Jump to content
BulForum.com

Kak da skapq parolata

Shade

Recommended Posts

:rolleyes: Tuka sme az I blowcow vav akvariuma razuznavame atmosferata-nqma daskali samo malki haker4eta!!!

Че пуснаха ли ви вътре?А кажете че това не е карък - цяла седмица сме търсели начин да разбием пас-а и като най-накрая намерихме програма на всичкото отгоре и се събира на дискета, човека с дискетата я забрави :( Карай другата седмица ше си свършим работата :)

• Replies 75
  • Created
  • Last Reply
А кажете че това не е карък - цяла седмица сме търсели начин да разбием пас-а и като най-накрая намерихме програма на всичкото отгоре и се събира на дискета, човека с дискетата я забрави :(

Е на тва му викам много зор за нищо :P

Пуснаха ни разбира се.Имаше само 2-3 4овека от 11 или 12 клас :lol:

Айде другата седмица ви пожелавам по-голям успех :D

А и още нещо-За кво толкова искате да я скапете тая парола :blink:

Ами знаеш ли колко е дразнещо като смениш wallpapera след рестарт да си е стария,като опиташ да видиш ИП-то или да смениш името на компа(че най-умно са в мрежа с едно име) да ти казва че нямаш права(нали влизаш като guest ..)Абе олигофрения, на 32 МБ рам сложили Уин2000 и зарежда 8 минути ... и тия кашони ги пазят ..

Че пуснаха ли ви вътре?А кажете че това не е карък - цяла седмица сме търсели начин да разбием пас-а и като най-накрая намерихме програма на всичкото отгоре и се събира на дискета, човека с дискетата я забрави :( Карай другата седмица ше си свършим работата  :)

;) men me e qd 4e zabraih disketata v flopito o6te pove4e.oba4e ne garantiram 4e 6te se polu4i s programkite deto sam gi ka4il 6toto vij 4e s na mitaka openpassa ne stana.ama to vremeto 6te pokaje.

RED BULL ako e nqkva programa deto iska da se install zabrai ... zabranen e sqkakyv dostyp do registrito ... do system-a do program files dori do D:\

taka e v akvariuma ...

a btw men passa mi trqa za da si pusna brood-a 4e da cukame :evil :evil :evil :evil :evil :evil :D

a btw men passa mi trqa za da si pusna brood-a 4e da cukame  :evil  :evil  :evil  :evil  :evil  :evil  :D

za tva staa vapros :devil :) B) .

ina4e s po malkite programi nqma da ima problem samo 4e moi da ne svar6at rabotata.pak v kraen slu4ai 6a gi izpikaq s virus4e.neska podgotvih terena (uninstallirah antivirusnata) .drugiq pat 6te ni u4at kak se formatira disketa :D i tqaa da si nosim ot nas ta daje 6te go naprava po legalen na4in. :)

pak v kraen slu4ai 6a gi izpikaq s virus4e.neska podgotvih terena (uninstallirah antivirusnata) .drugiq pat 6te ni u4at kak se formatira disketa :D  i tqaa da si nosim ot nas ta daje 6te go naprava po legalen na4in. :)

Яко!!!Няма нищо по-хубаво от "легалното" прегазване на правилата :D

М/у другото 4етоха ли ви правилника за вътрешния ред в компютърните зали?За тия заспали даскалки сигурно ша е като гръм от ясно небе :punk

RED BULL ti deto mi prati oniq sait dokato bqh v akvariuma dnes :)

i edin ot klas-a mi dokato si go gleda6e i hop ... poznaite ?

admina mu spra net-a na PC-to

posle toi se premesti na drugo pc i .... aide na cqlata zala :devil

ina4e znam kade e tva ... ma6inkata deto transformira impulsa ot Opti4niq kabel v el. vylna :D

drygiq admin po4ti sym se spriqtelil s nego ... ama oniq pyrviq SUX :

TAKA:

1. Ne si i mislete za programa ot tozi tip deto smenia pass:"***" s pass:"qnx"

za da vi pokaje kvo e napisano vmesto *** triabva niakoi da vi napi6e parolata da iz4aka dokato vie deistvate s programata i 4ak sled tova da click-ne OK ili LOGIN (ne pomnia kak to4no be6e)

2. Ako cialata mreja e Window-ska togava 10000000% raboti NetBIOS ili s drugi dumi e otvoren port 139

3.

a) ako tva ti govori ne6to OK;

B) ako ne otiva6 na www.astalavista.box.sk i tarsi6 s keyword: NetBIOS ili port 139, niakakav manual ili dirty little help;

c) ako i tva ne te ustroiva post-va6 pak tuk, 4erpish edno 12 godi6no otlejalo (Cardhu ili Cheevas Regal), pra6ta6 mi IP na koiato i da e ma6ina i az ti post-vam pass-a na 4ist BALGARSKI ezik. Ako si slu6kal mama i tatko razbira se.

TAKA:

1. Ne si i mislete za programa ot tozi tip deto smenia pass:"***" s pass:"qnx"

za da vi pokaje kvo e napisano vmesto *** triabva niakoi da vi napi6e parolata da iz4aka dokato vie deistvate s programata i 4ak sled tova da click-ne OK ili LOGIN (ne pomnia kak to4no be6e)

2. Ako cialata mreja e Window-ska togava 10000000% raboti NetBIOS ili s drugi dumi e otvoren port 139

3.

a) ako tva ti govori ne6to OK;

B) ako ne otiva6 na www.astalavista.box.sk i tarsi6 s keyword: NetBIOS ili port 139, niakakav manual ili dirty little help;

c) ako i tva ne te ustroiva post-va6 pak tuk, 4erpish edno 12 godi6no otlejalo (Cardhu ili Cheevas Regal), pra6ta6 mi IP na koiato i da e ma6ina i az ti post-vam pass-a na 4ist BALGARSKI ezik. Ako si slu6kal mama i tatko razbira se.

lele ma ti se izvadi golqm razbira4 samo deto ne znae6 kak stoqt ne6tata.parvo ne se celim v pass-a na win-a a v pass-a na RAdmina za koito ako si be6e napravil truda da pro4ete6 kvo se izpisalo po topica 6te6e da znae6 4e e SAVE-nat i go dava kato "***".taka 4e s s teq programki 6te stane osven tva pass-a na RAdmina e sa6tiq kato na win-a ;) .i vtoro ako be6e se poza4el malko 6te6e da znae6 i 4e ne samo nqma windowska mreja ami vuob6te nqma mreja 6toto neznaino za6to ne sa naglaseni IP-tata.

p.s.vse pak mersi za akulite :)

~pease~

RedBull ot gorenapisanoto ne vijdam po4ti ni6to po razli4no ot tova koeto ti predlagam az. 6tom kato passovete na win-a i RAdmin-a sa edni i sa6ti togava kakav e problema i po moia na4in da stane????????? :blink:

Kolkoto do tova dali ima ili niama net 5 pati 4etoh celia topic i edin ot vas vika 4e ima drug 4e niama a treti 4e mai ima ili niama ama ne e mnogo siguren. No shtom niama togava s takava programka naistina 6te stane.

No sega mi idva o6te ne6to naum: za kvo 6a si habi niakoi vremeto da pravi restriction-i na compovete kato tva za *** e parvoto za koeto vseki edin koito e po-taka s kompiutrite 6e se seti. (kamo li pak v OMG)

Prosto ili adminite sa mnogo tapi da seivnat parolata ili pak ne6to ne sam razbral kakto triabva.

Kakto i da e OK. Az m/du drugoto nabarah edna posta za razbivane na ADMIN parolata na Win 2000 ako ne stane po va6ia na4in moga da ti post-na niakoia i druga ideika.

Kolkoto do podto4ka c) v minalia mi post zabravih da turia nia koe i drugo smilie. Taka 4e :P :D :lol: :) :rolleyes: :punk :D na pateritza :)

No sega mi idva o6te ne6to naum: za kvo 6a si habi niakoi vremeto da pravi restriction-i na compovete kato tva za *** e parvoto za koeto vseki edin koito e po-taka s kompiutrite 6e se seti. (kamo li pak v OMG)

Prosto ili adminite sa mnogo tapi da seivnat parolata ili pak ne6to ne sam razbral kakto triabva.

prosto ti e bedna fantaziqta i po NIKAKUV na4in ne moje6 da si predstavi6 kolko sa tapi adminite(daskalite) :) :D .Tva 4ovek trqaa da go vidi za da go povqrva. :)

ina4e ako ne stane dalaverata 6te pi6a da preloji6 alternativi.nqkoi druga ideq v pove4e ne e izli6na nikoga ;)

Daskalkite NE ... nie (az i ada6a mi) sme priqteli s pove4eto daskalki ... e taka si govorim za kvoto ni skimne ... gluposti :P

a Admin-a e edin deto se snima s kamera ... se6tate se :)

i o6te edin ama nego ne moa vi go obqsnq

ae :punk B)

a Admin-a e edin deto se snima s kamera ... se6tate se :)

Аха сетих се!Се се мотаят около аквариума и сяко между4асие са на кафето .

Кога ша е скапвате тая парола??

Абе трябва ни програма дето търси паролата из registry-то, както е запаметен от самия Windows. Защото никъде я нема във формата: ***. И тва е пълна мизерия. :cry

PS - паролите на RAdmin на всеки компютър са абсолютно произволни и нямат нищо общо с паролата на акаунта на Админа.

• 2 weeks later...

e e ve4e se olq RED_BULL !!

pitai koito iska6 ot 2-ta admin i 6te ti kajat 4e vrazkata e 2MB/s optika...

kato ne mi vqrva6 na men

aide :punk i poraboti vyrhu admin pass-a 4e ne6to samo vika6 da 4akame do petuk a... ni6to

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...