zlobil Posted October 26, 2005 Share Posted October 26, 2005 znam 4e temata e tupa ama mi trqbva spe6no a i ne mojax nikade v neta da go namera ta zna4i trqbva mi nadpusa BULGARIA na starobalgarski ezik ili pone s goti4eski 6rift na balgarski mersi predvaritelno i ako moje moderatorite da ne mi zatvarqt temata toest tam nadpisa da e razni zavartulki nikade ne moga da namera goti4eski 6rift na balgarski ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted October 26, 2005 Share Posted October 26, 2005 znam 4e temata e tupa ama mi trqbva spe6no a i ne mojax nikade v neta da go namera ta zna4i trqbva mi nadpusa BULGARIA na starobalgarski ezik ili pone s goti4eski 6rift na balgarski mersi predvaritelno i ako moje moderatorite da ne mi zatvarqt temata toest tam nadpisa da e razni zavartulki nikade ne moga da namera goti4eski 6rift na balgarski ..... Айде сега да кажеш и какъв "старобългарски" ти трябва... Нали се сещаш, че дори да ти напиша BULGARIA на глаголица или кирилица (ще се наложи да уточниш...), форумът няма да ти го предаде както трябва Дай някакъв мейл, където да ти пратя шрифта и надписа и кажи на какъв старобългарски го искаш, ок? Аре, поздрави! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted October 26, 2005 Share Posted October 26, 2005 То има разлика между готически шрифт и глаголица, примерно, ама да кажем, че няма да ти прави впечатление дали са едни 'завъртулки' или други... А готически шрифтове на кирилица имам един, или два. Кажи мейл, ако искаш да ти ги пратя. .. Ако не съм ги затрил де. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted October 26, 2005 Author Share Posted October 26, 2005 arnold_2005@abv.bg mersi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted October 27, 2005 Share Posted October 27, 2005 Старобългарски и готически шрифт нямат абсолютно нищо общо и никакви допирни точки. Ей до какво води шльокавицата хахаха Не само че на български пишеш с латински букви, ами и на старобългарски искаш готически шрифт?! Алооо... И като си направиш такова "надписче" със "завъртулки" и като си го сложиш като банерче и вече олеееееееее, булгаар, булгааа-аа-ар - както се казва в една хубава книга, която едва ли си чел, все пак тя е написана на кирилица, не на шльокавица или със "завъртулки". Смешно и тъжно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted October 27, 2005 Author Share Posted October 27, 2005 ne iskam da se zaqjdam s tebe 6toto si nqkuv vid moderator i moje da mi lepne6 ban no tova 4e si takuv ne ti dava pravo da obijda6 xorata nito me ponzva6 nito ni6to zatova nedei da si vadi6 gre6ni izvodi ... tova 4e pi6a na 6liokovica si e li4no moi problem dokato nqma pravila kotio da me zadaljavat da pi6a na kirilica 6te pi6a i na turski ako iskam a i o6te ne6to ne moje si4kite da sme tolkova na4eteni i u4eni kato tebe .... tova 4e sam se zabludil zna4i li 4e si ne6to pove4e ot men ? a i ti si moje bi posledniq 4ovek na zemqta 4ieto mnenie me interesuva 4atka6 li ? sme6no i tujno......... Айде сега да кажеш и какъв "старобългарски" ти трябва... Нали се сещаш, че дори да ти напиша BULGARIA на глаголица или кирилица (ще се наложи да уточниш...), форумът няма да ти го предаде както трябва Дай някакъв мейл, където да ти пратя шрифта и надписа и кажи на какъв старобългарски го искаш, ок? Аре, поздрави! То има разлика между готически шрифт и глаголица, примерно, ама да кажем, че няма да ти прави впечатление дали са едни 'завъртулки' или други...А готически шрифтове на кирилица имам един, или два. Кажи мейл, ако искаш да ти ги пратя. .. Ако не съм ги затрил де. nali 6tqxte da pra6tate kakvo stana ? ina4e govora za ne6to to toq sort Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted October 27, 2005 Share Posted October 27, 2005 на мен друго ми е смешно..айдее на кръстоносен поход срещу латиницата! Кирилизационен поход даже!! ...ето до какво води изолацията.. ха-ха Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted October 27, 2005 Share Posted October 27, 2005 Ама на глаголица ако ти го пратя само ти ще си знаеш какво пише (без да обиждам останалите де...) Ок, ще намеря шрифта някъде по харда и ще ти пратя варианти да си избереш... Готов си Link to comment Share on other sites More sharing options...
Friedrich Posted October 27, 2005 Share Posted October 27, 2005 ina4e govora za ne6to to toq sort Това е на старогермански Старобългарски шрифт можеш да свалиш от тук : http://slovo.bg/dl/oldsl.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 29, 2005 Share Posted October 29, 2005 Дъх на национализъм, а?За татуировка?Буахахаххаха!!!Човек, свали си готика-кирилица и праскай с нея.Иначе, ако си желаещ, ще ти пратя глаголица, да те видя как ще си напишеш "България" с нея .А и наистина - не можем всички да сме като ov3rm4n-a - той е един.Така че - вслушай се в думите му Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted October 29, 2005 Share Posted October 29, 2005 Ами аз му пратих вече два варианта, единия с "заврънтулки", ама на латиница, другия с български стар стил... Ама не отговаря, може би не го е получил... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted October 30, 2005 Author Share Posted October 30, 2005 polu4ix gi ama ne bqx v grada .... na4i malko sum se bil zabludil tova koeto ti mi prati sum go vijdal i ne mi xaresa i v kraina smetka misla 4e 6te go naprava s gotika... kato stane gotova 6te postna snimki da si kajete mnenieto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 31, 2005 Share Posted October 31, 2005 Готически старобългарски шрифт?! omg?! За татус? Пич, ако искаш питай и как да напишеш България с китайски йероглифи. Или на иврит. Може и с арабски йероглифи... Готически шрифтове и България.... ето за този псевдо-патриотизъм говоря, когато плюя скинарите - SS Bylgaria примерно... Мешат българското и нацисткото, въпреки, че братята есесовци са дошли тук като окупатори... дайте да се преклоним и пред турците - и те са ни окупирали за известен период от време, нали сега е модерно да въртим задници, да смекчаваме истината и да говорим за 'турско присъствие' (все едно фашистко присъствие) дайте да си татуираме "България" на турски... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 1, 2005 Author Share Posted November 1, 2005 a we stiga ste mi sa pravili na interesni i sa nau4ete da 4etete to4no kvo sam napisal napisal sam goti4eski 6rift na balgarski. i iskax prosto da vida kak izglejda starobalgarskiq .... aman ot profesori Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.