Jump to content
BulForum.com

Нов маршрут на абтобусите 99, 12, 11, 20.

stoian88

Recommended Posts

Искам да попитам някой знае ли какви ще са маршрутите на автобусите 99, 20, 11, 12 от понеделник, когато ще затварят моста "Герджика".

За 5 месеца моста на Герджика ще е в ремонт . Движението се забранява от кръстовището на бул. "Руски" и "Шести септември" до бул. "България".

Автобус #11 се отклонява по бул. "Руски" , "Васил Априлов" , бул. "България" , ул. "Делянка" и обратно.

Останалите автобуси 20 , 18 , 99 ще минават също по моста на ВИХВП и оттам по бул. "Васил Априлов" ще следват маршрутите си.

# 12 и 16 през Панаира !

Уй ляля... Това ще рече , че вече няма с какво да се прибирам от даскало! Значи.. Пешата рулезззз. Ъ! Сега като се замислих вече нямам връзка с нито 1 част на Пловдив! Страхотно.. Да живее Кършиака!

Уй ляля... Това ще рече , че вече няма с какво да се прибирам от даскало! Значи.. Пешата рулезззз. Ъ! Сега като се замислих вече нямам връзка с нито 1 част на Пловдив! Страхотно.. Да живее Кършиака!

Вървиш 200-300 метра до другата спирка и си готов.Къв ти е проблема?Аз всеки ден хода дори по повече до спирката от където хващам рейс за даскало.

Движението се забранява от кръстовището на бул. "Руски" и "Шести септември" до бул. "България".

Автобус #11 се отклонява по бул. "Руски" , "Васил Априлов" , бул. "България" , ул. "Делянка" и обратно.

Останалите автобуси 20 , 18 , 99 , 12 и 16 ще минават също по моста на ВИХВП и оттам по бул. "Васил Априлов" ще следват маршрутите си.

От Шести Септември до България? :blink: :blink: :blink: Това сигурно ли е? Няма ли да заторят само моста, баси?

Руски, В. Априлов, България...? :huh: Я ако може обясни малко по-подробно за 11-ката, че нещо тая траектория ми се вижда невъзможна.

Моста на ВИХВП е бул. В Априлов... ;) С една дума нищо не схванах. :bgrin:

Ще е удобно ли да те замоля да обясниш пак?

С една дума нищо не схванах. :bgrin:

Мхм и аз така. Няма логика 99 да обикаля като луд, за да стигне до френската. Това обикаляне ми се струва, че ще обърка и графика и ще има закъснения и хаос по спирките и сред пътниците (не че сега няма де...) :)

Към тези изброени автобуси добавям и 16(с който се движа аз :cry ).А случайно да знаете с кой рейс ще може да се ходи до Musle Art(Рондо),който се намира на Гладстон(До Търговската Гимназия)? :confused

@4efo_88,ами този мост беше проблемен още преди наводненията,даже се учудих как го отвориха непосредствено след като Марица се окроти. :)

Мхм и аз така. Няма логика 99 да обикаля като луд, за да стигне до френската. Това обикаляне ми се струва, че ще обърка и графика и ще има закъснения и хаос по спирките и сред пътниците (не че сега няма де...) :)

E, то 99 така или иначе обикаля като луд в Тракия. Веднъж само съм се качвал, беше най-невероятният маршрут на света. :wacko: Това е сигурно, защото обира хората от по-крайните блокове и върти ....не е истина. А за графика...Да се надяваме, че ще се сетят пичовете, че като се удължи маршрута ще се удължи и времето за един курс и ще направят нещо по въпроса. Ще си променят графика ли...Или пък ще карат по-бързо. :rolleyes:

Само един последен въпрос. За какъв хаос говориш, че има сега? Аз не съм виждал напоследък такива неща, пък и 99 е на 5-7мин.? Още ли има разни тъпканици и т.н. :huh:

@4efo_88,ами този мост беше проблемен още преди наводненията,даже се учудих как го отвориха непосредствено след като Марица се окроти. :)

Да и аз се сетих, че имаше нещо такова. Но ми е интересно какво точно смятат да правят, защото 5 месеца ми се струва доста време :huh:

Иначе това с автобусите ще е много неодобно. Движението по мостът на ВИХВП ще бъде прекалено натоварено така.

Това сигурно ли е?

Руски, В. Априлов, България...? :huh: Я ако може обясни малко по-подробно за 11-ката, че нещо тая траектория ми се вижда невъзможна.

Моста на ВИХВП е бул. В Априлов... ;) С една дума нищо не схванах. :bgrin:

Ще е удобно ли да те замоля да обясниш пак?

Това го пишеше във вестника и се съмнявам там да лъжат...#11 По принцип минава през Герджика (там където е кръстовището на "Руски" и "6-ти септември" ще завива наляво) и ще минава по "6-ти септември" оттам по моста на ВИХВП , след това наляво по бул. "България" по посока към Руската и Английската и така...

За 5 месеца моста на Герджика ще е в ремонт . Движението се забранява от кръстовището на бул. "Руски" и "Шести септември" до бул. "България".

Останалите автобуси 20 , 18 , 99 , 12 и 16 ще минават също по моста на ВИХВП и оттам по бул. "Васил Априлов" ще следват маршрутите си.

Аз като се замисля, излиза че и #11 минава през моста на ВИХВП!

Защото нали това е моста на Васил Априлов?!?!?!?

Psihara^^, душо... 4 не ти ли върши работа бе?

В Пловдив 24 пише, че 12 ще минава по моста край панаира.

Само един последен въпрос. За какъв хаос говориш, че има сега? Аз не съм виждал напоследък такива неща, пък и 99 е на 5-7мин.? Още ли има разни тъпканици и т.н. :huh:

Ами няколко дни ми се наложи да пътувам с градския транспорт и направо изчатках. В рейсовете гъч до горе, шофьорите карат като баби и предизвикват задръствания...това имах предвид ;)

аз съветвам учениците (като мен прм.) да се сабират на групички по 3-4 и с едно таксинце се трупкате на даскало :)

аз сменях по 2 реиса секи ден ,ама от както ги дигнаха се газарим 4-ма с такси на даскало -разбирасе . до . 6тот ина4е ....

Аз като се замисля, излиза че и #11 минава през моста на ВИХВП!

Защото нали това е моста на Васил Априлов?!?!?!?

Psihara^^, душо... 4 не ти ли върши работа бе?

В Пловдив 24 пише, че 12 ще минава по моста край панаира.

Дам така излиза , че 11 ще минава през моста на ВИХВП...Дам това е моста на "Васил Априлов"...на мен 4 ми върши работа :)

A относно това =>

го пишеше във вестник "24 часа" , а в този сайт www.plovdiv24.com инфото нещо се разминава с това във вестника...кои са прави...нз... :wacko:

Само едно не ми е ясно. Как така точно зимата решиха да правят ремонт. :confused Сигурно се надяват, че Марица ще замръзне и ще ходят по леда и ще правят ремонта :lol:

Съчувствам им на работниците :cry

Ооо, супер - ще ходим да играем хокей!

Ама проблемът е, че сега вече ще трябва да ставам по-рано, за да хода по-рано на спирката :( И това 5 месеца ли ще продължи или се бъркам нещо? Цяла зима таксита... :cry

От всичко това има и нещо положително - мога да ходя с рейс до университета(до сега не можех). Уча във ВИХВП! :)

# 11 , 20 , 18 , 99 => по моста на ВИХВП !

# 16 , 12 => през Панаира ! (а не както бяха писали във вестника , че щял да е през ВИХВП)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...