star_net Posted October 25, 2005 Share Posted October 25, 2005 , i TUK harda e na malko pove4e ot godina,bil e kato vtori hard,nqma bad sektori,nqma garanziq, tzena - 80 $ ili okolo 125-130 lv,estestveno sled proba i test ot kupuva4a Link to comment Share on other sites More sharing options...
coyote Posted October 25, 2005 Share Posted October 25, 2005 Имайки на предвид,че нов с кусурнайси години гаранция е $92 Мисля,че е справедливо да дам $55 за твоя Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted October 25, 2005 Share Posted October 25, 2005 От мен 70$ Да, поправката по-долу е на място. Всичко е наред. Остава си пробата и евентуално някакво мнение по-надолу, което може да ме разубеди, а и никой не е казал че цената ми ще се хареса :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted October 25, 2005 Share Posted October 25, 2005 От мен 70$След като видя документа с който е закупен диска или датата му на производство, че нещо е закрита от датата на снимката, за да се уверя че е на малко повече от година, което ще рече не повече от година и половина Как ще е закрита - 17MAY2004 Шумен ли е харда Link to comment Share on other sites More sharing options...
star_net Posted October 25, 2005 Author Share Posted October 25, 2005 dokumen za pokupka -nqma,datata se vijda 17.05.04,nemoga da pretzenq dali e 6umen tai kato v moqt komp imam 4 HDD:),takiva predlojeniq kato 50$ prosto sa sme6ni.tzenata nqma da e pod 120 BGL.toest -tvardo 120 lv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted October 25, 2005 Share Posted October 25, 2005 Ок 120 лв Ако никой не го вземе скоро, ще ти се обадя да ти кажа къде да ми го донесеш за проба Link to comment Share on other sites More sharing options...
star_net Posted October 25, 2005 Author Share Posted October 25, 2005 Ок120 лв Ако никой не го вземе скоро, ще ти се обадя да ти кажа къде да ми го донесеш за проба dobre, ako re6i6 tvardo , 6te ti dam da si go testva6 den-dva:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MazataBG Posted October 25, 2005 Share Posted October 25, 2005 Тъй кат електрониката ва тези макстори е мноо чуплива-даваш ли поне седмица гаранция на харда.И друг въпрос-Защо го продаваш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
star_net Posted October 25, 2005 Author Share Posted October 25, 2005 Тъй кат електрониката ва тези макстори е мноо чуплива-даваш ли поне седмица гаранция на харда.И друг въпрос-Защо го продаваш? za elektronikata ne mislq 4e e po "4upliva" ot drugite modeli HDD nqmal sam nikavi problemi s nego.prodavam go za6toto mi popadna na dobra tzena HDD 250 GB i go vzeh .Maxtora ve4e mi e izli6en.Tova e.Do zav4era Maxtora mi be6e v podpisa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dX Posted October 26, 2005 Share Posted October 26, 2005 така и не се научих как да си трия съобщенията.. гррр.. съжалявам за offtopic-а.. :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
stapos Posted October 26, 2005 Share Posted October 26, 2005 За 120 лв. Ако някой от горните се откаже. И аз искам да го взема. Идваш, тествам, плащам взимам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
star_net Posted October 26, 2005 Author Share Posted October 26, 2005 За 120 лв. Ако някой от горните се откаже. И аз искам да го взема. Идваш, тествам, плащам взимам. za sega ne e zapazen .koito prav go plati -go polu4ava:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted October 26, 2005 Share Posted October 26, 2005 За 120 лв. Ако някой от горните се откаже. И аз искам да го взема. Идваш, тествам, плащам взимам. Направо ме трогна че ми даваш предимство До края на деня ако не се обадиш на собственика да му кажеш къде да ти го донесе, чакам ЛС от него, за да му кажа къде да дойде. Вече цялата ми машина е почти сглобена, само хард остана. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stapos Posted October 26, 2005 Share Posted October 26, 2005 Направо ме трогна че ми даваш предимство До края на деня ако не се обадиш на собственика да му кажеш къде да ти го донесе, чакам ЛС от него, за да му кажа къде да дойде. Вече цялата ми машина е почти сглобена, само хард остана. Не чакам собственика да се трогне сам да ме попита адже ба проявявам ли интерес към харда. Вече съм писал тук . Писал съм и ЛС. Най много да се откажа. А пък ако само му вдигаш рейтинга или сте комбинка тва е друг въпрос. Аре като гледам ти си по заинтересован да му продадеш харда от колкото той. Да не би постовете да са от едно и също IP. Ти от къде знаеш 4е съм го помолил да ми го донесе. Да не би да си телепат. Такаааа нещо гнило има в тая историйка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
star_net Posted October 26, 2005 Author Share Posted October 26, 2005 opsss kakvo stana sega ,da uto4nq ne poznavam nito -poznai- ,nito -stapos- v momenta 4akam -stapos- da mi dade koordinati da mu go zanesa da si go testva,ako se otkaje 6te pratq PM na-poznai- -poznai- proqvi prav interes no v bade6te vreme:) -stapos- proqvi na PM realen interes vav sega6no vreme:) tova e EDIT: Zapazen za -stapos- Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted October 26, 2005 Share Posted October 26, 2005 Не чакам собственика да се трогне сам да ме попита адже ба проявявам ли интерес към харда. Вече съм писал тук . Писал съм и ЛС. Най много да се откажа. А пък ако само му вдигаш рейтинга или сте комбинка тва е друг въпрос. Аре като гледам ти си по заинтересован да му продадеш харда от колкото той. Да не би постовете да са от едно и също IP. Ти от къде знаеш 4е съм го помолил да ми го донесе. Да не би да си телепат. Такаааа нещо гнило има в тая историйка. Е добре, аз просто не бързах и ми беше почти все едно дали ще си взема чисто ново хитачи 80 гб или на старо 200 гб макстор. Вече има и ЛС от мен с адрес и телефон, той ще реши на кого ще го продаде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stapos Posted October 27, 2005 Share Posted October 27, 2005 Ко стана бе пи4. "Запазен за Stapos" ама дръжки май , а?!?!! Кажи де. Поне можеш да отговориш да или не. Чаках те днеска да минеш или поне да отговориш нещо. Казах да го даваш да някой който е бил преди мен , но поне чаках конкретен отговор. Интернет ли нямаш, харда ли е кофти , на "Познай" ли си го продал, отказал ли си се ....... КАКВО. Аре мина ми ве4е - споко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
star_net Posted October 27, 2005 Author Share Posted October 27, 2005 Ко стана бе пи4. "Запазен за Stapos" ама дръжки май , а?!?!! Кажи де. Поне можеш да отговориш да или не. Чаках те днеска да минеш или поне да отговориш нещо. Казах да го даваш да някой който е бил преди мен , но поне чаках конкретен отговор. Интернет ли нямаш, харда ли е кофти , на "Познай" ли си го продал, отказал ли си се ....... КАКВО. Аре мина ми ве4е - споко. HDD e prodadeno na -poznai- sled kato go zapazih za teb ,na PM ti sam mi predloji da go dam na parviqt otzoval se-poznai- toi go testva edin den i go kupi. moje da zatvorite temata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.