Jump to content
BulForum.com

problem s tap gsm

Recommended Posts

zna4i gsm ne e moi na edna priatelka e , i e samsung s kapa4e

kogato tq mi go dade kaza 4e ne6to displeq ne vadel kartina

po kasno razbrah 4e toi si e nared no zavisi v kakvo polojenie e otvoren kapaka v smisala problema mi e tam 4e na 1/3 ot palnoto otvarqne na kapaka vsi4ko si e OK no ako prodalji6 nagore i kartinata iz4ezva

pomognete mi plz tolkova sam zle 4e daje nz kak da go otvorq i da vidq kade to4no ne dava hubav kontakt :(

plagodarq na vsi4ki otzovali se predvaritelno :D :P

Не съм мн компетентен в това отношение,но най-добре да го дадеш на сервиз, че ти дори да го отвориш доста трудно ще разпояваш/запояваш жици... А иначе първо пробвай по изпитания руски метод. Блъсни го с умерена сила в масата и може и да се оправи.Аз 2 съм ремонтирал така и си бачкат (проблемите при тях бяха други)... :)

mn blagodarq za saveta no nqkaksi smqtam da si spestq udara v masata :) :P

prosto kak da ti kaja na rusnacite vqrada im nqma6 pak i tel4eto ne e rusko ako be6e moje6e da probvam :) tova be6e na maitap

no naistena blagodarq 4e pone edin 4oek se e setil da mi pi6e 10x Mad^Jack

И аз не съм специалист, но знам, че в тези телефони има едни лентови кабели (ако мога така да ги нарека), които не са особено издръжливи. Ако си виждал какви кабели отиват към дисплея на калкулатор например...е, и в телефоните и лаптопите са подобни и трудно ще ги оправиш, вероятно направо се сменят.

Колкото то този руски метод, и американците гледам по филмите го използват, но моя съвет е, да не го практикуваш при по-фини апарати. Особено при тоя телефон...може и преди 1/3 да не свети вече дисплея :)

Нормален проблем при Самсунг и някои други телефони тип "Мида". Проблема идва от лентовия кабел. Носиш го на сервиз, сменят го и каниш твоята приятелка на кафе с райбер :P

Наскоро имах същия проблем със подобен телефон Самсунг. Оказа се че това е стандартен проблем на тази марка. Ремонта ще ти струва между 80-100-120лв и няма гаранция колко ще изкара след ремонта :-) Обикновенно съвета на майстора е "Оправям ти го и го продавай бързо!" :-))

Късмет.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...