poznai Posted October 26, 2005 Share Posted October 26, 2005 Цена с включена доставка на място: 75 лв. Цена без доставка: 70 лв. Гаранция 2 дни - достатъчно време за всякакъв вид тестове. При наличие на каквото и да е недоволство от купувача, връщам парите безрезервно.* Картата до сега е ползвана на офис компютър + видео наблюдение от камери и от време на време малко ТВ от кабелната. * Ако цената е била 75 лв, връщам 70 лв, защото другите така и така съм ги дал за път и време. Цената е крайна и твърда. Не обичам да се пазаря, питал съм и съм преценил че тази цена е възможно най-ниската, която ме устройва за картата. Не бързам. То и без това ще се обади някой на който му трябват възможностите на картата различни от тези за игри. едит: Причина за продажба: - ъпгрейд на компютъра; - на мястото вече няма кабелна; - видео наблюдението се извърша вече директно на телевизор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Backbone Posted October 26, 2005 Share Posted October 26, 2005 дистанционно има ли ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted October 26, 2005 Author Share Posted October 26, 2005 дистанционно има ли ? Не. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.