g-works Posted October 22, 2005 Share Posted October 22, 2005 Zdraveite Interesuva me kade v PLOVDIV prodavat nai-evtono goli 8 i 5 portovi Switch Squbs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted October 22, 2005 Share Posted October 22, 2005 Zdraveite Interesuva me kade v PLOVDIV prodavat nai-evtono goli 8 i 5 portovi Switch Squbs Здравей ! никъде в Пловдив не се продават "голи" switch-ове ако си видял такъв при някой доставчин на ЛАН интернет мога да ти кажа че всичко се "съблича" и кисне по офиси и скадове на доставчиците изключение прави това че някой доставчици си купуват устройствата от завода производител и може да правят някаква врътка но едва ли ... бтв марката е Qubs същата която прави ФТП кабели и основно се използва от ГигаШит и по-рядко от другите доставчици. Ако случайно намериш голи switch-ове моля пиши 1 ЛС да отида и да заредя от тях ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeCh Posted October 24, 2005 Share Posted October 24, 2005 5port - до 10 броя - $11,50 над 10 броя - $11,00 8port - до 10 броя - $13,50 над 10 броя - $13,00 Голи суичове на платка с Realtek чип, без адаптер. Работят с прав ток до 48V. С две думи - ЛАН изпълнение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted October 24, 2005 Share Posted October 24, 2005 Ако пуснеш 2 години гаранция сън навит да закупя няколко броя първоначално и ако остана доволен ще се купуват и по-големи количества. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeCh Posted October 24, 2005 Share Posted October 24, 2005 Не само аз продавам такива суичове в Пловдив. Купувал съм от конкуренцията 100ци бройки, много добре знам условията и предлагам същите: ГАРАНЦИЯ: 7 дни, ако няма гръмотевици. От мен да мине - айде 1 месец гаранция. Но да не си мислите, че ако някой донесе суич овъглен от гръм или токов удар и това е гаранционен проблем? Прочетете това: http://sts-lan.mine.nu:1085/Docs/RMA%20LAN...ing%20Check.pdf М/у другото прав си - внасяме си ги на платки директно от завода производител. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted October 24, 2005 Share Posted October 24, 2005 Да и Гаргамел продава такива суичове докато Визио-то направо хакат суича "облечен" ... за ГигаШит не знам ... все ме е мързяло да им отворя кутийте но сигурно и техните са голи щот им са малки кутийте ... ако случайно има някъде по-тънка поста за суичове примерно 12$ с адаптери и други глупости да свирка ... иначе @GeorgeCh Easy-Lan RuleZ само да не ви пада толкоз мрежата ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeCh Posted October 24, 2005 Share Posted October 24, 2005 Облечени и с адаптер наистина могат да се намерят на 1-2 долара по висока цена от голите, но ако ги иска за ЛАН и иска да ги храни по ЛАН кабела в общия случай ще трябва да ги преработва - поне да им смени кондензаторите на входа. Докато тия, дето ги предлагам са си готови. Пускаш 40 волта по кабела и храниш 6-7 поредни суича. Повече ноу-хау как се прави - след покупка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.