cobalt Posted October 22, 2005 Share Posted October 22, 2005 zna4i gsm ne e moi na edna priatelka e , i e samsung s kapa4e kogato tq mi go dade kaza 4e ne6to displeq ne vadel kartina po kasno razbrah 4e toi si e nared no zavisi v kakvo polojenie e otvoren kapaka v smisala problema mi e tam 4e na 1/3 ot palnoto otvarqne na kapaka vsi4ko si e OK no ako prodalji6 nagore i kartinata iz4ezva pomognete mi plz tolkova sam zle 4e daje nz kak da go otvorq i da vidq kade to4no ne dava hubav kontakt plagodarq na vsi4ki otzovali se predvaritelno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mad^Jack Posted October 22, 2005 Share Posted October 22, 2005 Не съм мн компетентен в това отношение,но най-добре да го дадеш на сервиз, че ти дори да го отвориш доста трудно ще разпояваш/запояваш жици... А иначе първо пробвай по изпитания руски метод. Блъсни го с умерена сила в масата и може и да се оправи.Аз 2 съм ремонтирал така и си бачкат (проблемите при тях бяха други)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cobalt Posted October 23, 2005 Author Share Posted October 23, 2005 mn blagodarq za saveta no nqkaksi smqtam da si spestq udara v masata prosto kak da ti kaja na rusnacite vqrada im nqma6 pak i tel4eto ne e rusko ako be6e moje6e da probvam tova be6e na maitap no naistena blagodarq 4e pone edin 4oek se e setil da mi pi6e 10x Mad^Jack Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted October 23, 2005 Share Posted October 23, 2005 И аз не съм специалист, но знам, че в тези телефони има едни лентови кабели (ако мога така да ги нарека), които не са особено издръжливи. Ако си виждал какви кабели отиват към дисплея на калкулатор например...е, и в телефоните и лаптопите са подобни и трудно ще ги оправиш, вероятно направо се сменят. Колкото то този руски метод, и американците гледам по филмите го използват, но моя съвет е, да не го практикуваш при по-фини апарати. Особено при тоя телефон...може и преди 1/3 да не свети вече дисплея Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted October 23, 2005 Share Posted October 23, 2005 Нормален проблем при Самсунг и някои други телефони тип "Мида". Проблема идва от лентовия кабел. Носиш го на сервиз, сменят го и каниш твоята приятелка на кафе с райбер Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubo1972 Posted October 23, 2005 Share Posted October 23, 2005 Наскоро имах същия проблем със подобен телефон Самсунг. Оказа се че това е стандартен проблем на тази марка. Ремонта ще ти струва между 80-100-120лв и няма гаранция колко ще изкара след ремонта :-) Обикновенно съвета на майстора е "Оправям ти го и го продавай бързо!" :-)) Късмет. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cobalt Posted October 23, 2005 Author Share Posted October 23, 2005 naistena mn blagodarq na vsi4ki za okazanata po mo6t mn se radvam 4e vse pak se nameriha hora koito da re6at da mi pomognat BLAGODARQ VI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.