JOESKI Posted October 23, 2005 Share Posted October 23, 2005 MP3-to e tcm 128 mb,radio,diktofon,ekvalaizer,kabel,disk sas software,knijka,vruzka....ne se se6tam drugo Iskam barter za video karta 128 mb,nqkva zvukova karta CREATIVE,ozvu4enie ili cifrov fotoaparat + dopla6tane ot moq strana ...moje i nqkaf gsm ...kvoto i da e, nqkoi ako ima 4akam predlojeniq nqma slot za dopulnitelana pamet, player4eto e dosta mani4ko ,kruglo e pod formata na bateriq nqmam s kakvo da go snimam Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted October 23, 2005 Share Posted October 23, 2005 каква е марката/модела Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted October 23, 2005 Share Posted October 23, 2005 dai mi mp3 playera i 350lv i ti davam nokia 7610 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOESKI Posted October 23, 2005 Author Share Posted October 23, 2005 ne me ustroiva moga da ti go prodam no ne mi trqbva takiv telefon na tozi etap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted October 23, 2005 Share Posted October 23, 2005 Mp3 плеъра за 256 MB DDR400 A-DATA или за видео карта GF 2 Titanium 64 MB DDR TV OUT/IN AGP 4x. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted October 23, 2005 Share Posted October 23, 2005 Ей таквоз нещо устройва ли те http://www.mustek.com/html/prod_camra/gsmart_mini3.html Ако да .. ще ти дам допълнително инфо и ще кача снимки правени с него ... служи и като EBCAMERA ... зарежда се от УСБ-то аутоматик БЕЗ БАТЕРИИ .... и ... а бе кажи дали те интересува и ще ти дам още инфо Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted October 23, 2005 Share Posted October 23, 2005 Ей таквоз нещо устройва ли те http://www.mustek.com/html/prod_camra/gsmart_mini3.html Ако да .. ще ти дам допълнително инфо и ще кача снимки правени с него ... служи и като EBCAMERA ... зарежда се от УСБ-то аутоматик БЕЗ БАТЕРИИ .... и ... а бе кажи дали те интересува и ще ти дам още инфо pi4 ai da ka4i6 software-a za tova 4udo 4e i az imam ot dosta vreme takova ma ne moa da govarja na pcto Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOESKI Posted October 23, 2005 Author Share Posted October 23, 2005 imash pm,6to i za XP li iska draiveri? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted October 23, 2005 Share Posted October 23, 2005 pi4 ai da ka4i6 software-a za tova 4udo 4e i az imam ot dosta vreme takova ma ne moa da govarja na pcto Ми аз му пазя оригиналните дривери , така че ... Виж от саита на фирмата дали можеш да си свалиш нещо .... da ustroiva me,6to i za XP li iska draiveri? Дубре .... към апарата върви : Апарата ( ахахах) , УСБ кабел от апарата към пц-то , диск с оригинални дривери за ХП (да трябват ... ) Снимки в момента имам малко работа , но след около 30min ще кача и ще си едитна поста .... Апаратчето няма ЛЦД-дисплей .... има дисплей , обаче на него има информация само за колко снимки ти остават , батерия и др. .... има функция да го оставиш и сам да снима след 5 сек. , прави клипчета (по няколко минути) , с 16 мб рам е не съм му слагал допълнително (незнам даже дали може , просто не ми е трябвало) ... и кво друго като цяло тва е ....... ако имаш нещо питай ... НЯМА гаранция .... После ще кача снимки Edit:В момента качвам ... до 20 мин ще ги имаш/те EDIT2:Брат извинявай , че забраих да ти кажа .... прави 200 снимки от най-лошото качество ... не ЛОШО качество ми в смисъл малки снимки ..... 30 снимки от малко по големите и 20 снимки от тия дето са ти като валл папер на целия деск .... и тва е клипчета прави и тва е като цяло ... служи и за веб камерка .... и .... EDIT3:Размяната е вече осъществена така , че ....... може да се затвори тремата , но се пак подателят й да потвърди Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.