Jump to content
BulForum.com

Дъно EPoX - ПРОБЛЕМ В ИЗБОРА

Recommended Posts

Двуомя се в избора на дъно EPoX. Кой 4ипсет е по добър. Става въпрос за дъно поддържащо Атлон64 и Семпрон, сокет 754. "Via" или "NForce". Кои са по-надеждни.

зависи от модела, NF3 според мен за с.747

офф/

Мноо се кефа на такива разбирачи...тоя сокет 747 в кой гараж го избрети или просто счупи 7 пина от 754 за да стане 747.Ако наистина има сокет 747 то би трябвало чипсета да е нФорс 2.9 или 2 и 2/3.Незнам.

офф/

по темата нфорс са най стабилните чипсети като внимавай да не вземеш Epox 8kda7I който не може да му се барат волтажите по никакъв начин.8КDA3I е много добро предложение

За мен VIA рулират :punk

VIA i A64 единственното им свястно решение е това с вграденото видео,но вече има и Нфорс с вградено така че не виждам никакви предимства във Виа.

VIA i A64 единственното им свястно решение е това с вграденото видео,но вече има и Нфорс с вградено така че не виждам никакви предимства във Виа.

Говоря като цяло, иначе има време и VIA ще отговорят отново на nForce :D

Говоря като цяло, иначе има време и VIA ще отговорят отново на nForce :D

VIA - рулират , но към дъното :) досега Нвидиа се държаха на ниво малко над ВИА , но сега когато и АТИ излизат на пазара на 4ипсети , основния спор мисля 4е ще е м/у АТИ и Нвидиа и то спор , който според мен ще набута ВИА в девета глуха , ВИА за мен винаги ще си останат на заден план - последен избор и то само за строго бюджетни компютри !!

Мда определено съм се навил да си взема дъно с ATI чипсет, за съжаление финансовата част на проекта все още ми куца :(( . Иначе за нискобюджетни машинки nForce е екстра.

--------------------------------------------------------------------------------------

ПС:Ама все пак си харесвам стария КТ400. Беше добра инвестиция за времето си :))

Мда определено съм се навил да си взема дъно с ATI чипсет, за съжаление финансовата част на проекта все още ми куца :(( . Иначе за нискобюджетни машинки nForce е екстра.

--------------------------------------------------------------------------------------

ПС:Ама все пак си харесвам стария КТ400. Беше добра инвестиция за времето си :))

Абе АТИ за какво ти е то още не е излязло трябва му втора ревизия поне.Пък и като ги знам какви са с драйверите.Тествах едно от тези новите с CF драйвърите са трагедия.Нфорс 3 150 беше същото дърво в началото.После нфорс 3 250гб вече приличаше на чипсет.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...