DELUXe Posted October 27, 2005 Share Posted October 27, 2005 "Братя Мангасарян отнофо със нофо примоционално пърче!" Тея Братя мноо смях правят. Предлагам Тук да пишем за тях. http://www.mangasarian.net/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted October 27, 2005 Share Posted October 27, 2005 На мен ми харесват . Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted October 27, 2005 Share Posted October 27, 2005 Teя с всяка следваща песен ме изумяват. Направо трепят коня. Особено сега тая CD-Roma. Хубава кампания са почнали. Ама с много ниско качество ги дават тея песни (128 kbps). Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted October 27, 2005 Share Posted October 27, 2005 зле са не ма кефят Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky13 Posted October 27, 2005 Share Posted October 27, 2005 яки са,ама са ултра мързеливи и се съмнявам да изкарат някой албум с над 15 песни някога(или въобще да успеят да направят толкова) Link to comment Share on other sites More sharing options...
riskov Posted October 27, 2005 Share Posted October 27, 2005 яки са,ама са ултра мързеливи и се съмнявам да изкарат някой албум с над 15 песни някога(или въобще да успеят да направят толкова) Братлетата са супер майна. И имат идеи за цял албум и съм сигурен че имат някои готови, ама ще ги обявят като са готови всичките заедно. BTW аз им писах и те ми отговориха на емаила - къртат асвалта пичовете - много са точни и мн готини. На панаира се снимах с тях даже- супер са си... Оле сега слушам емпетрито и честно казвам тва е уникално!!! "...сидирома му е краден, софтуера без права..." няма да поствам повече по-добре я чуйте вие. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fenix Posted October 27, 2005 Share Posted October 27, 2005 Честно казано само Теро-реро ме кефи Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted October 27, 2005 Share Posted October 27, 2005 Тия не само яка музика пускат, а и в рекламите къртят Виж докъде стигнали технологиите! Зареждаш телефона, па си тръгнеш със кола.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeVoLvEr Posted October 28, 2005 Share Posted October 28, 2005 Т'ва са няк'ви актьрчета, но не и музиканти. Не ме кефят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted October 29, 2005 Share Posted October 29, 2005 песните са им много тъпо,но иначе като образи са интересни... Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_alien Posted December 2, 2005 Share Posted December 2, 2005 Излязло демо на албума им...Песните можете да ги изтеглите от официалния сайт Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted December 2, 2005 Share Posted December 2, 2005 трябваше в анкетата да сложиш и нещо средно. щото за мен нито са супер. нито пък са боза Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted December 2, 2005 Share Posted December 2, 2005 трябваше в анкетата да сложиш и нещо средно. щото за мен нито са супер. нито пък са боза Мда и аз съм на тва мнение, щото и мен ме кефят, ама пък не мога да кажа че са супер и че ме разцепват... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted December 2, 2005 Author Share Posted December 2, 2005 мен ме кефят При това положение няма как да гласуваш, че е боза Наистина не съобразих с отговорите.. мислих си да добавя нещо като средно полужение ама забравих ако на някой модер му се занимава да сложи нещо средно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted December 7, 2005 Share Posted December 7, 2005 Всичко тяхно е пълна боза Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hitman-Dan4o Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 Пичове са а и песните им ма кефат Link to comment Share on other sites More sharing options...
LSS Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 оригинални са, но не ми харесват... песните са им тъпи Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 2, 2006 Share Posted February 2, 2006 Втория отговор в анкетата изчерпва цялото им "творчество". Ако изобщо може да се нареча така тая БОЗА Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.