X - Use® Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 Тук => Dj Damian & Dinamit - Kuchak.avi 10x Link to comment Share on other sites More sharing options...
X - Use® Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 Може да се повтаря поста ми ама си играх и не намерих такъв рекуест. Значи търся Кали - Лъскаво ферари или нещо такова беше. В клипа участваше Митьо Крика и беше зад него едно ферари Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyOwnSummer Posted October 12, 2005 Share Posted October 12, 2005 Някой да знае откъде може да се свали DVD'то на Ивана - Best Video Selection? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dani_filth_ Posted October 25, 2005 Share Posted October 25, 2005 Nqkoi ako moje da ka4i nqkav koncert na cannibal corpse po vazmojnost live cannibalism ili kavto i da e drug 6te sam mu mnogo blagodaren Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted November 3, 2005 Share Posted November 3, 2005 да може да ми дадете сайт с музикални клипове за даунлоад... но да бъдат подредени, с картинки, инфо и т.н. малко съм нахален, но пък кой знае, може и такова животно да има... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 4, 2005 Share Posted November 4, 2005 Такааам, я да видим дали някой може да помогне Преди години, когато даваха Каналето, в едно от шоутата Виктор правеше пародия на WSтелешоп - за изи лъжица, или вилица и изи нож. Не знам как се сетих за това, ама много ще се радвам да го видя пак Link to comment Share on other sites More sharing options...
camel_driver Posted November 10, 2005 Share Posted November 10, 2005 RQ: Aerosmith - Baby Please Don`t Go....ama ne koncertno izpylnenie.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RubbeR_HeaD Posted November 11, 2005 Share Posted November 11, 2005 iskam alaminut .... ima li go nqkoi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEDi Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 да може да ми дадете сайт с музикални клипове за даунлоад... но да бъдат подредени, с картинки, инфо и т.н. малко съм нахален, но пък кой знае, може и такова животно да има... И аз търся такъв Най-вече търся два клипа: Marilyn Manson: Man that you fear и Lunchbox Link to comment Share on other sites More sharing options...
GossipApe Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 ami imam Request za klipa na 50 cent - Window Shopper... kakto i klipna na Deep zone project s petq bouklieva v nego..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DREBNIA Posted November 19, 2005 Share Posted November 19, 2005 Моля, който има идея от къде мога да сваля концерти на Рамщайн, да каже. Благодарско предварително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bd1 Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 Някой може ли да ми каже дали има вчерашното предаване "СПОКО" по случай 5 годишнината Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 И аз търся такъв Най-вече търся два клипа: Marilyn Manson: Man that you fear и Lunchbox ето един такъв сайт...има бая избор... Еdit:ама ся като гледам не ги сваля повечето.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rubbish Posted November 22, 2005 Share Posted November 22, 2005 RQ: George Baker - Una paloma blanca Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted November 26, 2005 Share Posted November 26, 2005 Некви live-чета на Static-X или Fear Factory да ви са намират? Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 На скоро даваха в Шоуто на Слави,как Любо Нейков се правеше на Тутанкан сет амон(офф много детско гледам,на Тутанкамон)И постоянно викаше на Слави-"На колене"и супер много се смях тогава.Може ли някой да ми каже откъде да сваля някакви по нови епизоди на Шоуто на Слави.10х предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 3, 2005 Share Posted December 3, 2005 iskam film4etata na las vegas extreme ako e vazmojno Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyroman Posted December 3, 2005 Share Posted December 3, 2005 Моля, който има идея от къде мога да сваля концерти на Рамщайн, да каже. Благодарско предварително. Имам 7-8 техни концерта,но съм ги свалял отдавна и повечето линкове вече не работят. Ако се интересуваш още (виждам че си питал отдавна) мога да ти ги запиша. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam Posted December 7, 2005 Share Posted December 7, 2005 моля да ми кажете какви са серверите на евроком освен movies software games mp3 няма ли за видео или О.С. ? мерси Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuDaTa_BaBy Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 А някакво филмче или клипче за съзвездията ако можете да ми цъкнете ще е перфектно Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted December 11, 2005 Share Posted December 11, 2005 Трябват ми клипчета на Jacko, или за тези, които не се сещат на Michael Jackson, но не клиповете му от песничките, а просто хореографията му или нещо от сорта. Неговия стил хореография е просто уникален и именно затова ми трябват клипчета с това, защото тези от песничките не ми стигат Link to comment Share on other sites More sharing options...
MM212 Posted December 19, 2005 Share Posted December 19, 2005 Искам да питам,дали в форума "Videos" могат да ми отговорят на въпроса,атой е следния-Значи правя клипче от 21 сек на Viedeomach,нищо не ипам,нито еффекти,нито нищо и накрая след като съм вкарал пиковете цъкам"Create preview movie",качва movie-to в директорията,в която искам да бъде качено и след като го качи програмката ми пуска BSPlayer-a,за да го гледам и като напражя малко по-рязки движения (вклипчето) излиза размазано[на квадратчета]И искам да знам,дали трябва да правя видеоеффекти,за да постигна "красиво" клипче без размазки.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted December 19, 2005 Share Posted December 19, 2005 Някъде качва ли се Шоуто на Слави в понеделник с актьорите шото мноо ма зарибяват пичовете Смех смех смех .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godzilogruhter Posted December 19, 2005 Share Posted December 19, 2005 nqkoi da znae ot kyde moga da si namera Video klip4eta ili koncertni izpylneniq ili cql koncert ili ne6to takova na Foo Fighters ? ? ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuss`Mich Posted December 24, 2005 Share Posted December 24, 2005 nqkoi moje li da kaje otkyde da svalq lencheto ot big brother2 v banqta filam bil 100 mb blagodarq vi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.