Jump to content
BulForum.com

Half - Life 2 Source Code Leaked

Alex

Recommended Posts

Няколко сайтове из Интернет съобщиха новината, че официалният source код на Half-Life 2 е изтекъл нелегално в началото на месеца (1-2 октомври) и в момента се рее свободно из цялото Интернет пространство. Според тях той е на не повече от един месец, което го прави относително нов. За щастие официалният коментар от стана на Valve не закъсня: Административният директор на компанията Гейб Нюъл призна, че през последната година Valve са били подложени под ударите на различни видове хакерски атаки, като връхната точка е била в края на миналия месец. Всичко е започнало в един слънчев септемврийски ден (11, ако трябва да бъдем по-точни), когато г-н Нюел е установил, че някой неизвестен тип има достъп до неговия webmail. Малко след това, компютърът му е започнал да се държи странно и да забива при най-малкото нещо. Стандартните антивируси не открили каквито и да било вируси или троянски коне. Поради тази причина, г-н Нюел предприема крайни мерки и форматира целия си твърд диск и реинсталира всичко наново. Но очевидно това не довело до никакъв резултат, тъй като на 19 септември, кодът на Half-Life 2 бил откраднат. Дали това е причината за забавянето на този така очакван шутър? И дали въпросната кражба ще се отрази по някакъв начин на самия Half-Life 2? Ще видим...

Бъдете готови шоъто ще запо4ва.

Мухахахахахахахахахахахахаха. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ne si prav JIS. Naistina ima tech na sorsa. Nqma variant golemi kompanii kato yahoo da ugajdat na valve za da mogat posle da se opravdaqt. A za igra kato HL2 biha se napravili maksimalno nezakonni deistviq za da se dokopa chovek do neq, taka che napulno sum suglasen s toq pich (pichove) deto q e drupnal. Ako shte da se bavqt do 2004 vsqka secunda chakane shte si struva :wir

Emi normalno e ako nqkoi idiot pita "Da si svalq li Half-Life2 ili Doom 3 e po dobra, abe aide vikam da si svalq Halo 2,a ? Kakvo shte kajete vie???"da se iska centralen ban, no nikoi nqma da ti se skara ako obsujdash nqkoq igra v Gamez. Pishi "Zaslujava li si da si svalq Halo, kajete kakvo smqtate za neq".

mi az to4no tfa iskam da ima topic v koito da se obsujdat igrite i novinite okolo tqh a za takiva deto postvat za nekfi igri deto ne sa izleznali i ne e qsno dali 6e izleznat skoro sam saglasen da ima nekfo nakazanie 6tot tuka se zadavat vuprosi samo za problemite s igrite B)

Mi nali ti kazah. Probvai da postnesh za osujdane ne za problemi i shte razberesh dali adminite shte ti kajat neshto ;)

veseo toq source e gledam rar. Kakvo sadyrja? Kompiliran li e sourca ili e v gol variant? Mojesh li da go kachish tuka?

Se2KeR ами скороста ми към техното е мижитуркава, но ще го кача.А какво съдържа .. незнам, просто не разбирам, но един познат даде линка :)

Se2KeR ами скороста ми към техното е мижитуркава, но ще го кача.А какво съдържа .. незнам, просто не разбирам, но един познат даде линка :)

Veseo ne samo tfoita skorost e mizerna kъm techno-link :P

Кой е казал, че може да се използва? Още повече за игра.. ех, 32мб :)

Иначе има слухове, че е leakната бета на играта, която е с размер 1.5gb (release, rar 100x15). От Valve отричат за наличието на бета и затова вероятно говорим за fake.

Ее незнам как се ползва .. поискахте го и ме уцелихте когато нямам какво да свалям и го качих тук.Ако решите трийте го.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...