Fibaman Posted October 22, 2005 Share Posted October 22, 2005 Вчера го пуснаха за първи път по ТВ и ми стана интересно.Може би Славчо се е изчерпал и търси нови начини за да привлече внимание (Аз пея в Ку-ку бенд , Музикална академия Ку-ку бенд) или не...или наистина му трябва нов актьор...ще се разбере...Вчера най-много ми хареса футболиста гей много му се смях. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zizirixo Posted October 22, 2005 Share Posted October 22, 2005 смех да има не ме грее нищо друго... Футболиста гей беще супер Link to comment Share on other sites More sharing options...
lyla Posted October 23, 2005 Share Posted October 23, 2005 Исках да го гледам, но заспах още по време на новините Всички казват, че е било много интересно. Дали е качено някъде, за да мога да си го дръпна? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted October 29, 2005 Author Share Posted October 29, 2005 Снощи даваха ли конкурса , че заспах и не можах да го гледам и имаше ли нещо интересно ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_alien Posted October 29, 2005 Share Posted October 29, 2005 Беше доста по-смешно от преди Ако искаш можеш да го дръпнеш от арената Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted November 6, 2005 Author Share Posted November 6, 2005 Очаквах повече хора да го гледат ама както и да е ... важното е че "таксито до Марс" ме разби ама май на Славчо не му трябват още мъже и сигурно ще избере някоя жена ама ще видим ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.