Jump to content
BulForum.com

problem s daemon tools

frodo

Recommended Posts

ако си инсталирал anti blaxx така става и незнам нали може да се оправи без преинстал

da instalirah tapiq anti blaxx zaradi fm2006 i sq mi preeba daemona

vzeh tozi fail no sega mi dava virtual scsi driver not detected

потърси в windiws папката файла daemon.bak и го преименуваи на daemon.dll имаше една игра която ми правеше тоя проблем с даемон тоолс и като го напраих тва са опраи

П С

надявам се да съм ти помогнал

И при мен се прецака така и не можах да го оправя. Решението за мен беше подмяната на демончо с Alcohol 120 %. :)

Ами какво е решението за такива, които са сменили вече Алокохола със Deamon? Те вече не останаха много подобни програми. Тва Фантом CD хич не ми звучи надеждно...

Много се извинявам за безпокоиството,но имам един проблем бъгна ми се ДЕАМОН ТООЛС и немога да играя никакви игри пробвах с преинстал на ДЕАМОН ТООЛСА,но не става ( по точно проблема е не иска да ми зареди фаиловете на игрите и не ми показва устроиствата в My computer ) ако някои е имал такав проблем нека сподели и много ви моля ако някои знае други програми като ДЕАМОН ТООЛС нека даде ЛИНК кам програмата и обяснение как се борави с нея благодаря предварително на всички.

Един приятел го има тоя проблем и ме помоли да пиша за него щото той не е регнат.Моля който може да помогне!

zna4i zapo4na da mi dava pri startiraneto c:\windows\daemon.dll error!

probvah da preinstaliram dava mi pak nqkakva gre6ka

kakvo da pravq samo ne kazvaite da preinstaliram windowsa:)

Виндовс хп предполагам . А да кажеш дали ти е 64бит ? Защотот аз имах същия проблем , нито едно виртуално Цд не искаше да трагне под тази ОС . Имаше някакво не му помня името 64 битово приложение някакво ВИРТУАЛЦД ама не можах да намеря крак и така сега съм с обикновенно хп . И всичко в 6.

• 1 year later...

Знам,че темата е от сумати време,но за да не отварям нова направо питам тук.

Та проблема е,че след като си инсталирах нов Windows и инсталирах DT-най-новата версия от сайта им ми дава следния проблем като се опитам да го стартирам

004179345-big.jpg

Midex благодаря много баце :) .Просто винаги съм работил с DT-то и съм свикнал с него ;)

Ами сигурно е спешно, но това дето се прави с Демон тулс-а, може да се свърши по същия начин с още поне 10 подобни програми.

Щом държиш да е с точно с него, иди и си изтегли последната версия на това, заради което не ще да тръгне. :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...