Jump to content
BulForum.com

Prince of Persia The Two Thrones

Lil Scrappy

Recommended Posts

• Replies 351
  • Created
  • Last Reply

За сега май не. За сега имаш два варианта:

Тоя Backup CD Image, който трябва да работи, ако си разкачиш кабелите на всички CD-та, и май иска по-нова версия на Daemon Tools.

Да направиш каквото пише в nfo файла - да си crack-неш който трябва image, да го запишеш с която трябва версия на Alcohol 120% и да го играеш на CD-четачка. Никакъв вид писачка няма да станя.

За мен лично и двата варианта се непостижими. Нито имам четачка, нито искам да си прецакам компютъра като дърпам разни кабели из кутията. Остава да чакаме crack, който май скоро няма да излезе.

• 2 weeks later...
Поне се знае че ще има филм по играта да се надява ме че ще е трилогия

защото ще се казва ( и ще види бял свят другата година )

Prince of Persia Sands of Time (2006)

http://www.imdb.com/title/tt0473075/

Дано да си заслужава

незнам но до сега не съм гледал интересен филм който да е правен по игра обикновено стават кофти ако ще правят нещо като tomb raider по добре да не се занимават с принца

Момчета,я помагайте.Бях си свалил,инсталирал и подкарал играта,но трябваше да форматирам..Сега пак си я изтеглих,инсталнах я,но когато стартирам .exe-то,проблеми имам на configuration utility-to,пише ,че не може да разпознае видео картата,звуковата карта о т.н(а вчера всичко беше идеално)Някакви идеи? :)

Момчета,я помагайте.Бях си свалил,инсталирал и подкарал играта,но трябваше да форматирам..Сега пак си я изтеглих,инсталнах я,но когато стартирам .exe-то,проблеми имам на configuration utility-to,пише ,че не може да разпознае видео картата,звуковата карта о т.н(а вчера всичко беше идеално)Някакви идеи? :)

След реинстала на уиндоуса инсалирал ли си си драйвери за видеото и звука? :)

След реинстала на уиндоуса инсалирал ли си си драйвери за видеото и звука? :)

Дам,изтеглих си Hitman:Contracts и играта си върви перфектно?....

точно тази игра миналата година ме кара да сменям драйвара мото джи пи ми вървеше с един а контракса с друг виж си пак драйверите може и да има нещо което ти обягва :confused

Mnogo se izvinqvam,oba4e malko pozabravih POP-a za izvestno vreme i imam edin vapros.

Zna4i na tazi 3tata 4ast,tam princa kato stane tamen i si spomnqm 4e moje6e da si regenirira kravta kato izpolzva pqsacite na vremeto.Ta toi kato prebii nqkoi tq sama se regenirira(e ot pqsacite de),ama tam kato sa ti palni onezi krag4etata s koi buton se polzva6e za da mu se napalni kravta? :(

ами превъртях играта неотдавна и честно казано не се сещам за такъв контрол принца си мре като пич ако не убива или не троши съксии трябват му пясъци при всички положения мисля че има достатъцно на прилични разстояния :D :D :D ти как мислиш?

А ве така си е,обаче съгласи се че не винаги виждаш кво точно да се прави и през това време кръвта ми чат-пат свършва и трябва да почвам от последния сейв и е гадно :(.А пък съм 100% сигурен че има такова нещо :)

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
awe xopa kajete nqkuv na4in da podkaram igrata bez da razka4vam kabeli i gluposti plz

10x predvaritelno

Само за пробата. Можеш да опиташ да дадеш disable на DVD/CD устройството си в "Hardware Manager" или както там се казваше в XP-то. Гледай да оставиш емулираното устройство.

edit:

Изглежда че това няма да работи. Защитата StarForce 3.6 вече прави сканиране на хардуера, като праща reset на всички устройства с надеждата да засече деактивираните. Като страничен ефект се наблюдават крашвания на разни странни периферии, като USB дискове и т.н. Всъщност само притежателите на NForce 3/4 май ще могат да направят този номер.

• 1 month later...

Наскоро пуснаха това в торентите на data.bg Пише, че е крак за Prince of Persia The two Thrones за DVD версията на играта. Не съм го пробвал още и мислите ли, че това работи.

link

• 2 weeks later...
  • 2 months later...

Това е много добра новина :bgrin:

Оказа се че играта няма да бъде трилогия както се предполагаше

ще има продължение Prince of Persia 4

новината е взета от PCMania.bg

21.09.2006 : VlaDiMir4o

Из нета изтече информация, благодарение на един двугигабайтов файл, за няколко все още неанонсирани от страна на UbiSoft продукти от техния каталог. Той е предлагал тех демо на Far Cry 2, което потвърждава, че CryTek работят не само върху Crysis, но и върху продължение на своя тропически шутър, както и илюстрации и логота от множество заглавия, включително Prince of Persia 4 (явно поредицата няма да бъде трилогия, както първоначално се твърдеше), Splinter Cell Conviction, Lost и прочие.

Това е много добра новина :bgrin:

Оказа се че играта няма да бъде трилогия както се предполагаше

ще има продължение Prince of Persia 4

Охооо. Това е много добра новина за феновете на принца :bgrin:

10X на Reloaded. Направо се изкефих като видях релийза днес.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...