Jump to content
BulForum.com

Videos/Movies Requests and Uploads

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

ако може нещо от Big Day Out-Festival 2003.По-конкретно изпълненията на Peaches i Strokes.Другото което турсиа е последните награди на NME

Slain said:
Van Basten

Ronaldinho

Maradona

Deco

Zidane тука сам объркал и сам ги качил в главната директория филмчетата с Зидан :)

Football Compilations

Deportivo - Milan (Goals)

Levski - Liverpool (Goals)

Monaco - Chelsea (Goals)

и дано на някой му хареса тва което съм качил;)

celiq mach mojesh li da namerish na levski liverpool.interesuva me shtoto az bqh na macha pak iskam da vidq kak e bilo na Tv.Pak i da si go sloja v kolekciqta koqto ne e golqma de :( za jalost.mersi pak i neshto drugo ako imash de na liverpool blagodaren sam

Liverpool`Fan`1 said:
celiq mach mojesh li da namerish na levski liverpool.interesuva me shtoto az bqh na macha pak iskam da vidq kak e bilo na Tv.Pak i da si go sloja v kolekciqta koqto ne e golqma de  :( za jalost.mersi pak i neshto drugo ako imash de na liverpool blagodaren sam

не мога да намеря целия мач и на ливърпул нямам нищо друго.и аз бях на мача и не съм гледал по тв-то как е било.

качен е най-добрия мач на Реал(до изгонването на Фиго) за сезона Real Madrid vs Fc Barcelona (1-2)

abe syshto bqh zabravil ama nqkoi ako ima man utd real madrid tam 4:3 deto zavyrshi.tfa si e mach za enciklopediq.shte e gordost da se gleda pak.makar che ne haresvam real shte se radvam da se up loadne

Liverpool`Fan`1 said:
abe syshto bqh zabravil ama nqkoi ako ima man utd real madrid tam 4:3 deto zavyrshi.tfa si e mach za enciklopediq.shte e gordost da se gleda pak.makar che ne haresvam real shte se radvam da se up loadne

В eMule намерих само първото полувреме и то със само 1 source -> няма смисъл да се мъча ;)

Ако има хора с по-добра връзка, търпение и желание да заповядат :)

Сега свалям един по-стар мач на Реал и Барса от аренабг и ще го ъпна после.

Mr.Tinkertrain said:
Сега свалям един по-стар мач на Реал и Барса от аренабг и ще го ъпна после.

тва мача дето е 0-5 за барса ли ? аз преди го бях свалял(ако е тоя) ама много ми насичаше тоя мач.Незнам дали беше от мен или от самия мач ;)

Slain said:
тва мача дето е 0-5 за барса ли ? аз преди го бях свалял(ако е тоя) ама много ми насичаше тоя мач.Незнам дали беше от мен или от самия мач ;)

Това е. Гледам, че е някакъв *.ogm файл и за това сигурно е по-лошо качеството. Пък и си пише VHSRip ;) Утре ще го прегледам и ако не става за гледане няма да го качвам.

EDIT Отказах се да го ъпвам тоя мач. Тоя ogm файл даже не можах да го подкрам и така са омазах с едни кодеци че немам думи :cry

Mr.Tinkertrain said:
Това е. Гледам, че е някакъв *.ogm файл и за това сигурно е по-лошо качеството. Пък и си пише VHSRip ;)  Утре ще го прегледам и ако не става за гледане няма да го качвам.

mnogo hora shte se otkajat shtoto im trqbva toq ogm kodek.az go vidqh v arenabg.com daje go drypnah ama nqma faida.koito iska si precaka kodecite da si go tegli i posle instal na nqkav kodek za ogm format.uspeh az nqmam nervi.

Да питам за мачовете между България-Германия и България-Мексико.

Свалих си интервютата и като ги пусна екрана мига като за секунда целия екран става черен /дали го обясних както трябва?/. И при вас ли е така или проблема е само при мен?

b4ur2m said:
Да питам за мачовете между България-Германия и България-Мексико.

Свалих си интервютата и като ги пусна екрана мига като за секунда целия екран става черен /дали го обясних както трябва?/. И при вас ли е така или проблема е само при мен?

ами явно е само при теб.Инсталирай си KLite Codec 2.26 Full.Аз съм с него и всичко си върви перфект ;)

едит:

качих Adidas Impossible Is Nothing (Ali vs. Laila)

Ice Cube - This Is How We Do It

А нещо от рода на България-Италия макар че паднахме :cry :cry :cry

Все пак си е хубав мача.Много нерви ама "БЪЛГАРИ ЮНАЦИ".

И мача с Гърция ако може да се намери.Супер ще е.

Мерси :D :D :D

Liverpool`Fan`1 said:
А нещо от рода на България-Италия макар че паднахме :cry  :cry  :cry

Все пак си е хубав мача.Много нерви ама "БЪЛГАРИ ЮНАЦИ".

И мача с Гърция ако може да се намери.Супер ще е.

Мерси  :D  :D  :D

спокойно :) може и да се намери . засега само това се намира.Очаква се да се намери и мача Франция 1-2 България 93 ;) но незнам кога ще стане.

Slain said:
спокойно :) може и да се намери . засега само това се намира.Очаква се да се намери и мача Франция 1-2 България 93  ;) но незнам кога ще стане.

Slain Много мерси за тия мачове! Ако има нещо да помагаме само кажи :D

Ся ще качвам няколко мача на Чикаго Булс от периода, когато мачкаха наред, както и сичко свързано с мача на звездите тая година :punk

Mr.Tinkertrain said:
Slain Много мерси за тия мачове! Ако има нещо да помагаме само кажи :D

Ся ще качвам няколко мача на Чикаго Булс от периода, когато мачкаха наред, както и сичко свързано с мача на звездите тая година :punk

одеве тъкмо гледах едно сайте в което имаше супер много неща на тема баскетбол ;) та така като гледам май имаш желание :Р виж тук тоя пич какъв огромен архив е направил. :wir

Slain said:
одеве тъкмо гледах едно сайте в което имаше супер много неща на тема баскетбол ;) та така като гледам май имаш желание :Р виж тук тоя пич какъв огромен архив е направил.  :wir

Охоооо :wir

Има кво да си ъпвам до Нова Година :D

Mr.Tinkertrain said:
Охоооо :wir

Има кво да си ъпвам до Нова Година :D

ми горе долу е така ;)

ето screenshot от мача Аржентина-България '94

Pic.JPG

+ Sample

от утре сутринта ще го пусна да се качва ;)

а в най-скоро време и мача България-Германия 3-2 (Квалификация за Евро96) :wir

Slain страшен си.Мерси за България Аржентина.Чакам с нетърпение да си го дръпна.

А колкото до мача Манчестър Юнайтед Реал Мадрид 4;3

има ли го някаде.Щото това се казва мач за енциклопедия.Великолепно щоу от всякаде.

Liverpool`Fan`1 said:
А колкото до мача Манчестър Юнайтед Реал Мадрид 4;3

има ли го някаде.Щото това се казва мач за енциклопедия.Великолепно щоу от всякаде.

ми питал съм обаче го няма никъде ! единствения вариант остава p2p програмите а аз не използван нищо друго освен соулсиик за да си свалям музика :) така че не го очаквай от мен тоя мач :P

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...