Jump to content
BulForum.com

SELL: MP3 PLAYER 128 MB (по скоро бартер)

Recommended Posts

MP3-to e tcm 128 mb,radio,diktofon,ekvalaizer,kabel,disk sas software,knijka,vruzka....ne se se6tam drugo :P

Iskam barter za video karta 128 mb,nqkva zvukova karta CREATIVE,ozvu4enie ili cifrov fotoaparat + dopla6tane ot moq strana :D ...moje i nqkaf gsm :D ...kvoto i da e, nqkoi ako ima 4akam predlojeniq :P B)

nqma slot za dopulnitelana pamet, player4eto e dosta mani4ko ,kruglo e pod formata na bateriq nqmam s kakvo da go snimam :)

Ей таквоз нещо устройва ли те :confused http://www.mustek.com/html/prod_camra/gsmart_mini3.html

Ако да .. ще ти дам допълнително инфо и ще кача снимки правени с него ... служи и като EBCAMERA ... зарежда се от УСБ-то аутоматик БЕЗ БАТЕРИИ .... ;) и ... а бе кажи дали те интересува и ще ти дам още инфо :D :punk

Ей таквоз нещо устройва ли те :confused http://www.mustek.com/html/prod_camra/gsmart_mini3.html

Ако да .. ще ти дам допълнително инфо и ще кача снимки правени с него ... служи и като EBCAMERA ... зарежда се от УСБ-то аутоматик БЕЗ БАТЕРИИ .... ;) и ... а бе кажи дали те интересува и ще ти дам още инфо :D :punk

pi4 ai da ka4i6 software-a za tova 4udo 4e i az imam ot dosta vreme takova ma ne moa da govarja na pcto

pi4 ai da ka4i6 software-a za tova 4udo 4e i az imam ot dosta vreme takova ma ne moa da govarja na pcto

Ми аз му пазя оригиналните дривери , така че ... ;) Виж от саита на фирмата дали можеш да си свалиш нещо ....

da ustroiva me,6to i za XP li iska draiveri? :blink:

Дубре .... към апарата върви : Апарата ( ахахах) , УСБ кабел от апарата към пц-то , диск с оригинални дривери за ХП (да трябват ... )

Снимки в момента имам малко работа , но след около 30min ще кача и ще си едитна поста .... ;)

Апаратчето няма ЛЦД-дисплей .... има дисплей , обаче на него има информация само за колко снимки ти остават , батерия и др. .... има функция да го оставиш и сам да снима след 5 сек. , прави клипчета (по няколко минути) , с 16 мб рам е не съм му слагал допълнително (незнам даже дали може , просто не ми е трябвало) ... и кво друго като цяло тва е ....... ако имаш нещо питай ... НЯМА гаранция .... После ще кача снимки :punk

Edit:В момента качвам ... до 20 мин ще ги имаш/те

EDIT2:Брат извинявай , че забраих да ти кажа .... прави 200 снимки от най-лошото качество ... не ЛОШО качество ми в смисъл малки снимки ..... 30 снимки от малко по големите и 20 снимки от тия дето са ти като валл папер на целия деск .... и тва е клипчета прави и тва е като цяло ... служи и за веб камерка .... и ....

EDIT3:Размяната е вече осъществена така , че ....... може да се затвори тремата , но се пак подателят й :lol: да потвърди

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...