Jump to content
BulForum.com

Logo za gsm

dj_ivo

Recommended Posts

Nqkoi da znae kade moga da si napravq sobstveno logo za gsm ? Znam 4e ot site-a na MTEL moje ama tam ne mi go otvarq i neznam kakva programa iska . Ako nqkoi znae kakva e programata i kade da q namerq - da kaje 6te mu buda mnogo blagodaren .

ne si kazal kakuw e telefona, za nokia moje da polzwash Logo Manager

no ti mai iskash site kadeto da ima java applet za prawene na logo i da ti go prati kato sms naprawo na telefona dokolkoto razbrah, takowa neznam, sorry

EDIT: na men na Mtel na saita mi se otwaria Java appleta za risuwane na logo, moje bi ti ne si imal turpenieto da go izchakash da se zaredi ili niamash Java VM instalirana.

ами изчаквам сайта обаче май нямам инсталирана тая проргама . Откаде да си я дръпна . Иначе телефона ми е Сименс МЕ45 .

Иначе телефона ми е Сименс МЕ45 .

еее така кажи бе - за тия телефони сичко мога да ти кажа.ти можеш да си рисуваш лога и скриинсейвъри дори и на Paintbrush.има една готина програма -s25atonce - малко е на немски ама я бива и има редактор за логота и скриинсейвъри.

тази програмка става и за сименс . Само да знаеш как да я направиш .

ako goworish za saita na mtel, towa e Java applet, shtom ne ti trugwa instalirai si towa http://warez.ru:8080/FTP/Win_Appz/Sun%20Ja...indows-i586.exe i probwai pak.

ako niamash cable za wruzka s telefona ili IrDA port, mtel saita shte ti swurshi idealna rabota

Между другото аз правя така : Правя си една картинка на нокиа лого менажер и си я сейвам в .bpm и после със Soft data link си я качвам на gsm-a .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...