Jump to content
BulForum.com

HDD Maxtor - 200 GB SATA

Recommended Posts

От мен 70$

Да, поправката по-долу е на място. Всичко е наред.

Остава си пробата и евентуално някакво мнение по-надолу, което може да ме разубеди, а и никой не е казал че цената ми ще се хареса :>

От мен 70$

След като видя документа с който е закупен диска или датата му на производство, че нещо е закрита от датата на снимката, за да се уверя че е на малко повече от година, което ще рече не повече от година и половина :)

Как ще е закрита - 17MAY2004 ;)

Шумен ли е харда :confused

dokumen za pokupka -nqma,datata se vijda 17.05.04,nemoga da pretzenq dali e 6umen tai kato v moqt komp imam 4 HDD:),takiva predlojeniq kato 50$ prosto sa sme6ni.tzenata nqma da e pod 120 BGL.toest -tvardo 120 lv.

Ок

120 лв :bgrin:

Ако никой не го вземе скоро, ще ти се обадя да ти кажа къде да ми го донесеш за проба bash.gif

dobre, ako re6i6 tvardo , 6te ti dam da si go testva6 den-dva:)

Тъй кат електрониката ва тези макстори е мноо чуплива-даваш ли поне седмица гаранция на харда.И друг въпрос-Защо го продаваш?

Тъй кат електрониката ва тези макстори е мноо чуплива-даваш ли поне седмица гаранция на харда.И друг въпрос-Защо го продаваш?

za elektronikata ne mislq 4e e po "4upliva" ot drugite modeli HDD ;) nqmal sam nikavi problemi s nego.prodavam go za6toto mi popadna na dobra tzena HDD 250 GB i go vzeh .Maxtora ve4e mi e izli6en.Tova e.Do zav4era Maxtora mi be6e v podpisa.

За 120 лв. Ако някой от горните се откаже. И аз искам да го взема. Идваш, тествам, плащам взимам.

za sega ne e zapazen .koito prav go plati -go polu4ava:)

За 120 лв. Ако някой от горните се откаже. И аз искам да го взема. Идваш, тествам, плащам взимам.

:)

Направо ме трогна че ми даваш предимство :)

До края на деня ако не се обадиш на собственика да му кажеш къде да ти го донесе, чакам ЛС от него, за да му кажа къде да дойде. Вече цялата ми машина е почти сглобена, само хард остана.

:)

Направо ме трогна че ми даваш предимство :)

До края на деня ако не се обадиш на собственика да му кажеш къде да ти го донесе, чакам ЛС от него, за да му кажа къде да дойде. Вече цялата ми машина е почти сглобена, само хард остана.

Не чакам собственика да се трогне сам да ме попита адже ба проявявам ли интерес към харда. Вече съм писал тук . Писал съм и ЛС. Най много да се откажа. А пък ако само му вдигаш рейтинга или сте комбинка тва е друг въпрос. Аре като гледам ти си по заинтересован да му продадеш харда от колкото той. Да не би постовете да са от едно и също IP. Ти от къде знаеш 4е съм го помолил да ми го донесе. Да не би да си телепат. Такаааа нещо гнило има в тая историйка.

opsss kakvo stana sega ,da uto4nq ne poznavam nito -poznai- ,nito -stapos-

v momenta 4akam -stapos- da mi dade koordinati da mu go zanesa da si go testva,ako se otkaje 6te pratq PM na-poznai-

-poznai- proqvi prav interes no v bade6te vreme:)

-stapos- proqvi na PM realen interes vav sega6no vreme:)

tova e

EDIT: Zapazen za -stapos-

Не чакам собственика да се трогне сам да ме попита адже ба проявявам ли интерес към харда. Вече съм писал тук . Писал съм и ЛС. Най много да се откажа. А пък ако само му вдигаш рейтинга или сте комбинка тва е друг въпрос. Аре като гледам ти си по заинтересован да му продадеш харда от колкото той. Да не би постовете да са от едно и също IP. Ти от къде знаеш 4е съм го помолил да ми го донесе. Да не би да си телепат. Такаааа нещо гнило има в тая историйка.

Е добре, аз просто не бързах и ми беше почти все едно дали ще си взема чисто ново хитачи 80 гб или на старо 200 гб макстор. Вече има и ЛС от мен с адрес и телефон, той ще реши на кого ще го продаде.

Ко стана бе пи4. "Запазен за Stapos" ама дръжки май , а?!?!! Кажи де. Поне можеш да отговориш да или не. Чаках те днеска да минеш или поне да отговориш нещо. Казах да го даваш да някой който е бил преди мен , но поне чаках конкретен отговор. Интернет ли нямаш, харда ли е кофти , на "Познай" ли си го продал, отказал ли си се ....... КАКВО. Аре мина ми ве4е - споко. :angry1

Ко стана бе пи4. "Запазен за Stapos" ама дръжки май , а?!?!! Кажи де. Поне можеш да отговориш да или не. Чаках те днеска да минеш или поне да отговориш нещо. Казах да го даваш да някой който е бил преди мен , но поне чаках конкретен отговор. Интернет ли нямаш, харда ли е кофти , на "Познай" ли си го продал, отказал ли си се ....... КАКВО. Аре мина ми ве4е - споко. :angry1

HDD e prodadeno na -poznai-

sled kato go zapazih za teb ,na PM ti sam mi predloji da go dam na parviqt otzoval se-poznai-

toi go testva edin den i go kupi.

moje da zatvorite temata

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...