Jump to content
BulForum.com

Prince of Persia The Two Thrones

Lil Scrappy

Recommended Posts

за тези, които постоянно питат как се подкарва играта:

- за първата версия, която се появи (clonedvd-mirror) ... подкарва се така, както си пише в nfo файла. ако не искате да разкачвате кабелите, се мъчите кой както намери за добре. на някои даже и без разкачване на dvd-rom се получава .... според мен т'ва си зависи от самата конфигурация на машината.

- за другата версия .... предполагам, че написаното в nfo файла е тествано и играта се подкарва. просто, четете внимателно какво се прави!

серийния номер е един (май) ... щом не го приеме, предполагам, че не можеш да прескочиш защитата

Чета абсолютно внимателно какво точно се прави и го изпълнявам точно стъпка-по-стъпка. Както съм писал - всичко е ОК до вкарването на серийния номер. Има и други хора които казват че спазват всичко стъпка по стъпка. Просто въпросът е: Подкарвал ли е някой CD версията от японеца и как точно?

.. ами някой по-горе беше споменал, че е пробвал и 2-те версии и поне при него без разкачване на оптичното устройство не става!

• Replies 351
  • Created
  • Last Reply

hora, pregledah temata naburzo no ne vidqh nqkude da e pisano po moq problem ...:

na4i puskam si igrata bez nikvi problemi igraq okolo 3-4 min sled tova blokira, ekrana stava sin, no ne tipi4niq sin ekran za windosite ami prosot sin bez d aima nishto na nego samo hubav sin wallpaper :) i samo restart na pc-to pomaga sled tva .. neshto da zanete po vaprosa ?...

p.s. sry ako vaprosat e bil razglejdan predi tova

Добре, а има ли признаци да излиза крак за тая игра?

А, и може ли някой да преведе тоя nfo файл? Който го е писал не е вдявал бъкел от английски и въобще не е ясен.

Zarejete nfo file-a...gledaite 3ta stranica na temata...ako ne uspeete po sukrateniq na4in da q podkarate...probvate po tozi s 10te to4ki. Ako i po nego ne vi trugva igrata...razka4ate cd-romovete i zapisva4kite i probvate pak...ako i togava ne stane...studena voda i po4ivka.

Za crack - ne...tova vse pak e star force

Eto ti save ot parvata 4eshma...igrata e na normal trudnost.

Ina4e igrata bi sledvalo da pravi okolo 430-480 frame-a v sekunda, na vaprosnite film4eta...zashto pri teb taka se polu4ava se nadqvam da si znaesh.

Мерси basten, нямаш си представа колко съм ти благодарен :D

Така, пробавах с това от Megagames и не става. Тоя линк нещо не мога да го отворя. Copy/Paste пак ми дава грешка. Пробвах да го намеря през самия сайт, ама той нещо ми прави проблеми. За сега явно ще трябва да чакам да излезе някакъв вариант, който мога да подкарам. Но само като го гледам, се сещам как нищо не стана със Scrapland, докато не излезе версия с crack.

emi probvah si kasmeta da pusna nova tema ZA DA SE GOVORI SAMO ZA TVA A NE ZA STRANI4NI SH*TOVE AMA NE MI PROVARVIA TAI4E 6TE POMOLIA NIAKOI DA NAPI6E !!!!!!!!!!!!!!ZA CD!!!!!!!!!!NE ZA DVD!!!!!!!!! KAK IA E INSTALNAL IGRATA V GAMEZ IMA SAMO !!!!!!!!!!ZA CD!!!!!!!!!!! A V ARENATA FORUMA 6A PI6ITE !!!!!!!!!!!ZA DVD!!!!!!!!!!! :angry1 :angry1 :angry1 :angry1 PISNA MI BASI KOLKO MNOGO O4AKVAH TAIA IGRA SEGA MI E NAI PROTIVNATA NA SI4KI VREMENA AI DA NE SE IZKAZVAM PODOBAVA6TO

P.S. otivam da cakam super mario

emi probvah si kasmeta da pusna nova tema ZA DA SE GOVORI SAMO ZA TVA A NE ZA STRANI4NI SH*TOVE AMA NE MI PROVARVIA TAI4E 6TE POMOLIA NIAKOI DA NAPI6E !!!!!!!!!!!!!!ZA CD!!!!!!!!!!NE ZA DVD!!!!!!!!! KAK IA E INSTALNAL IGRATA V GAMEZ IMA SAMO !!!!!!!!!!ZA CD!!!!!!!!!!! A V ARENATA FORUMA 6A PI6ITE !!!!!!!!!!!ZA DVD!!!!!!!!!!! :angry1 :angry1 :angry1 :angry1 PISNA MI BASI KOLKO MNOGO O4AKVAH TAIA IGRA SEGA MI E NAI PROTIVNATA NA SI4KI VREMENA AI DA NE SE IZKAZVAM PODOBAVA6TO

P.S. otivam da cakam super mario

Много интересна работа, ти разгледа ли темата хубаво. Има сигурно около 5 човека, който са обяснили за тия дискове, вклщчително и за ДВД-то. Толкова ли е трудно да ги прочетеш. Аз си инсталнах играта и ми тръгна от първия път и си е разцъквам. Вместо да се нервиш, неможе дали да попрочетеш нагоре надолу по форума, а защо не провериш и в датата и там може да има. А ти пускаш теми и излишни постове :ghost

Много интересна работа, ти разгледа ли темата хубаво. Има сигурно около 5 човека, който са обяснили за тия дискове, вклщчително и за ДВД-то. Толкова ли е трудно да ги прочетеш. Аз си инсталнах играта и ми тръгна от първия път и си е разцъквам. Вместо да се нервиш, неможе дали да попрочетеш нагоре надолу по форума, а защо не провериш и в датата и там може да има. А ти пускаш теми и излишни постове :ghost

Гледай сега майна ти може да си си я инсталнал от 1 път,обаче други хора,както и аз не сме,така че ако имаме проблем пишем и ще пишем,както и ще четем,а ти след като си си я пуснал от 1 път просто не чети тези постове,а си я разцъквай от 1 път .

Който търси nfo-то на български:

Цитирам от темата в data.bg. Авторът е LeFroid

1. Разархивирате файла от папка "patchtool"

2. Отваряте файла от тази папка и го сложете в директорията с имейджа на 3-ти диск или му посочвате ръчно къде е имейджа.

3. Изберете какъв диск ще използвате

4. Натискате бутона за патч на програмата и чакате докато ви изпише, че е свършило (ще ви трябват 800mb свободно място)

5. След кат освършите с патча ще имате нов имейдж - пчнатия

6. Сега правите следното:

1. Отваряте ти Alcohol 120% v195 Build 3105 (има точно тази версия на много места в data.bg)

2. Цъкате си на помощника за записване на имейджове и избирате пачнатия от вас имейдж (този който правехте с програмата преди малко)

3. Избирате долу защитата да ви е на "SECUREROM *NEW*", а не на "SECUREROM NEW 4/5", на тип за записване слагате RAW/DAO, от страни да ви е отбелязано само защитата за buffer underrun.

4. Нагласяте скоростта на запис на 4х и пускате да се записва. Тогава ще ви даде един прозорец и ще ви пита една работа, давате му първото и продължавате.

5. 1 и 2 диск не са защитени и можете да ги запишете както искате и с която искате програма и на каквито искате дискове. Те стават и с Даймън Тулса

След като изпържите дисковете, записвате играта и използате: BZ7A9-X488N-725MY-E9FND-TLPDZ

ЗАБЕЛЕЖКА: За да можете после да си запишете играта ще ви трябва CD- четачка или DVD- четачка. В никакъв случай записвачка иначе не става.

УСПЕХ!!!

Хайвана твърди че така вървяло. Вервам му.

Това обаче не решава проблема, щото нямам поддържаните дискове от patch-а :)

Е то това само да беше проблема :) Аз нямам никакъв вид четачка, само DVD-записвачка, тъй че нъцки. Да не говорим, че цялата тая процедура е през девет планини в десета, и че не обичам да ползвам дискове... Ще чакаме crack или работещ mini image или там каквото, което не изисква да си разкачам устройставата или да си копувам ново CD.

И все пак, благодаря за превода. От оня развален английски нищо не се разбираше. Това поне е ясно.

Еми малко съм разочарован, честно казано:

1. Графиката малко са я позасрали в сравнение с WW

2. Историята беше малко елементарна

3. Дооста кратка, аз я врътнах за около половин ден(към 8 часа да съм кибичил максимум)

Иначе Speed Kill-a е добре измислен, радва окото(особено като стане двоен :devil )

Също веригата на тоя с пушештата глава радваше :D

Абе общо взето не е зле, но не е надминава предшественика си(както каза Скрапи, WW e най-добрата от трилогията)

Аз превъртях Sands of Time за по малко от 5 часа вчера, и Warrior Within днес ми отне даже по-малко, и това с чуденето, че съм я позабравил. Ако тази ме изкара 8 часа пак ще е много. Ако нявга тръгне, де.

А честно казано, Sands of Time ми хареса повече от Warrior Within. По контрулируеми и по разнообразни битки, по малко разхождане по минат терен, по добри гласови актьори. Да, Големите дето им се катериш по главите са си интересни, но боя просто не ми харесва. Колкото възможности има, толкова всичките (освен хвърлянето и душенето) са все кълцане или скачане и кълцъне. Липсва ми кинжала на времето...

Аз превъртях Sands of Time за по малко от 5 часа вчера, и Warrior Within днес ми отне даже по-малко, и това с чуденето, че съм я позабравил. Ако тази ме изкара 8 часа пак ще е много. Ако нявга тръгне, де.

Голям си фен :)

ас не си давах зод докато ги играех

а според мен най кратка е The Two Thrones сигорно нея ще е врътнеш най бързо

аз нея като е почнах един следобед за няколко часа е врътнах е оставех си и за сутринта малко

но общо взето трилогията е една от наи валнуващите игри които съм играл

дано ни зарадват скоро и с някво ново заглавие (свързано с Prince-а)

Е, не че се хваля, ама Sands of Time съм го превъртал над 30 пъти, вече не знам колко. Играта я знам на изуст вече, така че това сигурно ми помага до известна степен. Всъщност, ей сега като я играх, умрях истински (със Retry?) веднъж, и то на Climbing the Tower of Dawn, когато нямаш кинжал. Скочих назад от един ръб вместо нагоре :)

Warrior Within съм я превъртал само към 3 - 4 пъти, така че тя ми върви малко по-бавно и с бая повечко умиране. То има и по-малко пясък, де - 6 кръгчета вместо 10, както се събират към края на Sands of Time, а и те се ползват и за други работи. Но общо взето най-голям проблем ми създава Dahaka-та накрая. Последния път като я играх преди време ми скъса нервите това нещо, а сега го минах малко на късмет. След няколко оптиа успях да го заколя още при първия път когато Кайлина го бута на ръба.

Иначе си прав, Sands of Time и Warrior Within са две от най-добрите игри, които някога съм играл, няма спор по въпроса. Дано само излезе някакъв crack или patch, или mini-image, или нещо таков за Two Thrones, че да мога и него да поиграя.

Лелееее супер. Превъртането беше много яко :D За първи път да е довърша тая игра. Втората част не успях да убия Кайлиина, а надали някой е открил от първия път всички скрити оръжия за да е веднага срещу ония звяр :ghost Както и да е де, просто се хваля :D Иначе Кайлиина и ония дзвер ме узориха много, тоя везир беше доста лесен, не видях толкова зор на него. Като че ли втората част ми харесва повече, а първата така и не съм е играл :( Сега да си задам и върпосчето - на вас видеото след като е превъртяхте ли ви се появи? (онва първото филмче кърти мивки :lol: размаза ме от смях), а тия копчета където ги дава накрая, къде трябва да ги натисна, за да ми излезне там скритите неща? :confused

Abe kojto ne e razbral, cqlata rabota e da se zapishe Play Disk-a na originalna podlojka, koqto posochvate v Patch-a (markata imam predvid) i da se pusne na chetachka, NE NA PISACHKA. I ottam natatyk keffff :)

Да, ами какво да правим ние дето нямаме четачка?

...

а тия копчета където ги дава накрая, къде трябва да ги натисна, за да ми излезне там скритите неща? :confused

Докато играеш натисни Escape за да отидеш в pause menu-то и там ги натисни. После избери Continue и май ти даваше за второ оръжие надуваем чук (бе няква играчка беше май).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...