Jump to content
BulForum.com

Championship Manager 2005/2006

dunata

Recommended Posts

Някой знае ли кога излиза играта ? Надявам се пак да не е през май 2006-та, както стана с някои по-стари версии :(

амммм значи ситуацията е малко сложна:) ако си играл мениджъра преди 2 години и имаш предвид него в момента играта е с името Football Manager 06 и вече излезна:) а ако имаш мениджъра който запази името Championship manager и си го играл миналата година си нямам идея кога ще излезне:)

Za sega nova versiq na CM ne e predvidena...golqm krah se polu4i sas CM5. Sled nego izleze edin CM Online i do tam...vse pak moje po nqkoe vreme Eidos i da si promenqt mnenieto, no pone za sega edva li...mislq si, 4e s CM5 beshe posledniq opit da izcedqt nqkoi i drug dolar ot imeto, koeto beshe napravila igrata.

Следващия CM е само за PSP, поне засега. И по-добре - стига са петнили култовото име с тва подобие на мениджър ..

Според мен тази игра върви през 2 години. Т.е. 2 добри игри и две не добри. Затова би следвало тази да е много зле, защото мисля, че CM 4 и СМ 03/04 са доста добри. Но 2002 също беше добър ... не знам, но се надявам да излезне нещо много добро :)

Според мен тази игра върви през 2 години. Т.е. 2 добри игри и две не добри. Затова би следвало тази да е много зле, защото мисля, че CM 4 и СМ 03/04 са доста добри. Но 2002 също беше добър ... не знам, но се надявам да излезне нещо много добро :)

CM1 до CM 01/02 са страхотни за времето си .. след това вече са зле. Не ти излизат сметките ;)

CM1 до CM 01/02 са страхотни за времето си .. след това вече са зле. Не ти излизат сметките ;)
СМ 1 от кой сезон е ? Защото аз тях не съм ги играл и ... :D Иначе, сега трябва да имаме още 6-7 години некадърен мениджър :bgrin:

Значи Championship Manager 4 беше супер боза.Играл съм всички мениджъри от 98 година на сам... И то без пропуск.Ще споделя с теб и точно кои са най-разочароващи... CM4, CM5

Адски си прав,ако има пач с новите играчи за старите като 01/02 ще е страхотно.Ето това е класика в жанра....

СМ 1 от кой сезон е ? Защото аз тях не съм ги играл и ... :D Иначе, сега трябва да имаме още 6-7 години некадърен мениджър :bgrin:

А за следващите 6-7 години ще излезнат дъна с по 20 гига рам, процесори с 10гигахерца... И едва ли някой ще се радва на тези слабички игрички... Там ще е просто перфектно.Защото технологиите са чудато нещоо....

Championship Manager вече не го правят SIGAMES,а някакви дето за пръв път се захващат с жанра... :unsure:
'

А за теб пълни глупости освен първото изречение... Sigames и Eidos бяха фирмите,ако не се лъжа който до 03 правиха един мениджър...Разделиха се и до 05 правиха през година по мои наблюдения.Сега Eidos правят CM,а Sigames и Sega градят доста успешно FM... Революция му викам на това.....

• 4 months later...

Еми аз сега го играя, доста нови неща има и е много по-различно. Обаче това с 3D-то не е направено както трябва. Или поне аз не мога да си го настроя.

Ето какво направих!

най ме кефят LMA Manager 2006 и Pro evolution soccer manager

сравнение с тях fm отегчава

Мдаа ... само, че в тази тема не става въпрос за LMA/PES/FM, а за CM. Като няма какво да кажеш, по-добре спри да спамиш :angry:

Откъде може да се свалят?!

само за playstation 2 са иначе ги има в арената

Не струват почти нищо и 2те геймки за ПлейС... ЦМ и ФМ са по-добри от тях. Имам предвид ЦМ, който разработваха сигеймс. Дъ(у)ната какви са ти впечатленията в крайна сметка от тоя ЦМ? Аз смятам да си го сваля, чак финалната версия на 31 март ама все пак да се чуе - струва ли си?

Не струват почти нищо и 2те геймки за ПлейС... ЦМ и ФМ са по-добри от тях. Имам предвид ЦМ, който разработваха сигеймс. Дъ(у)ната какви са ти впечатленията в крайна сметка от тоя ЦМ? Аз смятам да си го сваля, чак финалната версия на 31 март ама все пак да се чуе - струва ли си?

митак, да ти кажа графиката ме отврати, все едно играта е правена преди 10 години. за геимплея не мога да коментирам, щото не стигнах до неог :woot

Това не е особено обнадеждаващо... надявах се заради името на серията да пооправят малко резила от миналата година.

• 2 weeks later...
И на мен особено много не ми харесва, лично аз предпочитам CM 03/04 или CM 01/02 :), дано финалната версия (която излизала на 31-ви) да е по-добре

честно казано играта ми е малко объркана. тея менюта направо са разхвърляни където им падне, като добавим и кофти графиката и направо се измъчих :wacko:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...