dunata Posted October 24, 2005 Share Posted October 24, 2005 Някой знае ли кога излиза играта ? Надявам се пак да не е през май 2006-та, както стана с някои по-стари версии Link to comment Share on other sites More sharing options...
u3poga Posted October 24, 2005 Share Posted October 24, 2005 Някой знае ли кога излиза играта ? Надявам се пак да не е през май 2006-та, както стана с някои по-стари версии амммм значи ситуацията е малко сложна ако си играл мениджъра преди 2 години и имаш предвид него в момента играта е с името Football Manager 06 и вече излезна а ако имаш мениджъра който запази името Championship manager и си го играл миналата година си нямам идея кога ще излезне Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted October 24, 2005 Author Share Posted October 24, 2005 Ъмххх. Играл съм и този миналата и по-миналата и още по-миналата . Става въпрос за CHAMPIONSHIP manager. Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted October 24, 2005 Share Posted October 24, 2005 Стига мениджъри вече! Два имам и се чудя на кой да играя Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted October 24, 2005 Share Posted October 24, 2005 Za sega nova versiq na CM ne e predvidena...golqm krah se polu4i sas CM5. Sled nego izleze edin CM Online i do tam...vse pak moje po nqkoe vreme Eidos i da si promenqt mnenieto, no pone za sega edva li...mislq si, 4e s CM5 beshe posledniq opit da izcedqt nqkoi i drug dolar ot imeto, koeto beshe napravila igrata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted October 24, 2005 Share Posted October 24, 2005 Следващия CM е само за PSP, поне засега. И по-добре - стига са петнили култовото име с тва подобие на мениджър .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted October 24, 2005 Author Share Posted October 24, 2005 Според мен тази игра върви през 2 години. Т.е. 2 добри игри и две не добри. Затова би следвало тази да е много зле, защото мисля, че CM 4 и СМ 03/04 са доста добри. Но 2002 също беше добър ... не знам, но се надявам да излезне нещо много добро Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted October 24, 2005 Share Posted October 24, 2005 Според мен тази игра върви през 2 години. Т.е. 2 добри игри и две не добри. Затова би следвало тази да е много зле, защото мисля, че CM 4 и СМ 03/04 са доста добри. Но 2002 също беше добър ... не знам, но се надявам да излезне нещо много добро CM1 до CM 01/02 са страхотни за времето си .. след това вече са зле. Не ти излизат сметките Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted October 24, 2005 Author Share Posted October 24, 2005 CM1 до CM 01/02 са страхотни за времето си .. след това вече са зле. Не ти излизат сметките СМ 1 от кой сезон е ? Защото аз тях не съм ги играл и ... Иначе, сега трябва да имаме още 6-7 години некадърен мениджър Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTAH4O Posted October 24, 2005 Share Posted October 24, 2005 Championship Manager вече не го правят SIGAMES,а някакви дето за пръв път се захващат с жанра... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted October 24, 2005 Share Posted October 24, 2005 Според мен тази игра върви през 2 години. Т.е. 2 добри игри и две не добри. Затова би следвало тази да е много зле, защото мисля, че CM 4 и СМ 03/04 са доста добри. Но 2002 също беше добър ... не знам, но се надявам да излезне нещо много добро Значи Championship Manager 4 беше супер боза.Играл съм всички мениджъри от 98 година на сам... И то без пропуск.Ще споделя с теб и точно кои са най-разочароващи... CM4, CM5 CM1 до CM 01/02 са страхотни за времето си .. след това вече са зле. Не ти излизат сметките Адски си прав,ако има пач с новите играчи за старите като 01/02 ще е страхотно.Ето това е класика в жанра.... СМ 1 от кой сезон е ? Защото аз тях не съм ги играл и ... Иначе, сега трябва да имаме още 6-7 години некадърен мениджър А за следващите 6-7 години ще излезнат дъна с по 20 гига рам, процесори с 10гигахерца... И едва ли някой ще се радва на тези слабички игрички... Там ще е просто перфектно.Защото технологиите са чудато нещоо.... Championship Manager вече не го правят SIGAMES,а някакви дето за пръв път се захващат с жанра... 'А за теб пълни глупости освен първото изречение... Sigames и Eidos бяха фирмите,ако не се лъжа който до 03 правиха един мениджър...Разделиха се и до 05 правиха през година по мои наблюдения.Сега Eidos правят CM,а Sigames и Sega градят доста успешно FM... Революция му викам на това..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted March 12, 2006 Author Share Posted March 12, 2006 Demo Това е демото на играта (В арената), пък даже и за РС Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted March 12, 2006 Share Posted March 12, 2006 DemoТова е демото на играта (В арената), пък даже и за РС Izliza na 31vi tozi mesec. Da vidim golemite inovacii dokade shte go dokarat..."Neveroqtno 3D pokritie na ma4ovete, precizni fitness regimi i kakvo li oshte ne" More info @ http://www.eidos.co.uk/newsinfo.html?nwid=321 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted March 12, 2006 Author Share Posted March 12, 2006 Еми аз сега го играя, доста нови неща има и е много по-различно. Обаче това с 3D-то не е направено както трябва. Или поне аз не мога да си го настроя. Ето какво направих! най ме кефят LMA Manager 2006 и Pro evolution soccer managerсравнение с тях fm отегчава Мдаа ... само, че в тази тема не става въпрос за LMA/PES/FM, а за CM. Като няма какво да кажеш, по-добре спри да спамиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 най ме кефят LMA Manager 2006 и Pro evolution soccer manager сравнение с тях fm отегчава Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 най ме кефят LMA Manager 2006 и Pro evolution soccer managerсравнение с тях fm отегчава Откъде може да се свалят?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 само за playstation 2 са иначе ги има в арената Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 Не струват почти нищо и 2те геймки за ПлейС... ЦМ и ФМ са по-добри от тях. Имам предвид ЦМ, който разработваха сигеймс. Дъ(у)ната какви са ти впечатленията в крайна сметка от тоя ЦМ? Аз смятам да си го сваля, чак финалната версия на 31 март ама все пак да се чуе - струва ли си? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 Не струват почти нищо и 2те геймки за ПлейС... ЦМ и ФМ са по-добри от тях. Имам предвид ЦМ, който разработваха сигеймс. Дъ(у)ната какви са ти впечатленията в крайна сметка от тоя ЦМ? Аз смятам да си го сваля, чак финалната версия на 31 март ама все пак да се чуе - струва ли си? митак, да ти кажа графиката ме отврати, все едно играта е правена преди 10 години. за геимплея не мога да коментирам, щото не стигнах до неог Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 Това не е особено обнадеждаващо... надявах се заради името на серията да пооправят малко резила от миналата година. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aston_ Posted March 15, 2006 Share Posted March 15, 2006 демото и на мен не ми хареса....дано пълната версия да е по различна Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted March 25, 2006 Author Share Posted March 25, 2006 Не струват почти нищо и 2те геймки за ПлейС... ЦМ и ФМ са по-добри от тях. Имам предвид ЦМ, който разработваха сигеймс. Дъ(у)ната какви са ти впечатленията в крайна сметка от тоя ЦМ? Аз смятам да си го сваля, чак финалната версия на 31 март ама все пак да се чуе - струва ли си? И на мен особено много не ми харесва, лично аз предпочитам CM 03/04 или CM 01/02 , дано финалната версия (която излизала на 31-ви) да е по-добре Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spister Posted March 30, 2006 Share Posted March 30, 2006 Ето я и нея Championship Manager © Eidos DEVIANCE 14x15 MB Мале тва са 210 МБ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aliendreamer Posted March 30, 2006 Share Posted March 30, 2006 ami da men me murzi da q svalqm nali si imam fm 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted March 30, 2006 Share Posted March 30, 2006 честно казано играта ми е малко объркана. тея менюта направо са разхвърляни където им падне, като добавим и кофти графиката и направо се измъчих Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.