Jump to content
BulForum.com

Switch Squb

Recommended Posts

Zdraveite Interesuva me kade v PLOVDIV prodavat nai-evtono goli 8 i 5 portovi Switch Squbs

Здравей !

никъде в Пловдив не се продават "голи" switch-ове ако си видял такъв при някой доставчин на ЛАН интернет мога да ти кажа че всичко се "съблича" и кисне по офиси и скадове на доставчиците изключение прави това че някой доставчици си купуват устройствата от завода производител и може да правят някаква врътка но едва ли ... бтв марката е Qubs същата която прави ФТП кабели и основно се използва от ГигаШит и по-рядко от другите доставчици. Ако случайно намериш голи switch-ове моля пиши 1 ЛС да отида и да заредя от тях ...

5port - до 10 броя - $11,50

над 10 броя - $11,00

8port - до 10 броя - $13,50

над 10 броя - $13,00

Голи суичове на платка с Realtek чип, без адаптер. Работят с прав ток до 48V.

С две думи - ЛАН изпълнение.

Ако пуснеш 2 години гаранция сън навит да закупя няколко броя първоначално и ако остана доволен ще се купуват и по-големи количества.

Не само аз продавам такива суичове в Пловдив. Купувал съм от конкуренцията 100ци бройки, много добре знам условията и предлагам същите:

ГАРАНЦИЯ: 7 дни, ако няма гръмотевици.

От мен да мине - айде 1 месец гаранция. Но да не си мислите, че ако някой донесе суич овъглен от гръм или токов удар и това е гаранционен проблем?

Прочетете това:

http://sts-lan.mine.nu:1085/Docs/RMA%20LAN...ing%20Check.pdf

М/у другото прав си - внасяме си ги на платки директно от завода производител.

Да и Гаргамел продава такива суичове :) докато Визио-то направо хакат суича "облечен" ... за ГигаШит не знам ... все ме е мързяло да им отворя кутийте :) но сигурно и техните са голи щот им са малки кутийте ... ако случайно има някъде по-тънка поста за суичове примерно 12$ с адаптери и други глупости да свирка ;) ... иначе @GeorgeCh Easy-Lan RuleZ само да не ви пада толкоз мрежата ...

Облечени и с адаптер наистина могат да се намерят на 1-2 долара по висока цена от голите, но ако ги иска за ЛАН и иска да ги храни по ЛАН кабела в общия случай ще трябва да ги преработва - поне да им смени кондензаторите на входа. Докато тия, дето ги предлагам са си готови. Пускаш 40 волта по кабела и храниш 6-7 поредни суича. Повече ноу-хау как се прави - след покупка. :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...