.Искам да питам как се минава онази част с голямата статуя и горящата сграда,където принцът е затворен.Незнам какво да правя така че ако може някой да прати scrennshots за да видя кво се иска.МОЛЯ ВИ СЕ ПОМОГНЕТЕ.

Пич значи първо трябва да се катериш нагоре докато стигнеш до една от онези въртящи се ръчки.Когато забиеш ножа е ръчката на стената,статуята ще мръдне напред или назад в зависимост от това накъде си врътнал лоста.След това се качваш по стълбата,и от другата страна има още едно подобно нещо(само че то върти статуята ляво-дясно).Правиш го по същия начин като първото.Ако не си го минал досега сега би трябвало да го минеш тва ниво

Много спешно ми трябва сейф точно преди да се бия със първия бос на арената.Много ще съм благодарен ако някой ми го прати тъй като по незнайни причини всичките ми сейфове бяха отхвърлени от играта като corrupted :(

• 2 months later...

хора някой може ли да ми каже как се минава първия бос че вече не ми се занимава с него

G-force mx 440 support-ната ли е? Защото играта ми стартира,но върви с ужасен лаг и сечене :( Бтв таз карта въобще съпортва ли Pixel Shader 1.1 (Ако е да, някои да ми каже какво е необходимо, защото имам инсталирани най-новоте драйвери от сайта на Nvidia)? благодаря предварително :)

не не е съпортната и няма пиксел шейдър 1.1 ;)

хора някой може ли да ми каже как се минава първия бос че вече не ми се занимава с него

не не е съпортната и няма пиксел шейдър 1.1 ;)

гхааухахахахахахахах старото ми видео беше MX440 и на него си врътнах играта 2 шъти без да има проблеми с графиката ... а за бруталния лаг това е от драйверите . Качваш или просто преинсталваш най-новите за видеото и си готов :)

А за първия бос онова голямото Кломпа ли ? Ако да то тогава като свърши кътсцената бягаш нагоре и гледаш да не те удря :) и после има едно като рампа,по която се качваш и скачаш ала бала и се стига до една мрежа ,на края на която има летва за скачане . Като тръгнеш по летвата помпай E и би трябвало да ти се задейства спийд кил системата и почваш да подскачаш около това чудо .

После трябва да повториш рутината ,само че в обратна посока.

Успех

• 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...