veseo Posted October 10, 2003 Share Posted October 10, 2003 Tuka sme az I blowcow vav akvariuma razuznavame atmosferata-nqma daskali samo malki haker4eta!!! Че пуснаха ли ви вътре?А кажете че това не е карък - цяла седмица сме търсели начин да разбием пас-а и като най-накрая намерихме програма на всичкото отгоре и се събира на дискета, човека с дискетата я забрави Карай другата седмица ше си свършим работата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted October 10, 2003 Share Posted October 10, 2003 А кажете че това не е карък - цяла седмица сме търсели начин да разбием пас-а и като най-накрая намерихме програма на всичкото отгоре и се събира на дискета, човека с дискетата я забрави Е на тва му викам много зор за нищо Пуснаха ни разбира се.Имаше само 2-3 4овека от 11 или 12 клас Айде другата седмица ви пожелавам по-голям успех А и още нещо-За кво толкова искате да я скапете тая парола Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted October 10, 2003 Share Posted October 10, 2003 Ами знаеш ли колко е дразнещо като смениш wallpapera след рестарт да си е стария,като опиташ да видиш ИП-то или да смениш името на компа(че най-умно са в мрежа с едно име) да ти казва че нямаш права(нали влизаш като guest ..)Абе олигофрения, на 32 МБ рам сложили Уин2000 и зарежда 8 минути ... и тия кашони ги пазят .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RED BULL Posted October 10, 2003 Share Posted October 10, 2003 Че пуснаха ли ви вътре?А кажете че това не е карък - цяла седмица сме търсели начин да разбием пас-а и като най-накрая намерихме програма на всичкото отгоре и се събира на дискета, човека с дискетата я забрави Карай другата седмица ше си свършим работата men me e qd 4e zabraih disketata v flopito o6te pove4e.oba4e ne garantiram 4e 6te se polu4i s programkite deto sam gi ka4il 6toto vij 4e s na mitaka openpassa ne stana.ama to vremeto 6te pokaje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted October 10, 2003 Share Posted October 10, 2003 RED BULL ako e nqkva programa deto iska da se install zabrai ... zabranen e sqkakyv dostyp do registrito ... do system-a do program files dori do D:\ taka e v akvariuma ... a btw men passa mi trqa za da si pusna brood-a 4e da cukame Link to comment Share on other sites More sharing options...
RED BULL Posted October 10, 2003 Share Posted October 10, 2003 a btw men passa mi trqa za da si pusna brood-a 4e da cukame za tva staa vapros . ina4e s po malkite programi nqma da ima problem samo 4e moi da ne svar6at rabotata.pak v kraen slu4ai 6a gi izpikaq s virus4e.neska podgotvih terena (uninstallirah antivirusnata) .drugiq pat 6te ni u4at kak se formatira disketa i tqaa da si nosim ot nas ta daje 6te go naprava po legalen na4in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted October 10, 2003 Share Posted October 10, 2003 pak v kraen slu4ai 6a gi izpikaq s virus4e.neska podgotvih terena (uninstallirah antivirusnata) .drugiq pat 6te ni u4at kak se formatira disketa i tqaa da si nosim ot nas ta daje 6te go naprava po legalen na4in. Яко!!!Няма нищо по-хубаво от "легалното" прегазване на правилата М/у другото 4етоха ли ви правилника за вътрешния ред в компютърните зали?За тия заспали даскалки сигурно ша е като гръм от ясно небе Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted October 10, 2003 Share Posted October 10, 2003 RED BULL ti deto mi prati oniq sait dokato bqh v akvariuma dnes i edin ot klas-a mi dokato si go gleda6e i hop ... poznaite ? admina mu spra net-a na PC-to posle toi se premesti na drugo pc i .... aide na cqlata zala ina4e znam kade e tva ... ma6inkata deto transformira impulsa ot Opti4niq kabel v el. vylna drygiq admin po4ti sym se spriqtelil s nego ... ama oniq pyrviq SUX : Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted October 11, 2003 Share Posted October 11, 2003 OpenPass i na men ne mi rabote6e! Link to comment Share on other sites More sharing options...
qnx Posted October 13, 2003 Share Posted October 13, 2003 TAKA: 1. Ne si i mislete za programa ot tozi tip deto smenia pass:"***" s pass:"qnx" za da vi pokaje kvo e napisano vmesto *** triabva niakoi da vi napi6e parolata da iz4aka dokato vie deistvate s programata i 4ak sled tova da click-ne OK ili LOGIN (ne pomnia kak to4no be6e) 2. Ako cialata mreja e Window-ska togava 10000000% raboti NetBIOS ili s drugi dumi e otvoren port 139 3. a) ako tva ti govori ne6to OK; ako ne otiva6 na www.astalavista.box.sk i tarsi6 s keyword: NetBIOS ili port 139, niakakav manual ili dirty little help; c) ako i tva ne te ustroiva post-va6 pak tuk, 4erpish edno 12 godi6no otlejalo (Cardhu ili Cheevas Regal), pra6ta6 mi IP na koiato i da e ma6ina i az ti post-vam pass-a na 4ist BALGARSKI ezik. Ako si slu6kal mama i tatko razbira se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RED BULL Posted October 13, 2003 Share Posted October 13, 2003 TAKA: 1. Ne si i mislete za programa ot tozi tip deto smenia pass:"***" s pass:"qnx" za da vi pokaje kvo e napisano vmesto *** triabva niakoi da vi napi6e parolata da iz4aka dokato vie deistvate s programata i 4ak sled tova da click-ne OK ili LOGIN (ne pomnia kak to4no be6e) 2. Ako cialata mreja e Window-ska togava 10000000% raboti NetBIOS ili s drugi dumi e otvoren port 139 3. a) ako tva ti govori ne6to OK; ako ne otiva6 na www.astalavista.box.sk i tarsi6 s keyword: NetBIOS ili port 139, niakakav manual ili dirty little help; c) ako i tva ne te ustroiva post-va6 pak tuk, 4erpish edno 12 godi6no otlejalo (Cardhu ili Cheevas Regal), pra6ta6 mi IP na koiato i da e ma6ina i az ti post-vam pass-a na 4ist BALGARSKI ezik. Ako si slu6kal mama i tatko razbira se. lele ma ti se izvadi golqm razbira4 samo deto ne znae6 kak stoqt ne6tata.parvo ne se celim v pass-a na win-a a v pass-a na RAdmina za koito ako si be6e napravil truda da pro4ete6 kvo se izpisalo po topica 6te6e da znae6 4e e SAVE-nat i go dava kato "***".taka 4e s s teq programki 6te stane osven tva pass-a na RAdmina e sa6tiq kato na win-a .i vtoro ako be6e se poza4el malko 6te6e da znae6 i 4e ne samo nqma windowska mreja ami vuob6te nqma mreja 6toto neznaino za6to ne sa naglaseni IP-tata. p.s.vse pak mersi za akulite ~pease~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted October 13, 2003 Author Share Posted October 13, 2003 Nqma kvo da dobavq. Link to comment Share on other sites More sharing options...
qnx Posted October 13, 2003 Share Posted October 13, 2003 RedBull ot gorenapisanoto ne vijdam po4ti ni6to po razli4no ot tova koeto ti predlagam az. 6tom kato passovete na win-a i RAdmin-a sa edni i sa6ti togava kakav e problema i po moia na4in da stane????????? Kolkoto do tova dali ima ili niama net 5 pati 4etoh celia topic i edin ot vas vika 4e ima drug 4e niama a treti 4e mai ima ili niama ama ne e mnogo siguren. No shtom niama togava s takava programka naistina 6te stane. No sega mi idva o6te ne6to naum: za kvo 6a si habi niakoi vremeto da pravi restriction-i na compovete kato tva za *** e parvoto za koeto vseki edin koito e po-taka s kompiutrite 6e se seti. (kamo li pak v OMG) Prosto ili adminite sa mnogo tapi da seivnat parolata ili pak ne6to ne sam razbral kakto triabva. Kakto i da e OK. Az m/du drugoto nabarah edna posta za razbivane na ADMIN parolata na Win 2000 ako ne stane po va6ia na4in moga da ti post-na niakoia i druga ideika. Kolkoto do podto4ka c) v minalia mi post zabravih da turia nia koe i drugo smilie. Taka 4e na pateritza Link to comment Share on other sites More sharing options...
RED BULL Posted October 14, 2003 Share Posted October 14, 2003 No sega mi idva o6te ne6to naum: za kvo 6a si habi niakoi vremeto da pravi restriction-i na compovete kato tva za *** e parvoto za koeto vseki edin koito e po-taka s kompiutrite 6e se seti. (kamo li pak v OMG)Prosto ili adminite sa mnogo tapi da seivnat parolata ili pak ne6to ne sam razbral kakto triabva. prosto ti e bedna fantaziqta i po NIKAKUV na4in ne moje6 da si predstavi6 kolko sa tapi adminite(daskalite) .Tva 4ovek trqaa da go vidi za da go povqrva. ina4e ako ne stane dalaverata 6te pi6a da preloji6 alternativi.nqkoi druga ideq v pove4e ne e izli6na nikoga Link to comment Share on other sites More sharing options...
lud::perko Posted October 14, 2003 Share Posted October 14, 2003 Nqma mreja! IP-tata ne sa naglaseni i ne mogat da se naglasqt pod guest. Nqkoi, koito e znael Admin-pass e instaliral RAdmin. by Shade Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted October 15, 2003 Share Posted October 15, 2003 ne q nqkoi koito s znael ... a e samiq Admin !!! az go vidqh kak si go nastroiva6e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted October 15, 2003 Author Share Posted October 15, 2003 А кой всъщност е Админ? И даскалките знаят ли паролите, или лъжат като дърти циганки? Link to comment Share on other sites More sharing options...
james_ankov Posted October 15, 2003 Share Posted October 15, 2003 Abe tva za daskalkite si e vqrno v pove4eto slu4ai Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted October 15, 2003 Share Posted October 15, 2003 Daskalkite NE ... nie (az i ada6a mi) sme priqteli s pove4eto daskalki ... e taka si govorim za kvoto ni skimne ... gluposti a Admin-a e edin deto se snima s kamera ... se6tate se i o6te edin ama nego ne moa vi go obqsnq ae Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted October 15, 2003 Share Posted October 15, 2003 a Admin-a e edin deto se snima s kamera ... se6tate se Аха сетих се!Се се мотаят около аквариума и сяко между4асие са на кафето . Кога ша е скапвате тая парола?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RED BULL Posted October 16, 2003 Share Posted October 16, 2003 gore parola nqma a dolu imame samo v petak taka 4e utre jivot i zdrave... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted October 18, 2003 Author Share Posted October 18, 2003 Абе трябва ни програма дето търси паролата из registry-то, както е запаметен от самия Windows. Защото никъде я нема във формата: ***. И тва е пълна мизерия. PS - паролите на RAdmin на всеки компютър са абсолютно произволни и нямат нищо общо с паролата на акаунта на Админа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RED BULL Posted October 30, 2003 Share Posted October 30, 2003 bah toq akvarium bah vadi vryzka 5 mb/sec ...prosto da se 4udi6 kvo da q pravi6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted October 31, 2003 Share Posted October 31, 2003 e e ve4e se olq RED_BULL !! pitai koito iska6 ot 2-ta admin i 6te ti kajat 4e vrazkata e 2MB/s optika... kato ne mi vqrva6 na men aide i poraboti vyrhu admin pass-a 4e ne6to samo vika6 da 4akame do petuk a... ni6to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted October 31, 2003 Share Posted October 31, 2003 aide i poraboti vyrhu admin pass-a 4e ne6to samo vika6 da 4akame do petuk a... ni6to Неска е Петък А да видим какво ще напраат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.