riskov Posted March 12, 2006 Share Posted March 12, 2006 Трябват ми клипчета от Първата Световна война. Знам, че е трудно, но все пак повече хора влизат тук и имам шанс да оцеля джакпота . В google търсих много - там всеки сайт продава клипчета - ми тука нещо не ми се връзва, кви са тия та ще изкарват пари от филми, снимани през 1914 примерно. Това никак не ми харесва. Не съм за 11 долара или такива цени, но като нямам възможност да плащам(нямам кредитна карта) ще търся фрии-та, та който може да помага ще съм му благодарен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 Рекуест за Шоуто на Слави тази вечер. Ако може някой да направи ТВ рип, много моля. Дори специално заради мен, много ще съм благодарен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MoRTaLa Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 Shamara - Gnusni{a/q}t Bradan vijdal sam i s A i s Q da se pi6e ! az da kaja pak ..... Заповядайте: Мишо Шамара - Гнусният брадан.avi ЕТО ЛИНК С ОЩЕ МНОГО НОВИ КЛИПОВЕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuDaTa_BaBy Posted March 15, 2006 Share Posted March 15, 2006 Търся баскетболния мач на Лукойл Академик за купата на България някой ако може линк да ми даде!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
**ASTERIX**_89 Posted March 15, 2006 Share Posted March 15, 2006 Хора търся концерти на Eminem. Ще съм ви много благодарен ако имате и го качите някаде или ако ми дадете линк да сваля от някаде Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAP`BOY Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 Заповядайте: Мишо Шамара - Гнусният брадан.avi ЕТО ЛИНК С ОЩЕ МНОГО НОВИ КЛИПОВЕ e 10x bate ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
onzi Posted March 24, 2006 Share Posted March 24, 2006 Търся всякакви клипове или концерти на Manowar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted March 31, 2006 Share Posted March 31, 2006 Търся една реклама на дънки.Сюжета е следният:мъж и жена тичат и по пътя си разбиват стени и накрая се покатерчват на едно дърво. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 1, 2006 Share Posted April 1, 2006 Ако някой знае от къде мога да си дръпна МИНАНАЛИЯ епизод на СЛАВИ с МС ФАРАОНА И ЦЕКО СИФОНЯ ще съм му благодарен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted April 2, 2006 Share Posted April 2, 2006 А ако някой знае откъде да дръпна Гран при на Австралия 2006 направо паметник ще му вдигна. Е сега не може за 15 минути да се ъплоудне, но ако знаете къд еще бъде качено ЦЯЛОТО СЪСТЕЗАНИЕ да каже. Мерси. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted April 2, 2006 Share Posted April 2, 2006 А ако някой знае откъде да дръпна Гран при на Австралия 2006 направо паметник ще му вдигна. Е сега не може за 15 минути да се ъплоудне, но ако знаете къд еще бъде качено ЦЯЛОТО СЪСТЕЗАНИЕ да каже. Мерси. Торент е. Недей да ми благодариш. Това е Шоуто на Слав. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 3, 2006 Share Posted April 3, 2006 Торент е. Недей да ми благодариш.Това е Шоуто на Слав. А когато пише "моментния лимит от 85000 акаунта е превишен" какво правим? Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted April 3, 2006 Share Posted April 3, 2006 А когато пише "моментния лимит от 85000 акаунта е превишен" какво правим? Изчакваш да се изтрият няколко хиляди акаунта и... абе по скайп ще ти пратя торен файла. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RubbeR_HeaD Posted April 3, 2006 Share Posted April 3, 2006 аламинут има ли го някои ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaguar Posted April 6, 2006 Share Posted April 6, 2006 A mojete li da mi dadete link za KLIPA na bon jovi- all about lovin' you ? 10x predvaritelno Link to comment Share on other sites More sharing options...
pipidylgoto Posted April 18, 2006 Share Posted April 18, 2006 Някой може ли да ми даде линк за Виктор Калев дето игра Галка Малка Заспалка Страшно много му се изкефих и искам да си го имам на компа,че да си го пускам,когато ми е скапано настроението! Благодаря предварително! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted April 19, 2006 Share Posted April 19, 2006 Някой може ли да ми даде линк за Виктор Калев дето игра Галка Малка Заспалка Страшно много му се изкефих и искам да си го имам на компа,че да си го пускам,когато ми е скапано настроението! Благодаря предварително! Това в понеделник ли го игра в "Актьорската вечер" ... ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pipidylgoto Posted April 20, 2006 Share Posted April 20, 2006 Това в понеделник ли го игра в "Актьорската вечер" ... ? Дам!Краси Радков беше даскал по физическо,заместващ учителката по литература,а пък Любо Нейков не го гледах.Само видях че е плешив с две обеци!А Виктор калев просто беше в стихията си с тоя образ! Много добре я играеше! Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted April 20, 2006 Share Posted April 20, 2006 сега ако ми кажете и кой понеделник може и да изкочи от някъде че и на мен ми стана интересно и ми се иска да го гледам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted April 20, 2006 Share Posted April 20, 2006 Дам!Краси Радков беше даскал по физическо,заместващ учителката по литература,а пък Любо Нейков не го гледах.Само видях че е плешив с две обеци!А Виктор калев просто беше в стихията си с тоя образ! Много добре я играеше! сега ако ми кажете и кой понеделник може и да изкочи от някъде че и на мен ми стана интересно и ми се иска да го гледам Ей сега ще го пусна да се качва някъде ... Oпааааааааа => ТУК Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted April 26, 2006 Share Posted April 26, 2006 Търся си няколко клипа, но държа да са vob или от вида STR с Dolby Digital Sound и по възможност DVDRip... Клиповете са следните: Kelis feat. Too Short - Bossy, Kelly Clarkson - Behind These Hazel Eyes, Uniting Nations - Ai No Corrida, Global Deejays - What a feeling и Sugababes - Red Dress... Надявам се не затруднявам никой... Просто нямам възможността да ги намеря с перфектен звук и качество... Ако няма къде да се уплоуднат съм съгласен и на торент, в DC++, чрез PM да се разберем и каквото предложите, Мерси много... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted April 26, 2006 Share Posted April 26, 2006 Абе дайте линк за рекламата на пелените МОЛФИКС Link to comment Share on other sites More sharing options...
Genius Posted April 26, 2006 Share Posted April 26, 2006 Ako moje nqkoi da dade link4e kam nowata reklama na Flirt, 4e madamite sa ubiec tam maina . Link to comment Share on other sites More sharing options...
No7Human Posted April 27, 2006 Share Posted April 27, 2006 Lee Ryan-Real Love ако някои намери тва клип4е нека го ка4и .Мерси предварително!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
night_angel Posted April 28, 2006 Share Posted April 28, 2006 Някой може ли да ми даде линк към клипа : Fatty Koo - Bounce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.