Jump to content
BulForum.com

Truck Games

4 MOTION

Recommended Posts

Njakoi bi li mi preporachal njakakva igra s kamioni kato "Hard Truck 18 wheels of steel " i "Hard Truck 2 " - neshto s kamioni i prevoz na tovari - nali razbirate karash si kamiona i se kefish ....

Ako njakoi dade link za njakakva igra s kamioni shte mu bada mnogoooooooooooo blagodaren ....

FINLANDIA :love

a we az druga ne znam ma dai da te pitam ne6to :-).

na4i na Hard Truck 18 wheels of steel si naemam 6ofiori oba4e posle ne moga

da gi pusna da ba4kat?!?iska nqk1v licenz a toq licenz kolkoto i da s1m obikalql ne s1m go namiral.znae6 li kak da gi nakaram da rabotat?

a we az druga ne znam ma dai da te pitam ne6to :-).

na4i na Hard Truck 18 wheels of steel  si naemam 6ofiori oba4e posle ne moga

da gi pusna da ba4kat?!?iska nqk1v licenz a toq licenz kolkoto i da s1m obikalql ne s1m go namiral.znae6 li kak da gi nakaram da rabotat?

Znam we maina !!!

Nachi nali na remarketo otgore ima info za tovara

NAI OTGORE NA INFOTO PISHE NOMERA NA TOVARA I NAI-CHEST sled tova (adhc ili neshto takova) - tezi tovari nikoga njama da ti dadat lizenz

Sled nomera na tovara trjabva da pishe (recurring) - ako pishe trjabva da zakarash tovara bez nikakav DAMAGE i trjabva da e navreme i po satvoetnija marshrut poluchavash lizenz - edin lizenz za edin kamion -

(Naprimer - tovara e ot Salt Lake City do Boise - i pishe na nego nai-otgore (recurring) i karash go bez damage i navreme i ti davat lizenz

Sled tva otivash pri njakoi shofiot ( ti izbirash koi i ..) -- zabraih da kaza che imash lizenz - za 1 ,2 ,3 ili 4 zvezdi

Ako imash za 2 zvezdi mu tarsish tovari do 2 zvezda i mu gi davash - sjaka sedmiza na novo trjabva da mu davash grafik za tovarene

PS - Otivane i vrashtane

PS 2 - Povecheto shofiori sa pedali i karat tovarite s goljam damage i vednaz edin manaf mi zakara kompjutri sas 93 % damage i izgorjah s 11 bona

Gledai da tarsish shofiori s poveche ot 2 zvezdi .........

ZNACHI - NAI GORE NA TOVARA VAV SKOBI TRJABVA DA PISHE TOVA - (reccuring) a ne (adhoc)

(adhoc) - ne igraesh za lizenz

DANZKA VODKA :love

a we az bqh stignal do 3 zvezdi i ne6to i ili 4 bqha ne pomna ve4e

i imah 6ofiori s po 3-4 zvezdi i nai qkiq kamion za men i za oniq nqkvi 2-ri 3-ti model ma pak ne mojeh da gi puskam da ba4kat

ako nqkoi den pak si sloja igrata 6a probvam :-)

a we az bqh stignal do 3 zvezdi i ne6to i ili 4 bqha ne pomna ve4e

i imah 6ofiori s po 3-4 zvezdi i nai qkiq kamion za men i za oniq nqkvi 2-ri 3-ti model ma pak ne mojeh da gi puskam da ba4kat

ako nqkoi den pak si sloja igrata 6a probvam :-)

OK

Vse pak njakoi njama li da mi preporacha njakakva igra s kamioni kato "Hard truck 18 wheels of steel " ???

I link kam neja ako moze ....

Hard Truk 2  :D  ;)  :punk

Tazi ja imam

Neshto e razvalena ...v infoto pishe che ako 51 % ot vsichkite kamioni v igrata sa tvoi - pechelish i ti davat BMW 5 i s nego si karash po patishtata...... a na men mi kazva "you win " i tolkova.....

Vse pak njakoi shte mi kaze li njakakva igra s kamioni osven "Hard Truck 2" i "Hard Truck 18 wheels of steel" ... ???

...v infoto pishe che ako 51 % ot vsichkite kamioni v igrata sa tvoi - pechelish i ti davat BMW 5 i s nego si karash po patishtata......

tva e verno

AGENT_ORANGE: 6to ne zeme6 da poogleda6 temata predi da pi6e6 prostotii

Big Mutha Trukers pak e s kamioni ama Hart Truck e ko-qka.

Pri "Big Muta Truckers " pak li raznasjash tovari ???

tva e verno

AGENT_ORANGE: 6to ne zeme6 da poogleda6 temata predi da pi6e6 prostotii

A we maina az chak sja zagrjah (moze bi)shto ne mi davat BMW ....

......Mi shtoto az ja prevartjah s cheatove....bi trjabvalo tva da e problema .....

Tazi ja imam

Neshto e razvalena ...v infoto pishe che ako 51 % ot vsichkite kamioni v igrata sa tvoi - pechelish i ti davat BMW 5 i s nego si karash po patishtata...... a na men mi kazva &quoD;you win " i tolkova.....

Vse pak njakoi shte mi kaze li njakakva igra s kamioni osven "Hard Truck 2" i "Hard Truck 18 wheels of steel" ... ???

Mi kvo iska6 ima6 nai qkata :P :P

Da ama mi omraznaha.............igraja gi sigurno veche 2 godini....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...