KenwooD Posted October 25, 2005 Share Posted October 25, 2005 Проблема ми е следния. Като си пусна компютъра и стига до там където като натиснеш DEL влиза биос-а. Та,за да продължа отдолу пише че трябва да натисна F1 иначе стои до тук. И това всеки път.Някой ако знае как да го премахна това без да натискам F1,а да зарежда понататък,да обясни как става.Проблема се появи след като буутнах от CD-ROM-а и на следващия рестарт ми искаше F1,за да продължа.Буутвал съм не 1 и 2 пъти но сега се появи проблема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted October 25, 2005 Share Posted October 25, 2005 wlez w BIOS i si setni stati4no CD-ROM na kanala na kojto ti e - F1 ti iska za ta potwyrdi6 4e znae6 za promqnata po harduernite nastrojki koito si naprawil Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted October 25, 2005 Author Share Posted October 25, 2005 wlez w BIOS i si setni stati4no CD-ROM na kanala na kojto ti e - F1 ti iska za ta potwyrdi6 4e znae6 za promqnata po harduernite nastrojki koito si naprawil И къде по-точно трябва да влезна в БИОС-а,за да го направя това което казваш,че не съм много на "ти" с БИОС.и вече да не ми иска F1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted October 25, 2005 Share Posted October 25, 2005 в standart или main в зависимост от биоса. другия начин е ако имаш функция ide hdd auto detection да го избереш и навсялъде да даваш Y. ако и така не става викни някой по-напреднал да ти го сетне статично CD-ROM-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted October 25, 2005 Author Share Posted October 25, 2005 в standart или main в зависимост от биоса. другия начин е ако имаш функция ide hdd auto detection да го избереш и навсялъде да даваш Y. ако и така не става викни някой по-напреднал да ти го сетне статично CD-ROM-a Мерси за помоща. Оправих се. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.