morty Posted October 22, 2005 Share Posted October 22, 2005 Такам пускам тази тема, защото преди време имах проблем с една фирма. Та тогава си купих хитачи но не работеше.както и да е сега вместо него ми дадоха самсунг и искам да чуя компетентно мнение набутали ли са ме отново или напротив. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted October 22, 2005 Share Posted October 22, 2005 Нещо моделчета едно друго да кажеш. Така сме малко в зоната на здрача все още Link to comment Share on other sites More sharing options...
morty Posted October 22, 2005 Author Share Posted October 22, 2005 мм май трябва да си отвора компа че да вида. и двата харда са по 80Гб модел ще пусна по късно като го вида. мислех че имам проблем с постването ама май съм се обърклявил. единия хитачито май е 60$ а другия е 55$ само тва знам за ся Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted October 22, 2005 Share Posted October 22, 2005 Като цяло не са лоши. Едно приятелче си взе такъв и е доволен. Харда е тих и си работи прилично. Иначе можеше да вземеш Seagate, но като работи не се занимавай със сравнения Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAP`BOY Posted October 27, 2005 Share Posted October 27, 2005 Като цяло не са лоши. Едно приятелче си взе такъв и е доволен. Харда е тих и си работи прилично. Иначе можеше да вземеш Seagate, но като работи не се занимавай със сравнения Tvoito priatel4e si ze Samsung ili Hitaci ?!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted October 27, 2005 Share Posted October 27, 2005 Tvoito priatel4e si ze Samsung ili Hitaci ?!?! За Самсунг говоря Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted October 27, 2005 Share Posted October 27, 2005 Преди имах Samsung, е с по-шумен и бавен хард не бях работил. Това беше преди 4г., сега нямам представа на какво ниво са. Но по-добре си вземи Seagate или Hitachi, 10-15лв няма да те съборят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.