Jump to content
BulForum.com

Prince of Persia The Two Thrones

Lil Scrappy

Recommended Posts

• Replies 351
  • Created
  • Last Reply

Много сложна работа стана с тая игра....значи като напиша вече CD KEY(пробвах и с двата) и или ми казва нещо от сорта на "Error,make sure you have licenced disk in your drive or the cd key you entered is correct and correspond on the disk in the drive" или само,че CD KEY-a ми не е правилен,проблема от CD KEY-a ли идва,и ако е така,ае някой да каже такъв,с който играта тръгва.

Много сложна работа стана с тая игра....значи като напиша вече CD KEY(пробвах и с двата) и или ми казва нещо от сорта на "Error,make sure you have licenced disk in your drive or the cd key you entered is correct and correspond on the disk in the drive" или само,че CD KEY-a ми не е правилен,проблема от CD KEY-a ли идва,и ако е така,ае някой да каже такъв,с който играта тръгва.

Пробвай с този

8HVCM-TJ7Q7-XCSAD-RSND9-XACGX

Я кажете сега става ли по този начин със записването, ако става да каже някой дали му е тръгнала играта :confused Защото не ми се сваля напразно

Някой ще ми даде ли сейв още в началото на играта, веднага след интрото, защото то ми върви на кадри и тряя да го чакам доста...мерси предварително :rolleyes:

Май пропускаш важна стъпка в записването на 3тия диск. Там пише, че трябва да избереш точно какъв ще е диска иначе няма да стане номера. Аз пробвах с друг диск и наистина не става :) Утре ще си купя 5-6 от някоя марка дето се поддържа от този patch tool, та да видим какво ще стане ;)

И това, че проверява към 2-3 минути мисля, че не е щото е записан на 4х скорост (то пък и т'ва оставаше да е), а щото просто работата не е станала.

Утре ще видя какво ще правя с тоя диск 3 :)

Аз да се похваля че вчера сутринта я врътнах игрицата...ма нямах нет да се похваля по-рано.Мноо яко свършва.

Под XP ми тръгна без никакви проблеми,с Deamon Tools v.4.00,обаче който се пробва на 98 определено ще се измъчи,аз лично на 98 не можах да я подкарам.

98 is not supported. Win 2000, 2003, XP are supported.

Za tezi, koito ne mogat da podkarat igrata da poglednat 3 stranica ot temata...mislq nqkade okolo 54-55 post mai beshe...ako pak ne uspeqt...sorry razka4aite kabelite i stiskaite palci. Ako i togava ne stane, nqma opraviq.

Аз да се похваля че вчера сутринта я врътнах игрицата...ма нямах нет да се похваля по-рано.Мноо яко свършва.

Най-накрая :)

Някой ще ми даде ли сейв още в началото на играта, веднага след интрото, защото то ми върви на кадри и тряя да го чакам доста...мерси предварително :rolleyes:

Някой?

Не уе човек, просто имам проблеми с филмчетата както споменах и на NFS, но играта си ми върви идеално.Някой ме беше посъветвал да сменя кодеците ама не става и не става, кви ли не пробвах и не става...А ако е възможно ми трябва възможно най-първия сейв, защото така мога да пропусна интрото :)

na4i kupih si CD TDK x52 i pa4nah 3 cd za tozi vid diskove ama oba4e nali burnah s poso4enata vers programata v infoto ama nai niskata skorost be6e 8x instalnah igrata oba4e drugite 1 i 2 CD s mount i napisah CD keya poso4en v infoto i mi dava 4e CD keya ne safpada s diska " cd key dosen't corespond to the disk in the drive" kade sam zbarkal O_o

Не уе човек, просто имам проблеми с филмчетата както споменах и на NFS, но играта си ми върви идеално.Някой ме беше посъветвал да сменя кодеците ама не става и не става, кви ли не пробвах и не става...А ако е възможно ми трябва възможно най-първия сейв, защото така мога да пропусна интрото :)

Eto ti save ot parvata 4eshma...igrata e na normal trudnost.

Ina4e igrata bi sledvalo da pravi okolo 430-480 frame-a v sekunda, na vaprosnite film4eta...zashto pri teb taka se polu4ava se nadqvam da si znaesh.

eeee se draznia 10000 hora pitat kak se instalira igrata i seki " off ne6to tuk mi laga" "az ia prevartiah 10 pati" "az 338943 pati" "ami kak da mina onaia parvata 4ast na tutoriala 4e mnogo trudno i na easy ne moga da go mina"

ai kajete nai posle kak se instalira mangskata igra

Поврага!

Тая инсталация бая ми се опъна. Гледам че и други хора се оплакват. Качвам 3-те диска от японеца. Пеквам последният точно както е описано в .nfo.txt файлът (абсолютно точно. степ-бай-степ, както се казва) и играта го разпознава. Тук вече идва другият проблем. Играта не се кефи на серийния номер. "Тоз диск не е за тоя сериен номер" - вика. Така ми разправя като дам серийният номер от .nfo.txt файлът, когато пробвам другият който е за DVD дистрибуцията пише че въобще серийният номер е грешен (нормално. Нали е за DVD дистрибуция, не за cd.)

Та думата ми е: нека който е подкарал инсталацията с 3-те CD-та от японеца да драсне няколко реда стъпка-по-стъпка как аджеба го е направил, щото изглежда не само аз имам проблеми с инстала.

EDIT За долното мнение [samkijot]: Чета абсолютно внимателно какво точно се прави и го изпълнявам точно стъпка-по-стъпка. Както съм писал - всичко е ОК до вкарването на серийния номер. Има и други хора които казват че спазват всичко стъпка по стъпка. Просто въпросът е: Подкарвал ли е някой CD версията от японеца и как точно?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...