Jump to content
BulForum.com

Best scary movie

Recommended Posts

• Replies 148
  • Created
  • Last Reply
Хора помогнете  :cry поставих въпроса и в Pinned: Subtitle Links and Requests но там за 5 дни никой не ми отговори тарся субтитри за ROMASANTA . Ако някой има нещо в предвид моля  :cry

Филмът е доста тъп ако все още не си го гледал по-добре не го прави само ще си загубиш около час и половина от времето а пък и аз не намерих никаде sub но търсих преди седмица така че сега може и да има но филмат е боза

Ок , щом така казвате че е тъп спирам с моето търсене :P

Между другото според вас коя част от филма Джеепърс креепърс е по-яка 1 или 2 ??

Аз лично останах мнооооого разочарован и от двете части. Блудкава работа. И все пак ако си решил да гледаш - пробвай с първата част.

Предлагам ви да гледате този филм - The.Last.Horror.Movie. Не е типичен филм на ужасите. И аз не го знам какво е. Но е болно. Много болно.

ok признавам че не прочетох страница 2 на темата и сори че поствам без да съм чел всичко

Final Destination 1, 2 ми са стори супер тъп!2 най вече

Dreamcatcher ауе толкова много очаквах от тоя филм чаках го година и нещо и накрая пак ядох дървото

fear.com едвам го догледах щото по принцип не обичам да не си доглеждам филмите ама е много гнусен

The Ring обаче ме разцепи гледах го с 1 пич бяхме в тях и беше 2 и нещо през нощта и звани телефона :bgrin: щяхме да са напикаем!и то беше 1 друг ей така да на избъзика :wir

аааа и джиипърс ауе сори не знам как се пише и 1 и 2 бяха супер измислени!най вече 2

а тексаско клане я дайте мнения готин ли е?шото се чудя дали да го дръпна

За Final Destination-ите не мога да се съглася. Но няма да спорим. Всеки с вкуса си. За мен това е култов филм с още по-култоео продължение.

А на fear.com заспах...буквално! Ужасно скучен филм, който не знам защо си мисли, че е страшен.

Тексаското клане се ядва. Има доста настръхващи моменти. Гледай го!

edit: сега като разглеждах вестника се сетих за СТИГМАТА! Невероятен филм! Ще го дават в неделя по Нова Телевизия от 2130! Не го изпускайте!

haha TVA pak TEKSASKOTO KLANE vednaj go biahme vzeli predi godini na videokaseta ebasi nasrania film 4estno , beshe mnogo tap, mai samo se hilehme... tva ako e strashen film... , kajete neshto naistina ka4estveno !!!!  :wir  :confused  :allien

Защо ми се струва,че те говорят за Тексаското клане,което сега излиза по кината :huh: :)

Filmat, koito za men e klasika v janra e SATANINSKI VIDENIQ4udno mi e kak nikoi ne go e poso4il do sega.Neznam kak mu e zaglavieto na angliiski,kakto i neznam dali go ima v wareza za6toto go gledah otdavna i be6e na kino.Oba4e e nai ludiq film na ujasite koito sym gledala.Ina4e drugi koito me kefqt sa Kendimen,Gothica,Anathomy :punk

Ето едно списъче с някои от любимите ми филми които не са споменати досега..Препоръчвам ви да ги гледате.

Return of Living Dead - много ме изкефи, онзи ден го гледах.... Класика... Най-много ми хареса когато зомбитата тичаха за пресен мозък... Втръснало ми е да се влачат като ненормални :bgrin: Има продължения, не са лоши.

Hell Raiser - Класика. Поредица, има и лоши серии. Мисля че бях гледал 3 преди другите, все още мисля че тя е най-добрата. 4 е най-слаба.

Event Horizont - Този филм не ми хареса защото много приличаше на Hell Raiser и на игрите Doom1/2. По късно разбрах че е бил започнат като екранизация на Quake. Може да ви хареса. :sayjin

The Crow - Първата част е класика.:ghost Другите можете и да ги прескочите...

The Fly - Супер гнусотия. Като малък не можех да заспя с часове заради него. Сега ефектите не са на ниво, но историята все още си я бива.

Jeepers Creepers - Ако издържите половин час тинейджърски откровения за мръсно пране и чорапи, ще бъдете възнаградени с постепенно засиващ се безпощаден хорор. :gangstah: Втората част си е стандартна.

Darkness - Този е един от добрите... Особенно краят.

Fear of the Dark - не е кой знае какво, но страхът понякога е заразен. Да се гледа на тъмно. И си вземете фенерче. За всеки случай. :ph34r: Ако спре тока.

The Eye - Супер психария... :cry Нещо средно между 6'th Sense и The Ring. Втората част не е толкова добра.

Spawn , Todd McFarlen's - Анимация е, но е по-въздействаща от филма. Забранен за деца под 18 години. :devil

Tremors - гледах четвърта част и много ми хареса. Казват че е добра колкото и първата (действието на #4 се развива в миналото, преди първата част).

Undead - Този филм много ме изкефи. Почва като обичайно колене на зомбита. После идват извънземни и работата се обърква... Финалът беше особенно неприятен. :sick

Има само един ужасяващ филм и това е:

The Exorcist (1973)

DA!

Джиипърс Скриипърс беше просто абсолютна тъпня!

Сичко се развиваше в един рейс...

Баси, изобщо не беше страшно, ами супер смешно :)

Иначе ако сте гледали Плъхове, тва е гадно... :)

Това е втората част. Гледай първата. Макар че може би вече няма да ти е интересен.

Всички филми от поредицата Ju-on.Ей тва е параноя.Ringu,The Eye поредиците са доста добри,общо взето съм фен на Азиатските хорори.А иначе The Blair`s witch project,The Others,Saw доста ме изкефика :punk

Няма спор-"Заклинателят" от 73г.Невероятен филм;2.6-то чувство-тоя филм ми е любим и разбира се,че шедьовърът на Д.Линч-"Twin peaks".Гледал съм го като малък и ми пречини редица безсънни нощи. :lol:

Ghost Ship гледах преди ден два... Ако бяха вложили повече пари и усилия филмът може би щеше да се получи. Освен сцента в началото с нарязания на салата екипаж нищо запомнящо се няма в тоя филм, даже доста приличана Virus

Иначе ако сте гледали Плъхове, тва е гадно... :)

За тоя си прав.Много тъпооо даже адски бих казъл.Гледайте Darkness Falls жестоко е това аз много спекох на тоя филм.А иначе някой знае ли нещо за Тексаско клане як ли е че още му се каня на тоя филм.Ако е тъп да не сядам да го гледам.Само да хаба време.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...