Jump to content
BulForum.com

Помощ за изтриването на един файл.

danio

Recommended Posts

Днес си свалих една игра.Файла беше архивиран а вътре беше папката с играта в инсталиран вид.Редархивирам аз натискам и нищо не става.Компа ми става бавен супер много.После рестартирам от копчето и се мъча да изтрия играта.Изтривам всички файлове без един и това е иконата от която трябва да се стартира играта.И освен това още един проблем заради забавянето на компа се наложи да го рестартирам 6-7 пъти при което се получи още едно прецакване.Имах на харда 9гб свободно място а сега са само 4гб.Аз нямам инсталиран service pack на компа.Трябва ли папката windows да ми е 6гб.Като съм сигурен че вчера не беше повече от 2.5гб.Сигурно нещо трябва да се трие но незнам кое.

И всичко това стана като свалих тая тъпа игра.

Win папката ти ако не си инсталирал там нещо друго не трябва да е в такъв размер.Моята примерно е 1,6ГБ и то със SP1 и SP2 (първият ми е само 300МБ в инсталационен вариант) . Пусна ли антивирусна да провери играта преди да я инсталираш ? Коя между другото е тази игра и от локалният ли я свали ?

Ами не пуснах антивирусна.Не е от локалния.Играта е silent hill 1 която уж я има само за PS1 апък аз я намерих за PC и се зарадвах.Абсолютно нищо не съм инсталирал в windows папката.Гледам че след всяко рестартиране от копчето мястото става все по малко.Ще преинсталирам XP но първо трябва да се отърва от файла който е на D:\ защото като преинсталирам онзи файл ще е пак там а аз ще направя формат само на C:\.Ами сега се мъча да сложа файла под карантина на Касперски да го провери и да го изтрие но и той бъгва.

хаха,типичен пример за негативните страни на уиндоус.

Как се казва тая игра,може би можеш да предотвратиш това да се случи на някой друг.

касперски е тежка и неефикасна антивирусна.Пробвай нод32.

ако ти е писнало да си преинсталираш джама,разгледай този сайт

едит:silent hill 1? откъде я свали.Някой ти е закачил вирус към инсталатора.

Изключи "систем рестор", после влез в "сейф мод" и тогава пробвай да го изтриеш и сканирай за вируси.

...и изтрий всичко от темп директориите.

... и виж в Start>Run>(пишеш)msconfig>enter; в последния таб (startup) погледни какви процеси се зареждат заедно с Win, и ако има съмнителни, махни им отметките, (но ако не си сигурен-не пипай); рестарт и махаш отметката на излязлото съобщение (да не те безпокои повече).

P.S. Не махай Касперски, колкото и да ти хвалят NOD32.

Зареди от системна дискета или диск и го изтрий под DOS. Няма начин да не стане. Под DOS се трие всичко. При мен доста пъти е спасявал положението.

И вие с вашите съвети с тоя DOS :blink: ...

Това, че вие си ползвате Уиндоусите само с FAT/32 файлова система, не означава, че всички правят тази грешка.

И преди да се нахвърлите с доводите, че имало NTFS for DOS не знам си какво, си свалете Super WinPE UBCD Standard 2004. С този лайв Windows ХР SP1 / 2003 / Repair Console мултибуут диск имате възможност да триете и правите каквото искате дяловете си, стига да са видими за NT Windows, какъвто е XP SP1 / 2003.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...