SET Posted October 25, 2005 Share Posted October 25, 2005 Фирма Gigahertz си търси работник. Кандидатите трябва да отговариат на следните изисквания: - Инсталиране на Windows, драйвери и приложения, - Познания в областта на мрежите (изграждане, настройка и администриране) - Диагностициране и отстраняване на повреди - Сглобяване на компютри - Шофиорска книжка за кандидатстване за работата или за допълнителна информация в офиса на фирмата на ул. "Опълченска" 13б или на тел: 63-12-59. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dX Posted October 26, 2005 Share Posted October 26, 2005 На Gigahertz съм им бил само клиент.. ама предполагам това няма да ми попречи да кандидатствам за работата Това за шофьорската книжка.. изискване ли е ? Не за друго, ми 'щото нямам такава :-] Link to comment Share on other sites More sharing options...
ATEL Posted October 26, 2005 Share Posted October 26, 2005 Zaplatata firmana taina li e? Ako NE kakva shte bade? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SET Posted October 26, 2005 Author Share Posted October 26, 2005 Ами за съжаление ще трябва да звъннеш на телефона или по-добре да минеш на място през офиса и да говориш с шефа - Киро щотото все пак той ще каже става ли или не става. Звънете на посочения телефон от 9.30 до 18.30 или най-добре елате на място в офиса на центъра (адреса го има по нагоре) работното време е от 9.00 до 18.30. Заплатата ТУК НЯМА да се коментира. Това ще стане на място в офиса наред с другите изисквания от наша и от ваша страна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dX Posted October 27, 2005 Share Posted October 27, 2005 Преди малко бях.. искат задължително шофьорска книжка ..при мен такава липсва Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMbo Posted October 27, 2005 Share Posted October 27, 2005 Ммм аз ще се пробвам, отговарям на всички изисквания обаче има една пречка за мен... работното време все пак съм и на лекции, но ще видим. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted October 27, 2005 Share Posted October 27, 2005 А с кой може да се говори за заплатата? А тази работа сигурна ли е? Смисъл, осигуровки и някакъв договор всичко по реда ли си е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted October 27, 2005 Share Posted October 27, 2005 Фирма Gigahertz си търси работник. Кандидатите трябва да отговариат на следните изисквания: - Инсталиране на Windows, драйвери и приложения, - Познания в областта на мрежите (изграждане, настройка и администриране) - Диагностициране и отстраняване на повреди - Сглобяване на компютри - Шофиорска книжка за кандидатстване за работата или за допълнителна информация в офиса на фирмата на ул. "Опълченска" 13б или на тел: 63-12-59. В шофьорската книжка трябва ли да фигурират категории A,B,C,D,E,T,K,M или може и само с В ?? П.П. Да не сте набили "Дългия" и сега да е болен Link to comment Share on other sites More sharing options...
The^Undertaker Posted October 28, 2005 Share Posted October 28, 2005 По скоро дългия и адаша са се напили Link to comment Share on other sites More sharing options...
SET Posted October 30, 2005 Author Share Posted October 30, 2005 В шофьорската книжка трябва ли да фигурират категории A,B,C,D,E,T,K,M или може и само с В ?? П.П. Да не сте набили "Дългия" и сега да е болен Не ми се смей толкоз за "шофьорската" щото от 10 години пиша с латински букви и на кирилица ми идва малко трудно знаеш как е! не сме били Дългия аз се махам! А, може и само В! Какво ще рече работата сигурна ли е? има договори, осигуровки и т.н. За заплата се говори само с КИРО! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMbo Posted October 31, 2005 Share Posted October 31, 2005 Мисля че разбрах къде се намира тая фирма обясниха ми и днес сигурно ще ида да проверя Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted October 31, 2005 Share Posted October 31, 2005 Мили хора, вие май никога не сте кандидатствали за работа ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hEka Posted October 31, 2005 Share Posted October 31, 2005 Ми на мен мрежите са ми само малко тъмна индия щот не съм се занимавал иначе съм на 21 със шофьорска книжка и уча на съседната улица (техническия), с което веднага опира работното време, което е и проблема заради ходенето на лекции и упражнения... доста ми е интересно да се заигравам с копмчета и съм готов да се уча ако не зная нещо... ако мислиш че съм подходящ ще отида до офиса тея дни.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMbo Posted November 1, 2005 Share Posted November 1, 2005 Вчера ходих, не си правете труда да ходите и вие, щото вече няма такова нещо явно са си намерили Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted November 1, 2005 Share Posted November 1, 2005 @SET мястото заето ли е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.