gadniqt Posted October 26, 2005 Share Posted October 26, 2005 Донесоха ми един Canon А520 от САЩ,като го включа към PC-to не ми го хваща.Аз съм на XP. Даже си инсталирах софтуерчето където вървеше с апарата.Какъв може да е пролема? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eagle Posted October 26, 2005 Share Posted October 26, 2005 Kaто вкарваш и изкарваш USB kабела, Вин ХР не ти ли открива нов хардуер. Ако не,виж пробвай с друг кабел за който си сигурен,че работи. Ако и с него не става значи,апаратчето нещо не бачка. П.П Хубаво апаратче е! Виж не знам,виж батерийте как са. Може те да влияят нещо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted October 26, 2005 Share Posted October 26, 2005 трябва да си пуснал апаратчето на режим "преглед на снимки" Link to comment Share on other sites More sharing options...
gadniqt Posted October 26, 2005 Author Share Posted October 26, 2005 трябва да си пуснал апаратчето на режим "преглед на снимки" Точно това е проблема.Мерси много Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.