Lil Scrappy Posted December 16, 2005 Author Share Posted December 16, 2005 Някой да знае от къде може да си дръпна саундтрака на принца? Prince Of Persia The Official Trilogy Soundtrack Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mac Dack Posted December 17, 2005 Share Posted December 17, 2005 Да, ами какво да правим ние дето нямаме четачка? ami tq ne struva poveche ot 20-30 lv. A igrata 77 lv. I si mislq, che ottuk natatyk shte se sblyskvame vse po-chesto s tozi problem, ta ne e losho da imame i po 1 prosta chetachka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted December 17, 2005 Share Posted December 17, 2005 Питах и пак питам - някой да знае, дали ще излезе нормален крак за това чудо? Не ща да си инсталирам СтарШит на системата! Дори съвсем легално да имам възможност да си я купя ии да ми я подарят, заради този СтарШит - не бих си я сложил на компютъра! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOGO Posted December 17, 2005 Share Posted December 17, 2005 Повярвай ми, ако имах 20-30 лева излишни, имам много други неща за които мога да ги дам, вместо да си купувам четачка за една игра, като вече си имам CD което може да чете, и което дори почти не ползвам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted December 17, 2005 Share Posted December 17, 2005 Nornalen crac sigyrno 6te izleze(ama spored men nqma da e po rano ot mesec ).Ina4e i az ne moga da si napravq igrata.Smisal ne 4e ne moga ami kakto kaza Zingam "Не ща да си инсталирам СтарШит на системата".Nakraq 6a otida s ba6tata s Pulsar i 6a pomolq 6efa da mi dade igrata koqto te sa otvorili(6toto osven da si skasvat zadni''te ot ba4kane 4at pat cakat i igri )da mi q dade da si q instalna i da my q varna ,ili v kraeb sky4ei 6a si q kypa originalna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted December 18, 2005 Share Posted December 18, 2005 Дори оригинална играта ще ти лепне StarForce драйвери в системата. Затова избягвам всякакви игри, на които пише StarForce, освен ако не са кракнати. Игри с FADE и StarForce избягвам, както дяволът - тамяна! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mac Dack Posted December 20, 2005 Share Posted December 20, 2005 Nqkoj znae li neshto za shadravanite Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted December 20, 2005 Share Posted December 20, 2005 Дори оригинална играта ще ти лепне StarForce драйвери в системата. Затова избягвам всякакви игри, на които пише StarForce, освен ако не са кракнати. Игри с FADE и StarForce избягвам, както дяволът - тамяна! Mi az na men po princip na toq etap ne mi pyka mn mn kfo 6a imam v sistemata,za6toto do mesec dva izliza palnata versiq na Windous Vista i 6a si q slagam.Problema mi e samo da si napravq igrata i da mi tragne,no taka kakto vie go obqsnqvate ne moga da go napravq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sleepyman Posted December 20, 2005 Share Posted December 20, 2005 zna4i si4ko stava nogo lesno trq vi DT 4.0 na4i instalvate igrata sled tva ostavqte CD-3 otvoreno s DT-ylsa i si mahate kabelite na CD-to taka nqma da zase4e 4e imate CD-i i nqma da imate potrblem s gre6kata kadet vi pi6e 4e trq da sloite CD-3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
libieca Posted December 21, 2005 Share Posted December 21, 2005 Играта е доста по-добра от предната. Играя я на SONY PS2 и съм много доволен от нея. Препоръчвам ви я. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOGO Posted December 21, 2005 Share Posted December 21, 2005 i si mahate kabelite na CD-to И т'ва е лесно? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted December 21, 2005 Author Share Posted December 21, 2005 Квостава хишници наситихте ли и се или още се мъчите за сега няма новини че ще има някаква нова разработка по Принца дано се появи скоро че има още какво да се очаква не ми се вярва хората от UBISOF да се откажат от разработката на Принца след като им носи много добра печалба Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted December 22, 2005 Share Posted December 22, 2005 Квостава хишници наситихте ли и се или още се мъчите за сега няма новини че ще има някаква нова разработка по Принца дано се появи скоро че има още какво да се очаква не ми се вярва хората от UBISOF да се откажат от разработката на Принца след като им носи много добра печалба Mda nasitihme sa da gledame screenshot-ovete Link to comment Share on other sites More sharing options...
stop Posted December 23, 2005 Share Posted December 23, 2005 da znaete kak da udrqm nakraq djahara kato se vdigne vav vazduha.tam kadeto chupi kolonite okolo men ostavq gi da se vartqt i sedi samo vav vazduha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted December 23, 2005 Share Posted December 23, 2005 Имам един въпрос. Аз нямам DVD, с обикновено CD съм. И аз като вас имам проблем с подкарването на играта. Само, че моя проблем май никъде не го видях: на мен тоя пач, където трябва да го приложа на Image-а, не го засича, не ми засича Image-а. Може ли да се подкара без него? Още нещо, задължително ли Daemon Tools-а трябва да е 4, а не 3.47? Дава ми Insert the POP3 disk into another drive then press "Retry". Кажете ми какво точно трябва да направя, защото колкото и да гледам в тоя форум, каквото и да правя, каквото се описали, все не става. HELP!!! EDIT: И още нещо, аз имам 2 CD-та, едното е записвачката, другото е обикновеното. Трябва ли да разкача и 2-те? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stop Posted December 23, 2005 Share Posted December 23, 2005 da be . instalvash s DT 4 (v datata go ima) sled tova mountvash tretiq disk bez da pachvash nikvi raboti i mahash kabelite na CD , DVD ili kakvo imash . ako imash poveche ot 1 mahash kabelite na vsichkite chetachki i tragva igrata (ako ne mahnesh kabelite vinagi shte ti vika "sloji go v drug drive) ama i az imam edin vapros . kak da si prikacha snimka kam pisanoto . natiskam tam da insertne image ama mi iska URL na image-a . kak da razbera koi mi e URL-a na snimkata ta da q sloja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted December 23, 2005 Share Posted December 23, 2005 Добре де, сега пък другаде запецнах. Иска ми CD Key! Тия дето сте ги дали и оня дето е в .nfo-то на играта не стават! Какво да правя?! BZ7A9-X488N-725MY-E9FND-TLPDZ - НЕ СТАВА!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stop Posted December 23, 2005 Share Posted December 23, 2005 8HVCM-TJ7Q7-XCSAD-RSND9-XACGX - probvai s tozi moje da stane . i mersi na ASD za infoto . ei sega shte probvam da go napravq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted December 23, 2005 Share Posted December 23, 2005 8HVCM-TJ7Q7-XCSAD-RSND9-XACGX - probvai s tozi moje da stane . Ми не става: "The key you entered is wrong or mistyped. Enter a valid key and try agin." Дайте някакъв друг. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stop Posted December 24, 2005 Share Posted December 24, 2005 ole.da se pohvalq.i az q prevartqh vchera . toq djafar mnogo tap pich be.ne beshe tolkova truden.ama kaileena q bih po lesno. . losho samo che tova e poslednata chast ta nqma da ima prodaljenie i oshte kalcanica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted December 24, 2005 Share Posted December 24, 2005 Някой ще ми помогне ли за моя проблем по-нагоре? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agile Posted December 27, 2005 Share Posted December 27, 2005 И аз имаш същия проблем но видях какво трябва да се направи за да тръгне като хората играта. Значи пръво си свали програмката намираща се в папката от където сваляш играта(в еврокомския уарез), с която ще преработиш последния, play image и за да го направш просто му покажи къде се намира имиджа и си избери някакво сд за да стане пачването, по принцип няма значение кое ще е, след това си слагаш ЗАДЪЛЖИТЕЛНО DT4.0 и после гледаш да не си пуснал оная джаджа на новото нфс да ти крие устройствата, тя е само за нфс-то и не ти трябва за да ти тръгне принца и трето инсталираш играта слагаш накрая моднатия имидж и пишеш първия ключ с който до сега не ти е тръгвала играта и всичко ще е наред. Дано да ти помогнах. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FuTuReShoCk Posted December 27, 2005 Share Posted December 27, 2005 Хора стига сте пускали по 100000000000000000000 мнения с еднотипни въпроси... "Ама как да си пусна играта ... трябва ли първо да си пусна компютъра или може само на GSM-a да си играя" и т.н. Просто погледнете цялата тема и там има поне 10 начина и идеи как да стане това .... Та сега по моя въпрос. Стигнах до едно място дет ма прецакаха в една бая голяма стая със една статуя на баща ми. Та ... закарвам я аз тая статуя до голямата врата от другата страна там от където ми се смееше ония келеш ама на там нещо ми се губи продължението. Та ако някой може да ми помогне .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Colin Posted December 27, 2005 Share Posted December 27, 2005 Та сега по моя въпрос. Стигнах до едно място дет ма прецакаха в една бая голяма стая със една статуя на баща ми. Та ... закарвам я аз тая статуя до голямата врата от другата страна там от където ми се смееше ония келеш ама на там нещо ми се губи продължението. Та ако някой може да ми помогне .. Преместваш я още веднъж към врата и статуята минава през вратата и всички са всободни Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted December 28, 2005 Author Share Posted December 28, 2005 Поне се знае че ще има филм по играта да се надява ме че ще е трилогия защото ще се казва ( и ще види бял свят другата година ) Prince of Persia Sands of Time (2006) http://www.imdb.com/title/tt0473075/ Дано да си заслужава Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.