Mr.Tinkertrain Posted May 13, 2004 Share Posted May 13, 2004 Клипове и live изпълнения на Black Sabbath и Ozzy Osbourne. Папките подлежът на ъпдейт Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted May 14, 2004 Share Posted May 14, 2004 RQ:Покрай.Е3.излезнаха.камара.нови.трейлъри.от.игри.ако.имате.време.лашкайте.да. гледам.Нямам.линкове.много.ги.има.из.нета.ама.аз.с.моя.селски.външен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Tripp_ Posted May 17, 2004 Share Posted May 17, 2004 KA4ete nekvi havi na THE DOORS na jivo ili ako neshto tam im se vodi klip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted May 18, 2004 Share Posted May 18, 2004 2000 EURO Goals (Best 10) скоро + Sample Bulgaria - Germany (World Cup 94) Halftime1.avi Bulgaria - Germany (World Cup 94) Halftime2.avi а до края на седмицата или някъде към началото на другата Bulgaria - Mexico (World Cup 94) Halftime1.avi Bulgaria - Mexico (World Cup 94) Halftime2.avi Bulgaria - Mexico (World Cup 94) Halftime3.avi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted May 19, 2004 Share Posted May 19, 2004 Ima li jelaeshti da kacha: Seven movies showing NV40 Features Filesize: 82.5 MB [Edit] i jelaeshti za: Onimusha 3 Intro High Quality Link to comment Share on other sites More sharing options...
bat6oko Posted May 19, 2004 Share Posted May 19, 2004 Pi4ove imam 1 request ot nqkoi s tv-Tuner. Ako moje da zapi6e tazi ve4er predavaneto BUM po evrokom PLD v 00:00 to e 50min. ako trqq 6te si platq.Ako nqkoi moje da mi svur6i taq rabota da vleze v IRC #Lan_Party az sum s nick bat6oko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted May 19, 2004 Share Posted May 19, 2004 България 2-1 Германия (САЩ 94) тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jorkis Posted May 19, 2004 Share Posted May 19, 2004 Дали може да се намери Ботев-Байерн, а също и Ботев-Барселона Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted May 20, 2004 Share Posted May 20, 2004 Дали може да се намери Ботев-Байерн, а също и Ботев-Барселона малко се съмнявам ето някой нови неща... Дузпите на финала за купата на България ! Dream Team 1992 Highlights (Basketball) Lloyd Banks - On Fire IAM - Petit Frere Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted May 20, 2004 Share Posted May 20, 2004 Upload: Motorhead - Boneshaker Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jorkis Posted May 21, 2004 Share Posted May 21, 2004 малко се съмнявам Хм ами то е ясно, че така ако вземем да търсим по нета сигурно трудно ще стане, ами ако се допитаме до телевизионния център например, дали ще има възможност да го дадат да го рипнем или знам ли ако са го рипнали (в което се съмнявамнаправо да ни го дадат Няма ли някой тук, който да си има вземане даване с Телевизионния Център, те все трябва да пазят нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted May 22, 2004 Share Posted May 22, 2004 Upload: Eagles - Hell Freezes Over Link to comment Share on other sites More sharing options...
empty soul Posted May 22, 2004 Share Posted May 22, 2004 "In The Mood For Love" - Deleted Scenes Файлът съдържа два аудио потока. Единият от тях е с коментари на режисьора. Има и вградени субтитри на английски и за двата аудио потока. В момента свалям и останалите три подобни видео файла. Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted May 22, 2004 Share Posted May 22, 2004 Тук са качени мачовете : Интер - Милан 0:6 Милан - Барселона 4:0 (Атина '94 финал за Шампионската лига) Както и филм за Марко Ван Бастен включващ всичките му(поне така мисля де, когато той е играл съм бил много малък и не съм сигурен) голове за първенство за Милан. Enjoy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted May 23, 2004 Share Posted May 23, 2004 Значи свалих си мача с Германия и просто се кефа от всякъде. Не може ли да се намерат всички мачове на САЩ 94 и да се качат тук, щото са много интересни. И също някой няма ли мача Локо пд - Ботев 5:3 или Ботев - Локо пд 1:2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted May 23, 2004 Share Posted May 23, 2004 Стартът в Монако 2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted May 24, 2004 Share Posted May 24, 2004 Upload:Whitesnake - Rock In Rio 1985 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted May 24, 2004 Share Posted May 24, 2004 Хм ами то е ясно, че така ако вземем да търсим по нета сигурно трудно ще стане, ами ако се допитаме до телевизионния център например, дали ще има възможност да го дадат да го рипнем или знам ли ако са го рипнали (в което се съмнявамнаправо да ни го дадатНяма ли някой тук, който да си има вземане даване с Телевизионния Център, те все трябва да пазят нещо до колко знам в София в БНТ продават всякакви касетки по 10лв.Имало доста(ако не и всичките) мачове на националния отбор които са предавани по канал 1.Може и да има и други мачове на само на националите обаче незнам нищо по тоя въпрос Botev1912 трябва да кача мача с мексико но не знам кога ще стане тва Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted May 24, 2004 Share Posted May 24, 2004 RQ:Ulicata-epizoda s shef guz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted May 24, 2004 Share Posted May 24, 2004 TрПбва да кача мача с мексико но не знам кога ще стане тва така като гледам явно ти ги качваш.имам една молаба аиде качи нещо за Англия ама за ливърпул щото умирам.или поно каже от каде да си намерим ние пловдивчаните.ти хубо викаш за БНТ-то ама чак до София не сам на кяр. Предполагам че и други искат нещо за любимия отбор.вярно че в сложно на сички да обърнеш внимание.Ама поне дай инфо от де да си намеря примерно историята.Аз знам едно място ама е на 3500 км от БГ и не ми отърва до там.Плззззз искам отговор !!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted May 25, 2004 Share Posted May 25, 2004 Upload: Клипове на WASP и Black Sabbath Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted May 25, 2004 Share Posted May 25, 2004 Bulgaria.-.Mexico.(World.Cup.94) - Sample мача трянва да почна да го качвам утре сутринта Bulgaria.-.Germany.(World.Cup.94)-Interviews France.-.Bulgaria(1993).Goals тва са едни велики моменти за България и българският футбол Link to comment Share on other sites More sharing options...
ne0_1 Posted May 27, 2004 Share Posted May 27, 2004 А какво става с целите състезания ? Монако цялото ще се качва ли ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted May 27, 2004 Share Posted May 27, 2004 Upload:Ozzy Osbourne - Live and Loud CD2 CD1 го качих преди около месец Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted May 27, 2004 Share Posted May 27, 2004 Bulgaria - Mexico World Cup 94 айде и дано ви хареса едит:All Done(Алл дон) едит2:дали има някой заинтересован от мача Левски 7-0 ЦСКА(2CD) ? или няма смисъл да го свалям и качвам после Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.