FuRyFoX Posted November 24, 2004 Share Posted November 24, 2004 Хора в момента имам страшна нужда някой да ми препоръча качествен HOROR .А аз между другото се накефих много на The Texas Chainsaw Massacre направо е ужасяващ. . И моля препоръчайте някой . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alukard Posted November 24, 2004 Share Posted November 24, 2004 Nai dobrata poredica horor patak13. i ko6mar na ulica elm petak13 sam gledal parvite dve 4asti i moga da kaza 4e e klasika v zanra kato se ima predvid 4e takiva filmi mene me drazniat predvidimi sa. No petacite zadalzitelno koito ne gi e gledal Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Black Dragon Posted November 24, 2004 Share Posted November 24, 2004 Сигурно 95% от филмите дето съм записал са ужасчетa .Любим жанр .И се пак най-любимите са ми: Twin Peaks Scream 1,2,3 I Still Know What You Did Last Summer Darkness Darkness Falls Rumpelstiltskin The Ring ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FuRyFoX Posted November 24, 2004 Share Posted November 24, 2004 Благодаря ви много . Обаче всички тези съм ги гледал с изключение на Darkness . По ринцип ми трябват заради гаджето тя е маниак на тази тема . 10х отново @The Black Dragon би ли ми препоръчал някой който да е сравнително нов , тоес да не би могла да го е гледала преди Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted November 24, 2004 Share Posted November 24, 2004 iskam da dobavq Freddy vs. Jason tova e izro6tina !!! filma e lud Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valesh Posted November 24, 2004 Share Posted November 24, 2004 Най - страшният филм който съм гледал е "Тhe Ring". Link to comment Share on other sites More sharing options...
hEka Posted November 24, 2004 Share Posted November 24, 2004 eee to4no predi malko gledax edin i mislya 4e prosto ni6to ne moje da se sravnyava s nego ....toi prosto e klasika v janra "TO" Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Black Dragon Posted November 24, 2004 Share Posted November 24, 2004 Благодаря ви много . Обаче всички тези съм ги гледал с изключение на Darkness . По ринцип ми трябват заради гаджето тя е маниак на тази тема . 10х отново @The Black Dragon би ли ми препоръчал някой който да е сравнително нов , тоес да не би могла да го е гледала преди <{POST_SNAPBACK}> Гледай Darkness много е як!Забравих да напиша и сички серии на Halloween,като най-яката е H20.А по-нови : The Village Freddy Vs. Jason засега за други не се сещам,ма то кво да се сещам,като ся всички в Холивуд правят някви исторически филми.Троя,Спартак,Александър.Очаквайте 2005 Хан Аспарух Link to comment Share on other sites More sharing options...
FuRyFoX Posted November 24, 2004 Share Posted November 24, 2004 Гледай Darkness много е як!Забравих да напиша и сички серии на Halloween,като най-яката е H20.А по-нови :The Village Freddy Vs. Jason засега за други не се сещам,ма то кво да се сещам,като ся всички в Холивуд правят някви исторически филми.Троя,Спартак,Александър.Очаквайте 2005 Хан Аспарух <{POST_SNAPBACK}> Много си прав . Но не може да ги виним и те са хора и те трябва да ядат ---> каквото се купува това правят 10х отново за помоща Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mummy Posted November 27, 2004 Share Posted November 27, 2004 Az shte dobavq i Salem's Lot (2004) super qk film na King Link to comment Share on other sites More sharing options...
izi-bizzy Posted November 28, 2004 Share Posted November 28, 2004 Ne iskam da zasegna nikoi i na men po golqmata 4ast ot filmite koito ste izredili mi haresvat 6to gode...no ka4estven horror v spisycite tuk vijdam samo It(za vremeto si) i The Ring...vinagi sm si mislila 4e da si nameri6 naistina stra6en i interesen sy6tevremenno film e edno ot nai trudnite ne6ta(v smisyl dr filmi se namirat sravnitelno lesno v sravnenie s tezi) i pri polojenie 4e i az samata ne znam mn hubavi....pls razmislete se malko i daite da si iznamerim ne6to NAISTINA hubavo za gledane iskam da si umra ot strah pone vednuj Link to comment Share on other sites More sharing options...
AVANA Posted November 28, 2004 Share Posted November 28, 2004 КАК ИЗОБЩО ГИ ГЛЕДАТЕ ТЕЗИ ФИЛМИ Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted November 28, 2004 Share Posted November 28, 2004 КАК ИЗОБЩО ГИ ГЛЕДАТЕ ТЕЗИ ФИЛМИ <{POST_SNAPBACK}> Амии... Супер яки са Лично аз препоръчвам 28 Days Later, Cube (втората част също е яка но там има една руса мадама заради която не ми достига достатъчно кръв в мозъка... и не мога да асимилирам филма... ) Значи имаше един филм дето го гледах едно време по Евроком 2 (RIP) дето се казваше нещо като "Лудия Джак" ей.. убих се не мога да го намеря този филм. Ставаше въпрос за един пич (джак) и двамата си синове дето отвлякоха едно семейство със една кола-каравана и разпродадоха органите им. Изродско! Помогнете по въпроса. За феновете на класическия хорор (по специално на зомбитата): The Night of the Living Dead. Това е засега от мен, ако се сетя още нещо ще го споделя. И между другото Fear.Com е по скоро забавен от колкото страшен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petio^ Posted November 28, 2004 Share Posted November 28, 2004 Ne iskam da zasegna nikoi i na men po golqmata 4ast ot filmite koito ste izredili mi haresvat 6to gode...no ka4estven horror v spisycite tuk vijdam samo It(za vremeto si) i The Ring...vinagi sm si mislila 4e da si nameri6 naistina stra6en i interesen sy6tevremenno film e edno ot nai trudnite ne6ta(v smisyl dr filmi se namirat sravnitelno lesno v sravnenie s tezi) i pri polojenie 4e i az samata ne znam mn hubavi....pls razmislete se malko i daite da si iznamerim ne6to NAISTINA hubavo za gledane iskam da si umra ot strah pone vednuj <{POST_SNAPBACK}> The Grudge е добро филмче особенно ако го гледаш сама в 1 през ноща(може и по-късно) Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 29, 2004 Author Share Posted November 29, 2004 Пробвайте SAW или SUSPECT ZERO. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 Darkness Falls WoW гледайте го на тъмно. Голям спек, голямо нещо Ви казвам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyroman Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 Последно гледах Rose Red по Кинг хубаво филмче ,само където е малко дългичко Link to comment Share on other sites More sharing options...
FuRyFoX Posted December 1, 2004 Share Posted December 1, 2004 Ето моя топ 5 : 1. Тексаското клане (този филм ме разтърси много) 2. ТО (номинирам го за6тото ми е останал като пирон в главата от едно време(от преди 15 год.) ,сега ако го гледам сигорно няма да ми се стори толкова страшен) 3.Dreamcatcher (няма какво да се коментира , нали е по Кинг) 4.The Others 5.Wrong Turn Приятно гледане Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optimus Posted December 1, 2004 Share Posted December 1, 2004 Dawn of the Dead, The Ring, Alien, Evil Dead Trilogy (не че е страшно, ама се води ужас и много ме забавлява), The Thing Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted December 3, 2004 Share Posted December 3, 2004 Аз честно казано гледам само психарии,щото другите филми са ми скучни.. Гледала съм много и още не съм намерила 'идеалния' Четох в първата страница.. и "28 дни по-късно" изобщо не ми хареса като го гледах.. миналата седмица моя приятел ми препоръча "Капан за сънища" ми да ме извиняват тия,на които им е харесал филма-ама на мен ми се стори много скучен.. Гледах миналия ден някъв на който случайно попаднах "Нощта на живите мъртъвци" трябваше да се води страшен,той пък ми се стори некъв супер тъп-зомбита-канибали..и за такива помии се разправяше ;> Майка ми по принцип е много против тия филми и оня ден ми вика "Стига бе,маме ще се побъркаш" И аз и викам "Искам да гледам филм,от който наистина ще се напишкам от страх" Тая жена се хвана за главата.. Та ако случайно намерите такъв филм обадете се Link to comment Share on other sites More sharing options...
bozza55 Posted December 3, 2004 Share Posted December 3, 2004 Има само един ужасяващ филм и това е: The Exorcist (1973) Link to comment Share on other sites More sharing options...
venci_bg Posted December 5, 2004 Share Posted December 5, 2004 1 Malkata Doli (ne znam imeto na angliiski) 2 Demoni igrachki (i na tozi ne znam imeto na angliiski) 3 TO 1 i 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Black Dragon Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 1 Malkata Doli (ne znam imeto na angliiski) <{POST_SNAPBACK}> имаш ли линк за тоя филм?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FuRyFoX Posted December 9, 2004 Share Posted December 9, 2004 Хора помогнете поставих въпроса и в Pinned: Subtitle Links and Requests но там за 5 дни никой не ми отговори тарся субтитри за ROMASANTA . Ако някой има нещо в предвид моля Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 9, 2004 Author Share Posted December 9, 2004 Щом не са ти отговорили, значи не са намерили. Не забравяй, никой не е длъжен да търси! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.